Bir ricam var hamilelerden kim okursa artık:(

sabah namazından sonra 40 gün 41er kere yunus duasını niyet edip oku cok teysirli bir duadır
inşallah tez zamanda olurr yada olmustur gecen sene yazılmıs yazı

sana ve senin durumunda olan tüm kardeşlerime ve tüm hamilelere dua ediyorum.Rabbim İNŞAALLAH hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir,uzun ömürlerde bizi onalara onları bize bağışlar.
ne olur siz de bana ve benim gibi sorunlu hamilelik yaşayanlara dua edin.bitsin artık bulantı kusma hamileliğime sevinebileyim...

Canım ne hamileyim nede evli ama okumadan geçemedim.Bende ttim dua RABBİM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve isteyen tüm Muhammed Ümmetine..sevgilerle

Bende size ve bebek bekelyenlere tüm kalbimle yüce rabbimden sağlıklı bebekler diliyorum umarım yakın zamanda bebeğinizi alırsınız sağlıkla kucağınıza ben inanıyorum rabbim okadr büyükki
ergeç olacaktır.başka bir başlıkta bir mesajınızı gördüm anne olmak olamak diye beni çok duygulandırdı. Rabbime emanet olun...

canım Allah sana hayırlı bi evlat versin ama hayırlı de hayırsız olup seni rezil etmektense hiç olmasın. evlat acısı çok kötü

Rabbim sizinle birlikte butun evlat isteyenlere hayirli,saglikli sihhatli bebisler nasip etsin inshAllah...

allah gönlüne göre versin.rabbim sıkıntılarını gidersin inşallah.hamile değilim ama yazmadan da geçemedim valla.

5 yıl benimde olmadı herkez bana inş ikizin olur diye dua etti . çok şükür şimdi 7 aylık gebeyim kolay olmadı tabi çok meşakkatli oldu.. hastaneler iğneler narkozlar ölümden döndüm .. ikizim olmadı ama rabbime şükürler olsun bi oğlum olacak inş rabbim izin verirse... şimdi ben sana ayn duayı etmek istedim... inşallahu tüala rabbim sana ve tüm anne olmak isteyip olamayan kardeşlerimize.,şu mübarek üç aylar hürmetine ikiz sağlıklı bebekler verir. biri kız biri erkek olur inş AMİN...

bende dua ettim bende bebek sahibi olmayı istiyorum 1 senedir insallah hepimiz tez vakitte bebeklerimize kavuşuruz.Amin.

rabbim mübarek ramazan ayı hürmetine inşallah tüm anne olmak isteyenlere hayırlı kapılar açsın allah yardımcınız olsun...

bende bunları yaşadım en çok kendinizi kaybetip isyan etmemmeye çalışın. allahın dediği olur. o herşeyin iyisini bilir allah yardımcınız olsun

Rabbim şu ramazanı şerifin hatrına annelik duygusunu tatmak isteyen tüm anne adaylarına hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş.

Beni çok duygulandırdınız.Allah hepinizden razı olsun hala çabalıyorum birşeylerin olması için inşallah bu duaları Rabbim kabul ederde yüzüm güler, olmayan herkesin yüzü gülsün inşallahOlmayınca kıymeti dahada çoğalıyor ne büyük bir nimet ve kimisii çöpe bile atabiliyor yavrularını Bizler bu kadar uğraşırken Rabbim hesap sormayacak mı sanıyorlar:93: Allah yavrularınızı sizlere bağışlasın olmayanlarada tez zamanda nasip etsin inşallah :85::85:

canım bende dua ettim senin için hamilelerin duası kabul olurmuş diye duydum inşallah allah tez zamanda sana sağlıklı bir bebiş verir, içini ferah tut hayırlısıyla seninde bir bebeğin olur yeterki sabret bebekler gelecekleri zamanları bilirlermiş,hakkında hayırlısı olsun inşallah

dualarımım tüm isteyenlere hamile kaldıgımdan beri tüm kkdaki topiklerde hamile kalmayı bekleyen arkadaşlarım tanıdık tanımadık hepsi için dua ediyorum yer gök dua ile allahım en kısa zamanada sizlerede saglıklı bir hamilelik ve bebeğinizi kucagınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…