eşin bunları çiçek için yapmıyor, lafını dinletmek evin reisi olduğunu göstermek için yapıyor fikrimce.
eşinizle küsün çiçeği de ellemeyin, inatlaşmayın. ama dargın ve kırgın olduğunuzu anlasın. en çok bir iki hafta içinde özür dileyip çiçeği kendi atması muhtemeldir.
ancak siz inatlaştıkça eşiniz kendini haklı görmeye devam edecek.
incir çekirdeğini dldurmaz derler ya, sizin tartışmanız da aynen öyle. bence bu tartışmayı uzatmayın, birinizin alttan alması lazım. bu neden siz olmayasanız? hatta eşiniz şimdi evdeyse hiç vakit kaybetmeden bir süslenin ve gidin yanına, dibine oturun ve muzur muzur bakın suratınaçok kindar bir eşiniz yoksa eminim dayanamyacaktır ve onun da bakışları değişecektir. artık ondan sonra napacağınıza da söylemeyeyip, anlayın siz
şimdi baktım eski konularınıza... cidden eşiniz problemli... hala dr ya gitmiyor mu? saksıdan önce diğer yaptıkları daha büyük bir problem gibi geldi bana.ah o kadar kolay olsa herşey normal sevişip gülüşen çiftler gb olsak da her tartışmalarımız da sonra onları yapmaya hazırım ama bizim cinsel sorunlarımız da var diğer konularımda bahsetmiştim
son durumunuz nasıl pekı
şimdi baktım eski konularınıza... cidden eşiniz problemli... hala dr ya gitmiyor mu? saksıdan önce diğer yaptıkları daha büyük bir problem gibi geldi bana.
ilişkiniz için aslında çok gerekli gibi geldi bana. çünkü bu saksı olayının sebebi diğer yaşadıklarınız. normal bir ilişkiniz olsa heralde söyledikleri o kadar dokunmazdı.valla dr olayı askıda kaldı şimdi işi değişti bir pazar izinli işten de izin alamam diyor iyice zaten elinde olmadan kaçmayı başardı
ilişkiniz için aslında çok gerekli gibi geldi bana. çünkü bu saksı olayının sebebi diğer yaşadıklarınız. normal bir ilişkiniz olsa heralde söyledikleri o kadar dokunmazdı.
acaba sizin gitmeyeceğinizi mi düşünüyor? bence dr olayını gündemden kaldırmayın. siz yapamıyorsanız bir yakınızda mı yok onu razı edecek?
evliligi ne için sürdürüyormuş, cocgunuz falan mı var?soğudum dedi ya benim hiçbirşeyi beğenmemem onu cinsellikten soğutmuş ben den soğutmuş dr a gitsek ne olur bu saatten sonra bilemiyorum kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?