Canım yaa inan bende senin kadar takıntılıyım ben bi ara her gün ölçüyodum manyaklığa bak, ben kırık aldırmaya bile kıyamazdım bi ara deli cesaretine geldim. 1 ayda 4 cm uzasın istiyorum bende işte bakalım seneye bu zamanlar ünide olucam ve upuzun sırma gibi olmalııCanım 1 ayda saç kendiliğinden 2 cm uzar eğer kürler uyguluyorsan max. 4 cm uzar..
Fazlası olmaz yani...
Tecrübeyle sabittir, saçlarımı uzatıcam diye düşünmekten saçlarıma beyazlar düşecek
Sonra bir de onunla uğraş dur
Canım yaa inan bende senin kadar takıntılıyım ben bi ara her gün ölçüyodum manyaklığa bak, ben kırık aldırmaya bile kıyamazdım bi ara deli cesaretine geldim. 1 ayda 4 cm uzasın istiyorum bende işte bakalım seneye bu zamanlar ünide olucam ve upuzun sırma gibi olmalıı
canım yaa tavsiyelerini hemen dikkate alıyorum. benim bitkisel bi şampuanım var bio şampuan diyip geçeyim reklam yapmadan harikaa gürleştiriyo çoğaltıyo falan çamterebentin koyarım ama sarımsak koyamam sanırımSinemaki zaten yapıyormuşsun inşallah uzar canım bi ara ben de takıktım ama biraz bakım yaptım sonra kendiliğine bıraktım hedefime ulaştım :)
Bemiks ampul kır şampuanına,sarımsak katabilirsin. (Kokudan ölebilirsin)
Badem fındık gibi şeyler ye e vitaminli kuru baklagil falan
Çamterebentin yağı dene ama çok koyma şampuanına Allah korusun allerjin de olabilir benimkiler sadece tavsiye :)
Menekşe veya çilek yağı da koyabilirsin bunlar hem güzel kokuyor hem canlılık verir
Inşallah istediğin saçlara kavuşursun
canım şuan sadece sinameki kürü yapabiliyorum. başka kür yapsam zarar verir mi bilmiyorum en hızlı şekilde uzasın istiyorum açıkçası :/Benim de bununla ilgili konum var neler yapiyorsun uzatmak için canm
Sampuana cam terebentin katmak da iyi geliyor diyolar..SamUOTE="betrayal, post: 37197821, member: 460078"]canım yaa tavsiyelerini hemen dikkate alıyorum. benim bitkisel bi şampuanım var bio şampuan diyip geçeyim reklam yapmadan harikaa gürleştiriyo çoğaltıyo falan çamterebentin koyarım ama sarımsak koyamam sanırım
canım şuan sadece sinameki kürü yapabiliyorum. başka kür yapsam zarar verir mi bilmiyorum en hızlı şekilde uzasın istiyorum açıkçası :/
aktarda bulabilirim onu dimi? kesin atarım yaaa. uzasın başka bir şey istemiyorum.Sampuana cam terebentin katmak da iyi geliyadiyolar..
Kiz benim biraz daha uzun ama duzlesmeden sekil almiyoaktarda bulabilirim onu dimi? kesin atarım yaaa. uzasın başka bir şey istemiyorum.
bu arada ben bakıyorum ilk mesajıma foto gözükmüyo sizde gözüküyo mu? tekrar koyayım bari.
ben şimdi saçımı bile kurutma makinasıyla kurutmuyorum. maşa düzleştirici vs yok. hatta olabildiğince az tarıyorum. Hocanın dediği gibi zibidi gibi okula gidiyorum
ya benim hiç o kadar uzun olmadı en uzunu göğsümün biraz aşağısındaydı ama bende o kadar uzatmak istiyorum çok güzelmişlerhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ben-de-sacimi-uzatiyorum-fotografli.758649/ ben fotoğraf koyamadm buradan bakablrsn kiydigim saclarima
Ama kiydim bende simdi de uzatmaya calisiyorum of of[QUOkiyditrayal, post: 37198000, member: 460078"]ya benim hiç o kadar uzun olmadı en uzunu göğsümün biraz aşağısındaydı ama bende o kadar uzatmak istiyorum çok güzelmişler
çooook sağol canım yaaa yakıştı mı bilemem ama ben uzun saç hastasıyım acilen uzaması lazzıımAma sana bisy diymmi çok yakismis bu sac eski halini bilmiyorum ama çok tatli gözüküyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?