Bir şans daha mı verseydim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi busu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dediğim gibi çok iyi niyetlisniz. 5-6 kez aldatan bir kadını affetmek de çok insanın yapacağı birşey değildir ya neyse.
o görüştüğü kadınlar nasıl bilmiyoruz ki. Evli bir adamla görüşebilen bir kadınla nasıl bir evlilik kurulabilir. Kadınların bilmeden bu işe giriştiklerini zannetmiyorum. Anlar insan çünkü. Eşi aldatırken yüreğirahat eden bi adama ne yapılabilir. Kabul ediyorum bu bir hastalık. Hatta kişilik bozukluğu. Ama sonuçta karşısındaki de bir insan. Hata birkez yapılır. Tekrarlanmaz. Tekrarlanırsa da sonuçlarına katlanılır. Kişsel algılamayın. Ben de fikrimi söylüyorum. Siz çok fazla iyisiniz

geç ama doğru bi karar vermişsiniz, tebrik ederim. yeni hayatınızda çok daha mutlu olursunuz umarım

cnm ilk aldatmasından sonra ne demişti, önümüze bakalım bidaha yapmıycam vs. gibi sözlersöyledimi

inanin icim cokkkk rahatladi en azindan dusunceleimi,soylemek isteyipde soyleyemediklerimi soyledim.bundan sonra acimayacagimda.onceden hep kendisini acirdim yazik derdim yiyip icmiyor,kendini birakdi falan diye.ama bu duruma kendisi getirdi,ne guzel bir yuvamiz vardi.onu seven bir esi,bir cocugu vardi.kiymetini bilseydi.bu saatden sonra beni kaybettigini anlatikkdan sonra bunlarin farkina varmis onemi yok artik.zamaninda yapacakdi bunlari.ben kendisine cok yalvardim he hatasinda dedimki bak yuvamiz sallaniyor,boyle devam etmeyecek birgun sabrim kalmayacak ve ne dersen de donusum olmayacak diye.ve hep son dedi ama son olmadi.sizinde dediginiz gibi belki bir sure akilli duracak ama sonunda yine yapacagini yapacak...
kendisi yuzunden artik ben kendime olan oz guvenimi kaybetmisdim.kendimi o kadar cirkin ve bakimsiz hissetiyordum.cunku tercih ettigi bayanlar cok daha cirkin ve bakimsiz insanlardi.ben esimin huyunu bildigim icin surekli kendimi bakardim,cirkinde bir bayan degilim.guya kendiside bunun farkinda oldugunu soyluyor,senin gibisini bulamam kimse senin kesip attigin tirnak olamaz diyordu.artik bunu kendisi dusunsun bundan sonra

o aldatmaya devam edecektır eger katlanırım sınır hastası olmam ılerde dıyosan barıs dıger yonlerı cok ıyıymıs ama artık gucum kalmadı dıyosan uzak dur,o senınle barısana kadar her seyı ayapar ama sonra aldatmaya devam ama kesın de konusmamak lazım belkı aldatmaz

sinir hastasi oldum zahten etrafimdaki herkesi kiriyorum,olur olmaz seylere sinirleniyorum.ama bu durumda bile ben suclu oluyordum.gecmisle yasama kendi kendine yapiyorsun diyordu bana...ama bunu elimde olarak yapmadigimi,ve beni bu hale kendisinin getirdigini hesaplamiyordu..

aynen simdi yalvardigi gibi ozamanlarida yalvarmisdi...bir sure iyi oldu ama sonunda yine yapmisdi..

yalvarmalarına kanmaman için bi sebep işte sana, alışkanlığı olmuş, yine yapar yine af diler, dönmemekte iyi yapmışsın

öncelikle geçmiş olsun canım..
halk arasında bi laf vardır bilirsiniz "bekara karı boşamak kolaydır" diye.Ben bekarım, evliliğin flörtten çok farklı olduğunu biliyorum. Sizin çok zor bir kararla karşı karşıya olduğunuzun bilincindeyim. Siz eşinizi bizlerden çok daha iyi tanıyorsunuzdur tabiatı ile. Lakin insan psikolojisi genel geçer doğrular verir bize. Aldatma, bir kez affedildiğinde devamı geliyor ne yazık ki. hayatınız boyunca bu acıları çekmek istiyor musunuz? asıl cevap vermeniz gereken soru bu.
Bir kolunuz kangren olsa kesilmesinde tereddüt eder miydiniz? Eşinizin kalbinizi kangren etmesine müsade etmeyin lütfen.
en doğru kararı vermeniz dileğiyle.

canm bence geri dön kocana çocğn için herşey kocadan ibaret değl çocğn için birdaha yaparsada görme kendini düşnündğn için görme çekip giderek işini kolaylaştrsn hepimiznki de yapıyor kim benmki yapmıyo diyorsa yalan söylüyo birde seninki sana çocuğuna düşkn anlayışlı diyosn bence ayrılarak en kötüsünü yaparsn çocuklarn hiçbir suçu yok bunuda ona söyle çocğm için sana dönyrm senin sev dğm için değl ALLAH yardmcn olsn doğru kararlar vermene yardmcı olsn

Keşke dememek için defalarca affetmişsin ama öncekilerden farklı olarak hep onun yanında kalmışsın. Ben gidiyorum dediğinde ve gittiğinde telaşa kapılmış, kaybetme korkusuyla yüzyüze kalmış.

Aynı durumu ben de yasadım. Aldatıldım affetim ve yanında kaldım. Aldatmaya devam etmedi belki ama o pisliği hayatımızdan cıkarmakta basarılı olamadı maalesef ve bu yüzden defalarca uyardım. Basarılı olamadıgı icin ben cantamı toplayıp terkettim onu. Aldattığı icin mi terkettim, basiretsiz olduğu icin mi, gururumu daha fazla ezmemek icin mi ben de bilmiyorum sebebini....

Neyse ben gidince anladı dünyanın kac bucak oldugunu. Geldi af diledi, tekrarı olmayacak dedi. Söz verdi. Ve verdiği sözü tuttu. Döndüğüm günden beri tertemiz bir sayfamız var. Simdi düsünüyorum da belki gitmeseydim; hala aynı sıkıntıyla devam edecektik.

---------
Sana dön diyemem arkadasım. Daha önce hic terkettin mi eşini onu da bilmiyorum. Bildigim tek bir sey var bir de bu pencereden bak....

1 senedir ayrısınız? boşandınız mı yada dava açtınız mı?

Demesi kolay ama yapılması gereken bir şey kendinize yön vermelisiniz ihanetin affı olamaz bence..
Çocuklar için her şey diyoruz da nereye kadar ?
Bence mantığınızıda düşünün çocuk diyorsanız illaki medeni insan olup aranızı iyi tutarsınız eşinizle o da etkilenmez ki bir çok insan var annesi babası ayrı olmuş bu okadarda sorun olmayabilir sizlerin tutumunda. Ama asla güven olmayan bir yuvada olmaz böyle. Size yazık evde yardım etmesi ne fark ederki bu kötü bir alışkanlık.. O nede olsa affediyor beni der devam eder.. Hayırlısı olsun hakkınızda benim fikrim böyle bu konu ile ilgili

Son düzenleme:

tesekkur ederim canim fikirlerin icin...

canim daha oncelerdede ayni zorunlari yasadik ama bu kadar ciddiyedimi anlamamisdi.bu sefer iyice bunu surduldu.ama simdi zorun olan benim ben yapyiklarini unutamiyoum iki gun iyi olsam ucuncu gun olay oluyor.ben sineye cekebilsem belkide hersey cok iyi olacak ama yapamiyorum,gururuma yetiremiyorum.sanki onu afedesem kendimi afetmeyecegim gibi geliyor...bu kararsizlikda beni mafediyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…