bir saksı için söylenecek sözmü bu:(

within

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
707
230
323
eşimle hep atışırız zevklerimiz zerre uymaz o beğense ben beğenmem ben beğensem o beğenmez zıtlaşırız ama bence bu o kadar büyütülcek bir şey değil ortası bulunur elbet yıllarca ufak bir menekşe alayım dedim salonda güzel olur ilgilenirim çok da severim menekşeyi yok bakamassın toprakmış böcekmiş oymuş buymuş bahaneler buldu hep aylar sonra ofisten garip bir salon çiçeği getirdi beğenmedim ortaklaşa beğenip bir saksı aldık salona koyduk bir kaç ay sonran ben onu günlük oturma odasına götürdüm vıdı vıdı konuştu orda bana batmışmı ne istemişim sonra bize bir çiçek hediye geldi garip bahçe çiçeği gb yani ev çiçeği gb değil bende onu balkona koydum zaten suyunu falan da yanlış verdik heralde sırık gb bir şey oldu yaprakları sarardı garipleşti çiçek neyse gitmiş ona iğrenç bir saksı almış çiçeği de ona koymuş küs olduğumuz günlerde getirmiş salona koymuş bende sade ve sessiz sakin bir şekilde bu burda olmuşmu allahaşkına dedim bana dediği şey beğenmiyorsam kapı ordaymış yok daha ötesi kapının anahtarını değiştirirmiş bir daha giremezmişim eve sizce nedir bu

yani bir saksı için gerçekten de,abartılı olmuş.yok daha neler.sen git deseydin

Şaka gibi ya.. Ama bence küs olduğunuz için canınızı acıtmak için söylemiştir. Siz o kapıdan çıkıp birkaç gün biryerlere gidin bakalım nasıl yalvar yakar geri getirmeye uğraşacak. Erkekler bazen ne dediklerini bilmiyorlar. Ciddi ciddi dediğni sanmam tabi siz tanırsınız eşinizi. Ayrıca evin düzenine nerde ne bulunacağına neden o kadar çok karışıyor ki eşiniz. benim eşim de karışır ama istemediğim bir şeyi alıp da koymaz. Buna keşke hiç müsade etmeseydiniz. Hakkınızda hayırlısı inşallah.

dahası da var ben o saksıyı gönlü olsun diye ellemedim 15 20 gün kaldı salonda sonra diğer çiçeğin yanına götürdüm aslında saksı ce çiçek ikilisi o kadar vasatki balkona çıkarmak istiyordum ama dedim şimdi bişi söyle iyice canım sıkkılır sonra geldi çiçeğide kaldırmısın dedi görmedim sanma dedi ya odaya götürdüm işte sen dua et balkona koymadım dedim yarı şaka yarı ciddi hele bir koy dedi ben o saksıyı balkon için almadım eğer ölşe bişey yaparsan dediklerimi biiliyorsun aynen geçerli dedi

Aaa bir yaşıma daha girdim. Ne bu tepkiler yani.. O..ruktan teyyare resmen.. Bu kadar rahat olmaması lazım yani. Alın çiçeği balkona koyun ve bi not yazın gittim ben gibisinden bakalım tepkisi ne olacak..

gerçekten de abartılı olmuş.
eşiniz evdeki herşeye karışıyor sanırım bu çok zor bi durum hele ki zevkleriniz uyuşmuyorsa..

eşin bunları çiçek için yapmıyor, lafını dinletmek evin reisi olduğunu göstermek için yapıyor fikrimce.

eşinizle küsün çiçeği de ellemeyin, inatlaşmayın. ama dargın ve kırgın olduğunuzu anlasın. en çok bir iki hafta içinde özür dileyip çiçeği kendi atması muhtemeldir.

ancak siz inatlaştıkça eşiniz kendini haklı görmeye devam edecek.

:) iyi fikir ama adam rahat sanki yada öyle görünmeye çalışıyor

yok arkadaşım bu konu 2-3 haftalık olay aynen anlattığım gb yaşandı saksı şimdi diğer odada hala ama söylediği şeyler hala acıtıyor paylaşmak akıl almak istedim

ha saksı değil ama söyledikleri için 10 gün falan konuşmadım ayrı yattım gıkını çıkarmadı

incir çekirdeğini dldurmaz derler ya, sizin tartışmanız da aynen öyle. bence bu tartışmayı uzatmayın, birinizin alttan alması lazım. bu neden siz olmayasanız? hatta eşiniz şimdi evdeyse hiç vakit kaybetmeden bir süslenin ve gidin yanına, dibine oturun ve muzur muzur bakın suratına çok kindar bir eşiniz yoksa eminim dayanamyacaktır ve onun da bakışları değişecektir. artık ondan sonra napacağınıza da söylemeyeyip, anlayın siz

ah o kadar kolay olsa herşey normal sevişip gülüşen çiftler gb olsak da her tartışmalarımız da sonra onları yapmaya hazırım ama bizim cinsel sorunlarımız da var diğer konularımda bahsetmiştim

son durumunuz nasıl pekı

ah o kadar kolay olsa herşey normal sevişip gülüşen çiftler gb olsak da her tartışmalarımız da sonra onları yapmaya hazırım ama bizim cinsel sorunlarımız da var diğer konularımda bahsetmiştim
şimdi baktım eski konularınıza... cidden eşiniz problemli... hala dr ya gitmiyor mu? saksıdan önce diğer yaptıkları daha büyük bir problem gibi geldi bana.

son durumunuz nasıl pekı

walla ikimizde tartışmlarımızdan sonra benim zorumla oturup konuştuk özverili olmaya karar verdik...ama söylenenler unutulmuyor hala kafam dolu o yüzden haftalar sonra bu konuyu açtım rahatlamak için

şimdi baktım eski konularınıza... cidden eşiniz problemli... hala dr ya gitmiyor mu? saksıdan önce diğer yaptıkları daha büyük bir problem gibi geldi bana.

valla dr olayı askıda kaldı şimdi işi değişti bir pazar izinli işten de izin alamam diyor iyice zaten elinde olmadan kaçmayı başardı

sızın baska sorunlarınız var gbı geldı bana bı saksı ıcın bu laf edılmez dıye dusunuyorum :26:

valla dr olayı askıda kaldı şimdi işi değişti bir pazar izinli işten de izin alamam diyor iyice zaten elinde olmadan kaçmayı başardı
ilişkiniz için aslında çok gerekli gibi geldi bana. çünkü bu saksı olayının sebebi diğer yaşadıklarınız. normal bir ilişkiniz olsa heralde söyledikleri o kadar dokunmazdı.
acaba sizin gitmeyeceğinizi mi düşünüyor? bence dr olayını gündemden kaldırmayın. siz yapamıyorsanız bir yakınızda mı yok onu razı edecek?

soğudum dedi ya benim hiçbirşeyi beğenmemem onu cinsellikten soğutmuş ben den soğutmuş dr a gitsek ne olur bu saatten sonra bilemiyorum kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…