ayyy düşüncesi bile çok güzeeel yaa ombre yaptırmak istiyodum zaten yaa uzasın vallahhi misler gibi. Kesinlikle senin konunada yazıcam beraber burda uzatıcazzHayirrr hic de oğlan çocuğu falan değilsin gözlerine yüzüne çok yakismis ama uzun sac bütün bayanlari güzel gösterir uzatalim birlikte yaptiklarmzi yazalım canm basaricaz uzun sacli olucaz rüzgarda dans ediceklerrrr
İnsallah ya ne uyeler var burda kiskaniyorum saclariniİnşallah betrayüyeler st: burada 168, member: 460078"]ayyy düşüncesi bile çok güzeeel yaa ombre yaptırmak istiyodum zaten yaa uzasın vallahhi misler gibi. Kesinlikle senin konunada yazıcam beraber burda uzatıcazzherkes kıskanıcak saçlarımızı
canım bugün oturdum çam terebentin araştırdım ve çok olumlu cevaplarla karşılaştım. kesinlikle yarın aktardan alıcam sinamekiyi 5 günde bir yapmaya başlıycam. şubata kadar omzumu geçerler inşallahSubaya ="betrgeçme post: 37205955, member: 460078"]İnsallah ya ne uyeler var burda kiskaniyorum saclarinibiz de basardik diye konu acicaz:)
hiç bilmiyorum ama umarım kalmaz. ben birde saç bakım yağı kullanıyorum onun kokusu sinaamekinin kokusu bide bunun kokusu karışırsa kimse yanıma yanaşmazEvet ya çok keskin bi kokusu var onun kaliyo mu ki sacta acabaa
hiç bilmiyorum ama umarım kalmaz. ben birde saç bakım yağı kullanıyorum onun kokusu sinaamekinin kokusu bide bunun kokusu karışırsa kimse yanıma yanaşmaz
neden kii :O ben sinameki yaparken bemikste katıyorum. birazdan kürümü yapıcam bakalım sonuç ne olcakben bi ara bemiks yapiyodum gecen sene bi daha tovbe
27 günde bu kadar uzayacaksa dehşet mutlu olurum benim şuan ki saçım senin ilk fotodaki saçın gibi. ben 1 aya omuzda olsun istiyorum tabi biraz zor ama 2 ayada razıyımsarımsağı hiç denemedim ama sampuanın içine çam terebentin attım bende ve sinameki kürü uyguluyorum. 8 kür uyguladım şimdi ara verdim haftaya tekrar baslıcam. Ay ın hereketlerinin saç üzerindeki etkilerini duydun mu bilmiyorum. bi site var yasaktır belki diye adını vermicem ama oradan takip ediyorum sürekli. sacın hızlı uzaması için bakım kürlerini şu gün yapabilirsiniz falan yazıyor işte. ben onu takip ediyorum ona göre yapıyorum bakımı 5-6 günde bir yapmış oluyorum sinamekiyi. iki foto arasında 27 gün var. şimdi ara verdim daha fazla uzadı gibi il kürden sonra çekip paylasırım tekrar.
şuan daha da uzadı. en azından toplayabiliyorum sacımı :) yakında yeni halini de atacam buraya. illa uzun saçım olsun diyen biri değilim ben cok oynarım cok kestiririm sacımı ama bu sefer cok cirkin model oldu. doğru dürüst bi kesim yapabileceğim zamana kadar uzatacam bakalım. gerci hiç belli olmaz işim belkide baya uzutarım :) aman cabuk uzasında :)27 günde bu kadar uzayacaksa dehşet mutlu olurum benim şuan ki saçım senin ilk fotodaki saçın gibi. ben 1 aya omuzda olsun istiyorum tabi biraz zor ama 2 ayada razıyımyeter ki uzasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?