Öncelikle iyi akşamlar kk kadınları,
Biraz uzun olucak ama okursanız sevinirim
Benim 4 yıllık bir ilişkim var bu 2018 senesi bize hiç iyi gelmedi sürekli bir sorun halindeyiz uzaktayken evlerimiz çok uzak değil ama benim okulum 2 saat mesefade onun işleri çok yoğun ben bugün regl oldum gerçekten biraz fazla nazlı oluyorum farkındayım ağrılı ve sancılı geçirdim neyse bugün ben gereksiz trip attım kavga ettik filan sonra aradım barıştık güzel güzel sohbet ediyorduk bende haftaya okuduğum yere gelebilir misin dedim çünkü kendisinin haftaya Doğum günü bende 2 aydır ona Doğum günü sürprizi yapmak için hevesleniyorum. o da haftaya mesai yazmışlar bana dedi bende ofladım filan sustum sonra daha 2 hafta var dedi bende değiştirmez misin dedim bu başladı bağırmaya adam Yok diyorum bilmem ne filan bende sustum bişey demedim kendisi de susunca ben çok sinirlendim bıktım senin düşüncesizliklerinden kapat telefonu bilmem ne tarzında baya bağırdım ve o da bana iyileşene kadar beni arama mesaj atma ben seni çekemem diyip yüzüme kapattı .
İlk defa başıma böyle bir şey geliyor tamam biraz abarttım ilk kavga da ben suçluydum ama özür diledim gönlünü aldım barıştık. Hayallerim suya düşünce üzüldüm ne yapacağımı bilemedim

gerçekten üzgün ve kırgınım ://
Ayrıca sevgilim Gönül almasını çok iyi beceremiyor ama arayıp mesaj atarsa cevap vermemeyi düşünüyorum.
Şuan 2 kez aradı ve açmadım çünkü dediği cümleye çok kırıldım