Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış anlamayın ama bir taraftan güldüm okurken,çünkü birşeyler batmaya başladımı çiçek,saksı bahanesi oluyor..
Böyle bir eşiniz varken kayınvalideye ne gerek.. Eşiniz evin içinde herşeye karışıyor anladığım kadarıyla; burada bazı arkadaşlarında konularını okurken görüyorum kimi kocalar ev işine temizliğe dahi müdahale ediyormuş; herkes nerede duracağını bilmeli şu bir gerçek ki iç işleri bakanı her zaman kadın olmuşturBu kadar karışıyorsa yerinizde olsam evin sorumluluğunu sana bırakıyorum derdim..
gerçekten hiç bişeyi beğenmiyormusun
çok memnuniyetsiz olmak ilişkiyi bozar.
kendini beğenilmeyen tarafın yerine koyarak düşünmeye çalış.[/QUOTE
bir sürü güzel kıyafeti varkeen gider en paçozları evde giyilecek gb olanları dışarıda giyer ve sürekli de onları giiyer diğer bütün güzel kıyafetleri dolabı bekler bir söylerim iki söylerim güzellikle bakarım gene aynı terslenirim...evle ilgili konulara da çok karışır tabak beğenmez bardak beğenmez mumun veya biblonun yerini değiştiririm onu beeğenmez eski yerine koyar cinsliklerle dolu bir adam bu yüzden herşeyi batar duruma geldi ve beğenmemeye başladım herşeyini kabulum ve zevklerimiz de hiiiiç uymaz bu da ayrı bir konu
Ben olsam saksıyı elime alıp,kocama da hayatım bakar mısın diye seslenirdim,gözlerinin önünde balkondan aşağıya atıverirdimAa ne bu canım
Hem ayrıca size kapıyı göstermiş,çek kapıyı git canım sende...Anlasın biraz kıymetini,bazı şeylere mecbur olmadığını,tabiri caizse burnu sürtsün biraz....Eşini en iyi tanıyan sensin,sen kapıyı çekip gitsen bir süreliğine,ne yapar,tavrı nasıl olur?
Kocanıza ne ki saksıdan,çok gıcık oluyorum yemektir bulaşıktır ev işlerine karışan erkeklere,herkes sınırını bilmeli...
Yorumlardan anladığım kadarıyla başka sorunlarınız da varmış,umarım düzelir canım..Sağlığın için fazla takmamaya çalış,üzerinde durdukça,üstüne düştükçe bazı şeyler ters tepebiliyor..Allah yardımcın olsun canım...
gerçekten hiç bişeyi beğenmiyormusun
çok memnuniyetsiz olmak ilişkiyi bozar.
kendini beğenilmeyen tarafın yerine koyarak düşünmeye çalış.[/QUOTE
bir sürü güzel kıyafeti varkeen gider en paçozları evde giyilecek gb olanları dışarıda giyer ve sürekli de onları giiyer diğer bütün güzel kıyafetleri dolabı bekler bir söylerim iki söylerim güzellikle bakarım gene aynı terslenirim...evle ilgili konulara da çok karışır tabak beğenmez bardak beğenmez mumun veya biblonun yerini değiştiririm onu beeğenmez eski yerine koyar cinsliklerle dolu bir adam bu yüzden herşeyi batar duruma geldi ve beğenmemeye başladım herşeyini kabulum ve zevklerimiz de hiiiiç uymaz bu da ayrı bir konu
canım bana göre aslında,bu zevklerinizin uyuşmasıyla alakalı değil.
şimdi kadın gider,bir mum alır gelir eve.kadındır ,bu işten o anlar,alır o mumu beğendiği bir yere koyar.çünkü bu ev işi,kadın evi güzelleştirmeye çalışır.canının istediği yere koyar.
erkek gelir eve,bakar yeni bir mum,belki beğenmeyebilir mumu,rengini,kokusunu,şeklini.
doğal olan bu.ya karıııcımm mum pek hoş değil diyebilir.sadece okadar,erkeğin söyleyeceği sadece bu olabilir..ammma yok yeri iyi değil,bu tarafa koy şu masay koy.olmaz burda yanlışlık var.bu erkeğin işi değil yahuuu.kadın evi yaratır,güzelleştirir.
canım bana göre aslında,bu zevklerinizin uyuşmasıyla alakalı değil.
şimdi kadın gider,bir mum alır gelir eve.kadındır ,bu işten o anlar,alır o mumu beğendiği bir yere koyar.çünkü bu ev işi,kadın evi güzelleştirmeye çalışır.canının istediği yere koyar.
erkek gelir eve,bakar yeni bir mum,belki beğenmeyebilir mumu,rengini,kokusunu,şeklini.
doğal olan bu.ya karıııcımm mum pek hoş değil diyebilir.sadece okadar,erkeğin söyleyeceği sadece bu olabilir..ammma yok yeri iyi değil,bu tarafa koy şu masay koy.olmaz burda yanlışlık var.bu erkeğin işi değil yahuuu.kadın evi yaratır,güzelleştirir.
aynı fikirdeyim ve bunların olması beni fazlasıyla rahatsız ediyor![]()