kadinda olsa aynis eyi diyecektim.. cnki durumumuzdaki belliki hasta.fark orda iste. neden yapildigi onemli..bu adam neden tekrar geri donsunki? elinde kac tane kadin var.. evlenirdi.. orda bi sorun var demekki.. 5-6 defa hemde. . banane be kadin ne yaparsan yap diyebilirdi degilmi.. ben senden iyisini bulurum da derdi..kadin ya da erkek olsun psklojik olarak hasta olmak baska kasten bile bile yapmak baska.. arkadasimiz tabiki co incindi gormek bile istemez bende olsm ayni seyi yapardim.. nefret ederdim kesin.. ama madem o kadar iddiali bir daha yapmicam diyor son bir sansi verirdim ama mesafeyle..surundurerek.. ortada bi cocuk var cunki ve baska kotu taraflari yok adamin.. bilinc alti bisiler ters gidiyo..ha eger bu arkadasimiz bekar olsaydi hic arkana bakma derdim.. !!
cok dusuk bir ihtimalde olsa , dogru yola gelenleride az cok duymusuzdur.. kadin olsun erkek olsun.. kimin basina ne gelecek bilinmez.. dunya bir imtihan yeridir.. biz katlanarak belki kendmizden bisiler kaybediyoruz ama mukafatini dusunmemiz gerek..sevdigim icind egil sirf yuregim rahat olsun diye yapardim bunu.. ispat ederdim bak didindm ugrastim kanimin son damlasina kadar diye.. arkadasimizin vercegi her iki kararda dogru... sadece fikrimi yazdim yanlis anlasilmasin..empati kurmaya calistim..mantiken bakiyorum olaya..
cnm ilk aldatmasından sonra ne demişti, önümüze bakalım bidaha yapmıycam vs. gibi sözlersöyledimi
cnm ilk aldatmasından sonra ne demişti, önümüze bakalım bidaha yapmıycam vs. gibi sözlersöyledimi
o aldatmaya devam edecektır eger katlanırım sınır hastası olmam ılerde dıyosan barıs dıger yonlerı cok ıyıymıs ama artık gucum kalmadı dıyosan uzak dur,o senınle barısana kadar her seyı ayapar ama sonra aldatmaya devam ama kesın de konusmamak lazım belkı aldatmaz
aynen simdi yalvardigi gibi ozamanlarida yalvarmisdi...bir sure iyi oldu ama sonunda yine yapmisdi..
canm bence geri dön kocana çocğn içinherşey kocadan ibaret değl çocğn için birdaha yaparsada görme kendini düşnündğn için görme çekip giderek işini kolaylaştrsn hepimiznki de yapıyor kim benmki yapmıyo diyorsa yalan söylüyo birde seninki sana çocuğuna düşkn anlayışlı diyosn bence ayrılarak en kötüsünü yaparsn çocuklarn hiçbir suçu yok bunuda ona söyle çocğm için sana dönyrm senin sev dğm için değl ALLAH yardmcn olsn doğru kararlar vermene yardmcı olsn :27TE]
canim benim ama o bunun ilk hatasi degilki,ben sevdigim icin,cocugumun hatiri icin,ailem icin cok sanslar verdim.tabiki bende yuvamin yikilmasindan yana degildim ilk hatasi olsaydi bu kadarda durmazdim uzerinde.ama ayni hatayi surekli yapmasi beni bitirdi guven olarak hic birsey kalmadi bende.
arkadaslar ben dokuz yillik evliyim bir tane kiz cocugumuz var.ama dokuz sene icinde esim beni bir cok kez altatdi,ve ben esimi cok sevdigim icin,kizim babasina cok bagli oldugu icin surekli barismak zounda kaldim,asla onu affetmedim ama her zaman zamana birakdim.ama her barismamizda beni suekli pisman etti.ozunde cok iyi birisi bana ve cocuguna cok duskun,bir dedigimi iki etmez evde surekli bana yardimci olur,ev islerinde yemek konusunda yani her konuda cok iyilikleri var,aileme karsi kardeslerime karsida oyle.ama bundan bi sene once son sans vermeme agmen yine beni altatdi ve ayrildim kendisinden.ama bir senedir kapimdan ayrilmadi.neler neler yapti ben kabullenmedim,ama etrafimdaki insanlar ve akrabalarim ailem,artik herkes uzerime gelmeye basladi.iste son sans ver biz cok ayrilanlari gorduk fakat seninki gibi pisman olan yuvasini kurtarmaya calisani gormedik seni sevmemis olsa bu kadar devam etmezdi,iste bunun yasliligi var ileride cok yanliz kalirsin belkide pisman olursun gecki bir sans dahami verseydim diye....
simdi bende ne yapacagimi bilemiyorum kafayi yiyecegim artik dusunmekden hastalanmaya basladim,hergun bir yerleim agriyor,cok asiri sinirliyim etrafimdakileri kirmaya basladim.ama yinede keske demek istemiyorum.daha dogrusu ne yapacagimi bilemiyorum,yanlis kararlar vermek istemiyorum.bu yuzden sizinde yorumlarinizi almak istiyorum...
canm bence geri dön kocana çocğn içinherşey kocadan ibaret değl çocğn için birdaha yaparsada görme kendini düşnündğn için görme çekip giderek işini kolaylaştrsn hepimiznki de yapıyor kim benmki yapmıyo diyorsa yalan söylüyo birde seninki sana çocuğuna düşkn anlayışlı diyosn bence ayrılarak en kötüsünü yaparsn çocuklarn hiçbir suçu yok bunuda ona söyle çocğm için sana dönyrm senin sev dğm için değl ALLAH yardmcn olsn doğru kararlar vermene yardmcı olsn :27TE]
canim benim ama o bunun ilk hatasi degilki,ben sevdigim icin,cocugumun hatiri icin,ailem icin cok sanslar verdim.tabiki bende yuvamin yikilmasindan yana degildim ilk hatasi olsaydi bu kadarda durmazdim uzerinde.ama ayni hatayi surekli yapmasi beni bitirdi guven olarak hic birsey kalmadi bende.
canım bu kadar yorum, tecrübe paylaşımdan sonra daha uzatmadan kararını verip hayata geçirmelisin, yarın artık bu gündür...... yerine konamayacak tek şey ZAMAN ........
Demesi kolay ama yapılması gereken bir şey kendinize yön vermelisiniz ihanetin affı olamaz bence..
Çocuklar için her şey diyoruz da nereye kadar ?
Bence mantığınızıda düşünün çocuk diyorsanız illaki medeni insan olup aranızı iyi tutarsınız eşinizle o da etkilenmez ki bir çok insan var annesi babası ayrı olmuş bu okadarda sorun olmayabilir sizlerin tutumunda. Ama asla güven olmayan bir yuvada olmaz böyle. Size yazık evde yardım etmesi ne fark ederki bu kötü bir alışkanlık.. O nede olsa affediyor beni der devam eder.. Hayırlısı olsun hakkınızda benim fikrim böyle bu konu ile ilgili[]
1 senedir ayrısınız? boşandınız mı yada dava açtınız mı?
canim daha oncelerdede ayni zorunlari yasadik ama bu kadar ciddiyedimi anlamamisdi.bu sefer iyice bunu surduldu.ama simdi zorun olan benim ben yapyiklarini unutamiyoum iki gun iyi olsam ucuncu gun olay oluyor.ben sineye cekebilsem belkide hersey cok iyi olacak ama yapamiyorum,gururuma yetiremiyorum.sanki onu afedesem kendimi afetmeyecegim gibi geliyor...bu kararsizlikda beni mafediyor....Keşke dememek için defalarca affetmişsin ama öncekilerden farklı olarak hep onun yanında kalmışsın. Ben gidiyorum dediğinde ve gittiğinde telaşa kapılmış, kaybetme korkusuyla yüzyüze kalmış.
Aynı durumu ben de yasadım. Aldatıldım affetim ve yanında kaldım. Aldatmaya devam etmedi belki ama o pisliği hayatımızdan cıkarmakta basarılı olamadı maalesef ve bu yüzden defalarca uyardım. Basarılı olamadıgı icin ben cantamı toplayıp terkettim onu. Aldattığı icin mi terkettim, basiretsiz olduğu icin mi, gururumu daha fazla ezmemek icin mi ben de bilmiyorum sebebini....
Neyse ben gidince anladı dünyanın kac bucak oldugunu. Geldi af diledi, tekrarı olmayacak dedi. Söz verdi. Ve verdiği sözü tuttu. Döndüğüm günden beri tertemiz bir sayfamız var. Simdi düsünüyorum da belki gitmeseydim; hala aynı sıkıntıyla devam edecektik.
---------
Sana dön diyemem arkadasım. Daha önce hic terkettin mi eşini onu da bilmiyorum. Bildigim tek bir sey var bir de bu pencereden bak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?