Canıım ne hoş duruyor saçların maşallah çok sağlıklı:) Ben uzun zamandır bakım yapmıyorum hatta üstüne saçımı boyattım kuaför berbat etti kendim ombre yaptım oryalle,kurudu o yüzden biraz saçlarım şimdi sil baştan başlıyorum yine
çok zor bir süreç ama uzadığını gördükçe insan müthiş hevesleniyoCanıım ne hoş duruyor saçların maşallah çok sağlıklı:) Ben uzun zamandır bakım yapmıyorum hatta üstüne saçımı boyattım kuaför berbat etti kendim ombre yaptım oryalle,kurudu o yüzden biraz saçlarım şimdi sil baştan başlıyorum yine
merhaba önce. bençok düzensiz yaptım kürlerimi sürekli bırakıp durdum. yıldım ama hiçbir zaman bırakmadım. Sinameki yapıyordum ama bıraktım. Şuan soğan kürü yapıyorum ve dehşet memnunum. Uzadığı çok belli oluyor. saçım aşırı gürleşti kürlerden sonra. özellikle mecit efendinin ısırgan otlu şampuanından sonra saçlarım dehşet gürleşti. Şuan mecit efendinin sarımsaklısını kullanıyorum Ben bir ay sonra tekrar koymayı düşünüyorum ve tahminim sırtımı baya geçer :)çok güzel uzamış saçlarınız kaç ay sürdü saç uzamaktan ziyade saç çıktı mı yoksa gür müydü saçlarınız ?
Saçlarımda uzama soğan küründen sonra arttı. çok fazla memnunum bu kürden saçlarım daha sağlıklı oldu yumuşadı gürleşti ve uzadıCanım saçlarında uzama var mı takibindeyim :))
barcelino nerde bulunur canımBence saçların çok güzel uzamıs bende aynen senin gibi saçlarımı bir anda kısacık kestirdim (belimde olan saclarimi). SıkılmıştIm dokuluyordu boya üstüne boya derken baya bir yıpranmıştı kuaföre gittim oda kısacık kesti. Bi yandan pişmanim çünkü kısa saç hiç bana göre dgl bir modele sokamiyorum topladığımda ordan burdan çıkan saçlar ama bi Yandan da saçlarım sağlıklı bir şekilde uzayacak.
Ben geçen cumartesi ( 19 aralık) Barcelino saç bakım yağına başladım 3 kez kullandim. Daha hizli uzadigini ve hep olumlu yorumlar okudum. İnşallah ben de etkisini en kisa zamanda görürüm.
Senin yaptığın sinemaki kuru nasıl birsey nasıl yapiyrsun anlatirmisin?
canim sampuandan memnun musunCanım fiyto sarımsak özlü şampuan aldım bugün ilk defa kullanıcam
canim masallah süper olmus saclarin.mecitefendi sampuani nerden bulabiliriz
Aktardan alıyorum bencanim masallah süper olmus saclarin.mecitefendi sampuani nerden bulabiliriz
canim senin de isine yaradi mi memnun musunAktardan alıyorum ben
güzel anlatmissin canim 3 sampuan arasinda kaldim tresan isirgan ozlu , prozinc ve mecitefendi. Saçlarım ince telli yagli dökülüyor ne yapsam yaaaBu benim 3. şişem ve bitirmek üzereyim. İlk şişemi aldığımda boyalıydı saçım o yüzden pek sevmemiştim, talaş olmuştu saçım neredeyse, sonra doğala dönmeye karar verip boyayı bıraktıktan sonra yine denemek istedim, kepek problemime iyi gelmişti ve ferahlatıyordu. Şuan uçtaki çok az kısım hariç doğal saçım ve uygularken genelde 2. şampuanı 5 dk bekletiyorum saç diplerim iyice özümsesin diye ve sadece diplere uyguluyorum! Verdiği dolgunluk güzel, boyalıyken olduğu gibi kuruma yok, kokusu oldukça hoş, sarımsak içerdiği belli olmuyor. Uzatma konusunda net bir şey diyemem yağ bakımı da uyguladığım için ama kesin bir şey söylemek gerekirse yıkadıktan sonra saçımın halini en sevdiğim şampuan. Bitince yine alacakmıyım dersen önce aynı markanın at kuyruğu özlüsünü denemek istiyorum sonra duruma göre bakıcam.
Bu arada dış etkenlerden kaynaklanan dökülmeye çok iyi geliyor ama maalesef bu seferki dökülmem kansızlıktan kaynaklandığı için o bile yetmedi saçları kafamda tutmaya
güzel anlatmissin canim 3 sampuan arasinda kaldim tresan isirgan ozlu , prozinc ve mecitefendi. Saçlarım ince telli yagli dökülüyor ne yapsam yaaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?