Bir ricam var hamilelerden kim okursa artık:(

bende zor hamile kaldım 3,5 yıl bekledim.zor ama sabırlı olun.Allah herkese anne olmayı nasip etsin,inşallah herkes muradına erer:Saruboceq:

Bende 20 haftalık hamileyim allah sana ve tüm dileyenlere tattırsın bu güzel duyguyu allah nasip etsin dilediğiniz zamanda...

28 haftalık hamileyim....Daha sayfanı açmadan ettim duamı.. :Saruboceq:
Hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin rabbim :Saruboceq:

Bu sitede en çok üzüldüğüm çocuk sahibi olamayanlar.. mafoldumben
En güzel haberlerde ............xxx yıl sonra bebeğim olacak haberleri... kaydirigubbakcemile3
Güzel haberlerini bekliyorum :Saruboceq:

çok teşekkür ederimm çok umutlanıyorum bu kadar hamilenin duası umarım kabul olur hayırlısıylaaa(

dualarımız hep seninle allah sana hayırlı evlatlar verir inşallah sende hiç umudunu kesip üzülme moralde önemlidir mutlaka

ßende dua ettim.
Allah dualarımızı kabul etsin .
Rabbim Hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah.

Dualarım seninle ve senin gibi çocuk sahibi olmak isteyen herkezle
Bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım şu an 25 haftalık hamileyim
ınşallah sağlıkla kucağıma alırım minik kızımı
çok isteyipte bebek sahibi olamamanın ne demek olduğunu iyi bilirim

Rabbim inşallah en doğru zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip etsin

bende bi anneyim...
dileğim o ki Allah isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın...
dünya üzerinde bi evlattan daha değerli,daha güzel hiçbirşey yok inanın.
Rabbim dileyen herkese göndersin cennetindeki o minik meleklerinden...

33 haftalık hamileyim 3 hafta önce dvt die bi rahatsızlığım ortaya çıktı doğuma kadar da sürecek bazen çok dayanılmaz ağrılarım oluyo ama bebeğimin hareketlerini hissedince teselli buluyorum. mesajını okuyunca çok duygulandım hem hamile hem de hasta halimle sana ve tüm bebek isteyenlere dua ettim inş Rabbim kucağınızı doldurur hayırlısıyla. Allah yardımcınız olsun

Allah'ım sana ve tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah :Saruboceq:

rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah benim 8 sene sonra oldu su an hamileyim umudunu kaybetme
allah yardımcın olsun

Allah sana ve isteyen bütün herkese anne olmayı nasip etsin inşallah Rabb'im aratmasın tez zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah AMİNNNN

rabbim sana ve senin gibi evlat isteyen tüm kullarına hayırlı evlat nasip etsin inşallah aratmasın yüce mevlam:Saruboceq:

32 hfatalık hamileyim dua eddim kardeşim allah sana hayırlı bi evlet nasip etsin tez zaman da inş senide görürüz bende hamileyim dediğini

Ben de dua ettim canım.
Allah sana hayırlı saglıklı bebekler kısmet etsin. Insallah sen de bizimle paylasırsın hamilelik haberini tez zamanda.
Cok iyi bak kendine

Rabbim sana da isteyen herkese de hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah..

allahım tün anne olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasın.. allahım tüm anne olmak isteyenlerin yanında olsun inşallah. en kısa sürede kucaklarınız dolar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…