bir saksı için söylenecek sözmü bu:(

size tavsiyem eşinizin evin düzenine bukadar müdahalesine izin vermeyin, saksı ordaymış çiçek burdaymış niye karışıyoki

Saygı ne kadar önemlı bırsey ...
Eşiniz size olan saygısını kaybetmış ..

Madem sızı bır cıcek ıcın eve koymaz anahtarı degıstırırmış : yokmu esınız dostunu soyle 3-4 gun gıdın bakalım ..
çıcek ve saksılarla basbasa kalsın eşiniz..

Evdeki islere , ona buna karisan erkeklerden tiksinirim. Onlarin görevi evin disi , evin ici kadina aittir.
esinizin yaptigi , soyledikleri yanlisinda üstünde. Tavrini ortaya koymazsan birak saksiyi
gözünün üstünde kasin var diye kavga edip evden kovmaya calisir bu adam seni.

eşinizin başka sıkıntıları var bence yani genel olarak anlaşamıyor musunuz:44:yoksa kimse bir saksı için eşine böyle demez:26:

Salona 10tane saksikoysam görmez benim kocam,belki masanın sandalyelerini kaldırsam onu bile günler sonra görür. Sizinki kadar titiz es cok zor valla, huyu böyleyken değişmez Allah kolaylık versin..

gerçekten hiç bişeyi beğenmiyormusun
çok memnuniyetsiz olmak ilişkiyi bozar.
kendini beğenilmeyen tarafın yerine koyarak düşünmeye çalış.

Canım senin eski konularına da baktım konuyu okuyunca. Ama gördüğüm kadarı ile eşinin derdi saksı falan değil. Doktor değilim ama az buçuk bilgi sahibiyim bu konularda, eşin de anladığım kadarı ile OKB (Obsesif Kompulsif Bozukluk) denen bir psikiyatrik hastalık var, anlattıklarınla sınırlı ise takıntıları sanırım henüz başında hastalığın. Mutlaka doktora gitmeli, çünkü zamanla daha da ilerleyecektir takıntıları, zamanla ğırlaşan bir hastalık bu.
Allah yardımcın olsun canım...

Yanlış anlamayın ama bir taraftan güldüm okurken,çünkü birşeyler batmaya başladımı çiçek,saksı bahanesi oluyor..
Böyle bir eşiniz varken kayınvalideye ne gerek.. Eşiniz evin içinde herşeye karışıyor anladığım kadarıyla; burada bazı arkadaşlarında konularını okurken görüyorum kimi kocalar ev işine temizliğe dahi müdahale ediyormuş; herkes nerede duracağını bilmeli şu bir gerçek ki iç işleri bakanı her zaman kadın olmuştur:47: Bu kadar karışıyorsa yerinizde olsam evin sorumluluğunu sana bırakıyorum derdim..

Yanlış anlamayın ama bir taraftan güldüm okurken,çünkü birşeyler batmaya başladımı çiçek,saksı bahanesi oluyor..
Böyle bir eşiniz varken kayınvalideye ne gerek.. Eşiniz evin içinde herşeye karışıyor anladığım kadarıyla; burada bazı arkadaşlarında konularını okurken görüyorum kimi kocalar ev işine temizliğe dahi müdahale ediyormuş; herkes nerede duracağını bilmeli şu bir gerçek ki iç işleri bakanı her zaman kadın olmuştur:47: Bu kadar karışıyorsa yerinizde olsam evin sorumluluğunu sana bırakıyorum derdim..

hakikaten gülünecek bir durum farkındayım..aynen k.validem karışmaz hiiç birşeye arkadaş gbyizdir ama benim eşim kadın olarak doğmalıymış ben bunu çözdüm

kendini beğenilmeyen tarafın yerine koyarak düşünmeye çalış.[/QUOTE

bir sürü güzel kıyafeti varkeen gider en paçozları evde giyilecek gb olanları dışarıda giyer ve sürekli de onları giiyer diğer bütün güzel kıyafetleri dolabı bekler bir söylerim iki söylerim güzellikle bakarım gene aynı terslenirim...evle ilgili konulara da çok karışır tabak beğenmez bardak beğenmez mumun veya biblonun yerini değiştiririm onu beeğenmez eski yerine koyar cinsliklerle dolu bir adam bu yüzden herşeyi batar duruma geldi ve beğenmemeye başladım herşeyini kabulum ve zevklerimiz de hiiiiç uymaz bu da ayrı bir konu

Ben olsam saksıyı elime alıp,kocama da hayatım bakar mısın diye seslenirdim,gözlerinin önünde balkondan aşağıya atıverirdim :37: Aa ne bu canım:36:

Hem ayrıca size kapıyı göstermiş,çek kapıyı git canım sende...Anlasın biraz kıymetini,bazı şeylere mecbur olmadığını,tabiri caizse burnu sürtsün biraz....Eşini en iyi tanıyan sensin,sen kapıyı çekip gitsen bir süreliğine,ne yapar,tavrı nasıl olur?

Kocanıza ne ki saksıdan,çok gıcık oluyorum yemektir bulaşıktır ev işlerine karışan erkeklere,herkes sınırını bilmeli...

Yorumlardan anladığım kadarıyla başka sorunlarınız da varmış,umarım düzelir canım..Sağlığın için fazla takmamaya çalış,üzerinde durdukça,üstüne düştükçe bazı şeyler ters tepebiliyor..Allah yardımcın olsun canım...

Ben olsam saksıyı elime alıp,kocama da hayatım bakar mısın diye seslenirdim,gözlerinin önünde balkondan aşağıya atıverirdim :37: Aa ne bu canım:36:

Hem ayrıca size kapıyı göstermiş,çek kapıyı git canım sende...Anlasın biraz kıymetini,bazı şeylere mecbur olmadığını,tabiri caizse burnu sürtsün biraz....Eşini en iyi tanıyan sensin,sen kapıyı çekip gitsen bir süreliğine,ne yapar,tavrı nasıl olur?

Kocanıza ne ki saksıdan,çok gıcık oluyorum yemektir bulaşıktır ev işlerine karışan erkeklere,herkes sınırını bilmeli...

Yorumlardan anladığım kadarıyla başka sorunlarınız da varmış,umarım düzelir canım..Sağlığın için fazla takmamaya çalış,üzerinde durdukça,üstüne düştükçe bazı şeyler ters tepebiliyor..Allah yardımcın olsun canım...

çok teşekkür ederim walla bilmiyorum ki ne yapsam seviyorum diyor ama çok da ketumum diyor bir anda silerim de diyor sevgimi göstermiyorum da diyor işte garipleşti bu adam ama bütün bunlara hep beni sebep gösteriyor herşey ben den benim bir şeyi beğenmeyişimden falan filan kaynaklanıyormuş anlamadım ki nasıl bir durumdur bu gitsem acı çekse de belli etmez kendi hayatına bakar herhalde ama bende o cesaret var mı maddi ve ruhsal olarak kendimi bir ayarlamam lasım ki zamanı geldiğinde gideerim bakalım napacak

kendini beğenilmeyen tarafın yerine koyarak düşünmeye çalış.[/QUOTE

bir sürü güzel kıyafeti varkeen gider en paçozları evde giyilecek gb olanları dışarıda giyer ve sürekli de onları giiyer diğer bütün güzel kıyafetleri dolabı bekler bir söylerim iki söylerim güzellikle bakarım gene aynı terslenirim...evle ilgili konulara da çok karışır tabak beğenmez bardak beğenmez mumun veya biblonun yerini değiştiririm onu beeğenmez eski yerine koyar cinsliklerle dolu bir adam bu yüzden herşeyi batar duruma geldi ve beğenmemeye başladım herşeyini kabulum ve zevklerimiz de hiiiiç uymaz bu da ayrı bir konu

canım bana göre aslında,bu zevklerinizin uyuşmasıyla alakalı değil.
şimdi kadın gider,bir mum alır gelir eve.kadındır ,bu işten o anlar,alır o mumu beğendiği bir yere koyar.çünkü bu ev işi,kadın evi güzelleştirmeye çalışır.canının istediği yere koyar.
erkek gelir eve,bakar yeni bir mum,belki beğenmeyebilir mumu,rengini,kokusunu,şeklini.
doğal olan bu.ya karıııcımm mum pek hoş değil diyebilir.sadece okadar,erkeğin söyleyeceği sadece bu olabilir..ammma yok yeri iyi değil,bu tarafa koy şu masay koy.olmaz burda yanlışlık var.bu erkeğin işi değil yahuuu.kadın evi yaratır,güzelleştirir.

canım bana göre aslında,bu zevklerinizin uyuşmasıyla alakalı değil.
şimdi kadın gider,bir mum alır gelir eve.kadındır ,bu işten o anlar,alır o mumu beğendiği bir yere koyar.çünkü bu ev işi,kadın evi güzelleştirmeye çalışır.canının istediği yere koyar.
erkek gelir eve,bakar yeni bir mum,belki beğenmeyebilir mumu,rengini,kokusunu,şeklini.
doğal olan bu.ya karıııcımm mum pek hoş değil diyebilir.sadece okadar,erkeğin söyleyeceği sadece bu olabilir..ammma yok yeri iyi değil,bu tarafa koy şu masay koy.olmaz burda yanlışlık var.bu erkeğin işi değil yahuuu.kadın evi yaratır,güzelleştirir.

aynı fikirdeyim ve bunların olması beni fazlasıyla rahatsız ediyor:(

Back
X