bir şansı var mı

Uzmanhnm

Ne ararsan içinde,onu bulacaksın yanında..
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
466
345
103
merhaba kk
az çok konularımdan beni bilen bilir. mesele evliliğimizin geldiği aşama
şun doktora yapıyorum ve çok çalıştığım bir dönemdeyim,bu uğurda ücretsiz izin aldım. evdeyim bitirmeye çalışıyorum
evlilğe gelince eşimle sohbeti geçtim ben günaydın demezsem o günaydını bile duymadığım bir aşamadayım. iyi konuşursam iyiyiz dertliysem görmezden gelir,dıiarı çıkalım planını yaparsam ben yaparım ki o da masrafsızsa kabul görür;mesela çocuğu parka götürmek gibi..
ders çalışmaktan aldığım 12 kilom için bir şey yapmak şöyle dursun sıkıldıkça yemekten üzerlerine yenilerini ekliyorum. eşimin yanında bir şey yemeye çekindidğimden çünkü bır bır bır lafını eder gizli yiyorum. yok çikolata mı aldın evde yemek varfı çiğ kfteye niye para verdin?... bunları duymdyım diye gizli yiyorum ymyk bağımlısı pşdum. iyice de saldım kendimi.. sürekli pijamayşla dolanıyorum.
cinsel hayatın hiç olmayışını geçtim ne bir bakış bir sarılma ne de güzel söz hiç biri yok.
kredi kartı borcumu öder.arabamı bakıma götürür,çocuk için bir yere gideceksek oraya götürür bizi bazen o da gelir,ama iş yemeklerime gelmez mesela ben çocukla yalnız giderim bir de çocuğuyla ilgilenir bu kadar. ben bir şey anlatırken ya esner ya birden kalkığ gider odadan,nereye diye sorunca bitti sanıdım der... asla kendi işyerini anlatmaz. ilerde lafını ediyorsun der. kendini hep korur benden..
vatsap mesajlarımı okumaz,yazmayı sevmiyormuş.. bazı şeyler o kadar üst üste geldi ki napacağımı şaşırdım..
seviyorum ama sevgiyi gösterme şeklim bu ben sadece sevgi görmek istiyorum diyor,sorunca.. zaten çok konuşmaz da bu işte tüm söylediği
ücretsz temmunda bitiyor,şuan doktora da varken boşanamam
kızlar kurtulur mu bu evlilik napmam lazım bilmiyorum küçücük çocuğumö var..tavsiyelerinize ihtiyacım var..

Aranızdaki iletişim kopmuş.
onarılması için de karşılıklı istek lazım.
bir uzman desteği alsanız baya yardımı olabilir. hiç olmazsa herkes kendindeki sorunu bir üçüncü ağızdan duyar.

Sizi böyle seviyorsa eksik kalsın sevgisi.

Şansı falan kalmamış bence evliliğinizin. Çocuk için birada duran iki arkadaşa dönüşmüşsünüz diyeceğim ama aranızda arkadaşlık bağı bile yok.

İş güç sahibi kadınsınız, bu kadar değer görmediğiniz bir evliliğe neden devam edesiniz?

Nasıl ve neden bu noktaya geldiğiniz çok önemli.
Sorunun temelini çözersen bir şans daha verilebilir belki.

merhaba kk
az çok konularımdan beni bilen bilir. mesele evliliğimizin geldiği aşama
şun doktora yapıyorum ve çok çalıştığım bir dönemdeyim,bu uğurda ücretsiz izin aldım. evdeyim bitirmeye çalışıyorum
evlilğe gelince eşimle sohbeti geçtim ben günaydın demezsem o günaydını bile duymadığım bir aşamadayım. iyi konuşursam iyiyiz dertliysem görmezden gelir,dıiarı çıkalım planını yaparsam ben yaparım ki o da masrafsızsa kabul görür;mesela çocuğu parka götürmek gibi..
ders çalışmaktan aldığım 12 kilom için bir şey yapmak şöyle dursun sıkıldıkça yemekten üzerlerine yenilerini ekliyorum. eşimin yanında bir şey yemeye çekindidğimden çünkü bır bır bır lafını eder gizli yiyorum. yok çikolata mı aldın evde yemek varfı çiğ kfteye niye para verdin?... bunları duymdyım diye gizli yiyorum ymyk bağımlısı pşdum. iyice de saldım kendimi.. sürekli pijamayşla dolanıyorum.
cinsel hayatın hiç olmayışını geçtim ne bir bakış bir sarılma ne de güzel söz hiç biri yok.
kredi kartı borcumu öder.arabamı bakıma götürür,çocuk için bir yere gideceksek oraya götürür bizi bazen o da gelir,ama iş yemeklerime gelmez mesela ben çocukla yalnız giderim bir de çocuğuyla ilgilenir bu kadar. ben bir şey anlatırken ya esner ya birden kalkığ gider odadan,nereye diye sorunca bitti sanıdım der... asla kendi işyerini anlatmaz. ilerde lafını ediyorsun der. kendini hep korur benden..
vatsap mesajlarımı okumaz,yazmayı sevmiyormuş.. bazı şeyler o kadar üst üste geldi ki napacağımı şaşırdım..
seviyorum ama sevgiyi gösterme şeklim bu ben sadece sevgi görmek istiyorum diyor,sorunca.. zaten çok konuşmaz da bu işte tüm söylediği
ücretsz temmunda bitiyor,şuan doktora da varken boşanamam
kızlar kurtulur mu bu evlilik napmam lazım bilmiyorum küçücük çocuğumö var..tavsiyelerinize ihtiyacım var..
Bir kitapta okumustum.Her insanin sevgi dili farkıdır diyordu.Kiminin sevgi dili hediye kiminin kaliteli zaman kiminin sözel iletişim kiminin beden dili(dokunmak sarilmak gibi) kiminin hizmet.Yani sizinki farkli esinizinki farkliysa beklentilerde ortusmeyinece iletisimsizlik mitsuzluk faktörü ortaya cikiyor.Fakat anlattiginiz kadariyla esiniz hiçbiriyle örtüşmüyor hepmi böyleydi sonradan mı durum bu hale geldi bilemiyorum fakat oturup hislerinizi uygun dille anlatmaniz umarim cozume kavusur

Acaba ekonomik sartlarin uygun olmadigi dönemde, ortak karar olmaksizin tek basiniza karar vererei mi ucretsiz izne ciktiniz?

Öyleyse belki denklestiremeyip cigkofteyi hesapliyor. Yoksa cok cirkin. Lokma saymak gibi. Duzelecekse de sen emek verme. Kendi duzeltirse duzelsin.

Sevgili arkadaşım yüzleşme lazım.
Bir kere nerede koptu o iletişim bağı?
nerede döndünüz bu ilişiksizliğe?
Eğer kopan duygusal bağlar olmasa alınan 12 kilo göze batmazdı, veya yenen çiğköfte..
Eşinin sana çok alınmış olduğunu hissettim, senden beklediği bazı şeyleri artık bulamıyormuş gibi, sanki sen değiştin, ondan bağımsız ondan üstün ondan gizli başka bir hayat kurmaya çalışıyormuşsun, o da bınun farkında ama konuşmadığınız için erimek yerine girgide biriken bir buzdağı gibi.
erkekler beceremez derin konuşmaları.
Bizde savunmaya çok yatkınızdır kadınlar olarak. Çokçada madur edilmişizdir çünkü. Fakat malesef gerçekki yuvayı dişi kuş yapar.
eğer arada hala müsai bir sevgi ateşivarsa bu iletişimler arası bağdaki buz dağı eritince yeniden harlanır.
Yemeye sığınmak çözüm değil. Bastırdığın duygularını tatmin etmenin basit bir yolu abırcubır, tatlı, içecek...
Bi cesaret al karşına konuş. Mümkünse başka bir ortamda konuşun dışarıda.
Açıkça sor, savunmaya geçmeden, kızmadan, anlamaya çalışarak sor. Biz nasıl bu hale geldik? De. Mutlaka suçlayacak seni bi yerlerde.
sakince dinle ve anlamaya çalış. Sonrada sen anlat . Yükselmemeye çalışın konuşurken.
konuşmanın sonunda birikenler oatlayabilir veya sakincede akabilir. Aranızdaki tutku seviyesine bağlı:)
İçinizdekiler dökülüp günyüzüne çıkınca süreç kendiliğinden ilerler. Kurtulacaksa kurtulur, biyecekse biter.
asıl soru sen bunları göğüslemeye hazır mısın?

Egitimli isi olan bir kadinsiniz ,belli bir ortalamanin ustundesiniz neden size bi laf ettiginde cevabini vermiyorsunuz ,kisilik hakkiniza saldiriyor,adam sozden gecmis ,belki de goremediginiz seyler var ,sabredin doktoranizi bitirin, oyle konusun,tek başınıza terapi alin ,bu sikintidan yeme durumunuzu cozun sonrasina bakarsiniz

önce kendinize bir çeki düzen verin. aldığınız kiloları kesinlikle en kısa zamanda vermeye çalışın spor yapın. daha bakımlı ve enerjik olun. bu konular erkekler için çok önemli. kendinizi saldığınız için soğumuş olabilir.

önce kendinize bir çeki düzen verin. aldığınız kiloları kesinlikle en kısa zamanda vermeye çalışın spor yapın. daha bakımlı ve enerjik olun. bu konular erkekler için çok önemli. kendinizi saldığınız için soğumuş olabilir.
bama da öyle geliyor ama içimden hiç kendime bakmak gelmiyor kurudum kaldım sanki..
sevgi ilgi kadını güzelleştirirmiş ya o hesap

Egitimli isi olan bir kadinsiniz ,belli bir ortalamanin ustundesiniz neden size bi laf ettiginde cevabini vermiyorsunuz ,kisilik hakkiniza saldiriyor,adam sozden gecmis ,belki de goremediginiz seyler var ,sabredin doktoranizi bitirin, oyle konusun,tek başınıza terapi alin ,bu sikintidan yeme durumunuzu cozun sonrasina bakarsiniz
zaten şuan konuşmak yersiz olur kaçıyor benden salladığı yok

Once kendinizi duzeltmekle başlayabilirsiniz. Turk filmlerindeki gibi kendjnizi bastan yaratin sonra o sizin pesinizden kossun.Kilo aldim cok yiyorum gizli yiyorum benle ilgilenmiyor diye hayiflanmak yerine icraata gecmelisiniz.Bence sizde iyce kendinizi salmissiniz.Boyle olmaz.

Kilodan oldugunu dusunmuyorum ben...doktora için ücretsiz izin aldıgına gore bu iş için eşini ihmal etmişsindir belki...ama uzun bi surecte bu hale gelmişsiniz...sana saygısı yok , buna dayanarak belki dırdır dedikleri seyi yaptın bilemiorum ama once sen değişmelisin...kilo ver iyi hissetmek için, ozguvenli bi durus sergile, sınırların olsun her dediğini alışmış sekilde kabul etme...hata yapıyorsa bedeller odemeli yani konuşmalısın

Back
X