canım, sen koşullarını daha iyi bilirsin ama aldatmayı alışkanlık haline getiren bir adamla yaşlanamazsın..güvenin olmadığı yerde sevgi, saygı olamaz..
psikologlar dermiski ayrilmak karar vermekden daha kolay diye gercekden oyleymis.bu git geller beni mafetti.
Asla vazgeçeciğini düşünmüyorum. Ama anladığım kadarıyla siz o şansı vermek istiorsunuz. Haklısınız da. Evlatlar bu kararları verirken çok etkililer. Ne karar alırsanız alın bunun tekrar olacağını unutmayın. Bunu söylerken tahmin yapmıyorum. İnanın bana. Tecrübeyle sabittir
psikologlar dermiski ayrilmak karar vermekden daha kolay diye gercekden oyleymis.bu git geller beni mafetti.
Ah o kararı bir verebilseniz. Aslında nasıl da büyük bir ceza olurdu ona biliyor musunuz. Bütün bu çektirdiklerinin cezasını çekmesi adına. Siz de bir süre zorluk çeker yepyeni bir hayatınız olabilirdi. Çünkü bu adam yine üzebilir sizi
canim ben kararimi verdim bir senedir ayriyiz.ama bir senedir besimi birakmadi.ne sozler,ne yalvarmalar,ne aglamalar.beni inandiramadi ama cevremdekileri inandirdi.surekli dedigi ben bu bir senede seni kaybetmenin ne demek oldugunu cok iyi anladim,seni sevmiyor olsaydim bu kadar pesinde olmazdim,simdiye evlenirdim.bir sans daha verirsen bundan sonra cok mutlu olacagiz,altatmanin a sini bile duymayacaksin,bir daha olursa ben cekip gidecegim,gel bu yuvayi yikmayalim cocugumuz babasiz buyumesin bilmem ne bilmem ne iste akliniza ne gelirse yani...
en yakinim kiz kardesim bile bana diyorki simdi sen birgun cok pisman olacaksin boyle bir kisiyi kaybettigin icin diyor.adam bir senedir neler neler yapti.baska adam olsa yapmazdi bu kadarini diyor.ama beni kimse anlamiyor,ben artik yapamiyorum,ona iyi davranamiyorum surekli bagiriyorum ters davraniyorum,iliskiyede giremiyecegim ama o herseyi kabulleniyor,ben seni bu hale getirdim ben seni duzeltdecegim diyor.o kabul edebilir fakat ben bu sekilde bir yuvayi istemiyorum.cok mutsuz oluyorum olumlu dusundugum zaman...
tek bişey söyliycem inanma....dışardan kimsenin de sana karışmasına izin verme kız kardeşin de olsa...hayat senin çünküen yakinim kiz kardesim bile bana diyorki simdi sen birgun cok pisman olacaksin boyle bir kisiyi kaybettigin icin diyor.adam bir senedir neler neler yapti.baska adam olsa yapmazdi bu kadarini diyor.ama beni kimse anlamiyor,ben artik yapamiyorum,ona iyi davranamiyorum surekli bagiriyorum ters davraniyorum,iliskiyede giremiyecegim ama o herseyi kabulleniyor,ben seni bu hale getirdim ben seni duzeltdecegim diyor.o kabul edebilir fakat ben bu sekilde bir yuvayi istemiyorum.cok mutsuz oluyorum olumlu dusundugum zaman...
aynen oyle canim.cok guzel anlatmissin.tesekkur ederim yorumun icin.evet kesin kararimi verecegim ve bunuda bildirecegim buradan.peki sen ayrildinmi...Daha önce de söylediğim gibi siz aslında sanırım dönme kararı almışsınız ama yediremiyorsunuz kendinize. Ben bu yoldan geçtim. Ben de hep birileri bana evet bir daha dene desin ister ama bunu kendime bile itiraf edemezdim. Hep kendimi evet değiştiye inandırmaya çalışırdım. Ne olduğunu bilirdim ama bu fikri beynimden atmaya kovmaya çalışırdım. Destek arardım kendime. Çocukları bahane etmek vb birsürü düşünce. Ne oldu ama hiçbirşey değişmedi. Üstelik sonrasında daha da rahat yaptı herşeyi. Nasıl olsa affediliyordu herşeye rağmen. Ve daha da kötüsü. Bana olan saygısı da bitti.
Bu tür insanların birini sevdiklerini düşünmüyorum ben. Sizi sevmiyor ama başkasını da sevmiyor. Eğer birini sevse diğerine ihtiyaç duymaz. Sizi aldatıyor ve başkasına gidiyor. Ama onu tercih etmiyor. Çünkü onu da sevmiyor. Bu bir hastalık. Kişilik bozukluğu. Başka da birşey değil. Kararınızı kendiniz alın. En azından sonucu çok da kötü olsa evet ben istedim diyebilirsiniz. Daha az acı çekersiniz. Bir daha mı denemek istiyorsunuz. Sonucun iyi olacağını beklemeden deneyin. En azından denedim diyebileceksiniz. Ama unutmayın bu adam asla değişmeyecek. Biraz daha fazla acı çekeceksiniz. Bunun tek bir iyi yanı var. İyice nefret edip bir daha onu görmek bile istemeyeceksiniz. Başka da bir hayrı yok
Daha önce de söylediğim gibi siz aslında sanırım dönme kararı almışsınız ama yediremiyorsunuz kendinize. Ben bu yoldan geçtim. Ben de hep birileri bana evet bir daha dene desin ister ama bunu kendime bile itiraf edemezdim. Hep kendimi evet değiştiye inandırmaya çalışırdım. Ne olduğunu bilirdim ama bu fikri beynimden atmaya kovmaya çalışırdım. Destek arardım kendime. Çocukları bahane etmek vb birsürü düşünce. Ne oldu ama hiçbirşey değişmedi. Üstelik sonrasında daha da rahat yaptı herşeyi. Nasıl olsa affediliyordu herşeye rağmen. Ve daha da kötüsü. Bana olan saygısı da bitti.
Bu tür insanların birini sevdiklerini düşünmüyorum ben. Sizi sevmiyor ama başkasını da sevmiyor. Eğer birini sevse diğerine ihtiyaç duymaz. Sizi aldatıyor ve başkasına gidiyor. Ama onu tercih etmiyor. Çünkü onu da sevmiyor. Bu bir hastalık. Kişilik bozukluğu. Başka da birşey değil. Kararınızı kendiniz alın. En azından sonucu çok da kötü olsa evet ben istedim diyebilirsiniz. Daha az acı çekersiniz. Bir daha mı denemek istiyorsunuz. Sonucun iyi olacağını beklemeden deneyin. En azından denedim diyebileceksiniz. Ama unutmayın bu adam asla değişmeyecek. Biraz daha fazla acı çekeceksiniz. Bunun tek bir iyi yanı var. İyice nefret edip bir daha onu görmek bile istemeyeceksiniz. Başka da bir hayrı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?