Bir ricam var hamilelerden kim okursa artık:(

Allah sana ve bütünn isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin canım..

Son düzenleme:
Canım ben de dua ettim şimdi sen ve tüm isteyenler için...Allah herkesin gönlüne göre hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşaallah...

Allah hepinizden razı olsun.Çok zor bir durummuş gerçekten.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Güzel anneler ve adayları.Hepinizin sağlıklı eli ayağı düzgün evlatları olur inşallah mafoldumben:ecrin_bebek:

ALLAH once kendine layik kul, efendimize layik ummet, yuzumuzu guldurecek hayirli evlat ve insanliga faydali hayirli insan versin insaallah hepimize. AMIN.

34 haftalık hamileyim, senin ve isteyen herkes için dua ettim. Allah'ım gönlüne göre verir inşallah..

ben de ettim.. insallah butun bebek ısteyenler en kısa zamanda saglıklı hayırlı bı evlada kavusur..

Bende dua ettim rabbim gönlünüzün muradını versin tez zamnada hayırlısıyla

mübarek cuma günü hürmetine Rabbim gönlündeki muradını hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin..

rabbim anne olmayı isteyen ve hakeden tüm kadınlara bu yüce duyguyu yaşatsın inşallah...dilerim tez zamanda meleginizi kollarınıza gönderir rabbim..inş. benim gibi hamile olan arkadaşlara da saglıklı hayırlı kolay dogum nasip eder.....

hepinizeeee çok teşekkür ederim ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz.Yer gök gerçekten duayla.Sebepsiz hamile kalamamaktada vardır bir hayır.Rabbim çok büyük versede vermesede vardır bir bildiği yüce Rabbimin.Hayırlsı olsun inşallah:):Saruboceq:

bende gözyaşlarıyla dua ettim sana ve tüm isteyenlere çok etkilendim RABBİM SANA VE İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN YARABBİM

canım ya allah inş sana nur topu gibi sağlıklı ve n-hayırlı bir evlat nasir eder kardeş bende 5 haftalık gebeyim darısı senin başına arkadaşım sende bana dua et sağlık lı bir bebek için.....

yüce Rabbim hayırlıı sağlıklıı şekermi şeker bir çocuk nasip ederrr inşallahhh...Nur topu gibi olsun inşallahh hepinizinki:)

Ben de hamileyim canım.Senin için tüm kalbimle dua ettim.ınşallah nur topu gibi hayırlı bir evladın olur tez zamanda Amin.

canım benim Rabbim en kısa zamanda sana hayırlı bi evlat versin ama üzülme vakti zamanı vardır ben hiç istemiyor ve planlamıyordum ama oldu aşırı düşünür ve istersen hiç bir problemin olmasa bile olmaz rahat ol tevekkül et Rabbimiz herşeyin en hayırlısını verir sana en hayırlı zamanda verir inşaallah

dualarımız seninle canım.
Allah tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın sana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…