Saç Uzatma Yöntemleri Bir sene boyunca saç uzatıyorum( Kütten Rapunzele)

ama bak yinede uzun saçların benim gibi oğlan çocuğu gibi dolaşmıyosun sokaklarda

Hayirrr hic de oğlan çocuğu falan değilsin gözlerine yüzüne çok yakismis ama uzun sac bütün bayanlari güzel gösterir uzatalim birlikte yaptiklarmzi yazalım canm basaricaz uzun sacli olucaz rüzgarda dans ediceklerrrr

ayyy düşüncesi bile çok güzeeel yaa ombre yaptırmak istiyodum zaten yaa uzasın vallahhi misler gibi. Kesinlikle senin konunada yazıcam beraber burda uzatıcazz herkes kıskanıcak saçlarımızı

İnşallah betrayüyeler st: burada 168, member: 460078"]ayyy düşüncesi bile çok güzeeel yaa ombre yaptırmak istiyodum zaten yaa uzasın vallahhi misler gibi. Kesinlikle senin konunada yazıcam beraber burda uzatıcazz herkes kıskanıcak saçlarımızı[/QUOTE]
İnsallah ya ne uyeler var burda kiskaniyorum saclarini biz de basardik diye konu acicaz:)

İnsallah ya ne uyeler var burda kiskaniyorum saclarini biz de basardik diye konu acicaz:)[/QUOTE]
canım bugün oturdum çam terebentin araştırdım ve çok olumlu cevaplarla karşılaştım. kesinlikle yarın aktardan alıcam sinamekiyi 5 günde bir yapmaya başlıycam. şubata kadar omzumu geçerler inşallah

Subaya ="betrgeçme post: 37205955, member: 460078"]İnsallah ya ne uyeler var burda kiskaniyorum saclarini biz de basardik diye konu acicaz:)[/QUOTE]
canım bugün oturdum çam terebentin araştırdım ve çok olumlu cevaplarla karşılaştım. kesinlikle yarın aktardan alıcam sinamekiyi 5 günde bir yapmaya başlıycam. şubata kadar omzumu geçerler inşallah [/QUOTE]
Subata kadar gecme ihtimali olabilir canm bende gidip aliym:)

Subaya ="betrgeçme post: 37205955, member: 460078"]İnsallah ya ne uyeler var burda kiskaniyorum saclarini biz de basardik diye konu acicaz:)
canım bugün oturdum çam terebentin araştırdım ve çok olumlu cevaplarla karşılaştım. kesinlikle yarın aktardan alıcam sinamekiyi 5 günde bir yapmaya başlıycam. şubata kadar omzumu geçerler inşallah [/QUOTE]
Subata kadar gecme ihtimali olabilir canm bende gidip aliym:)[/QUOTE]
ay geçse çok güzel olur ben bugün aldım çam terebentin ve 1 kiloluk şampuanıma 3 kapak döktüm umarım işe yarar adam en iyisini veriyorum dedi bakalım inşallah uzar ya hızlıca yarın sinameki yapayım saçımı yıkayayım bakalım uzama var mı gerçi 5 günde pek uzama olmaz ama bide bu çam terebentin çok berbat kokuyo

Evet ya çok keskin bi kokusu var onun kaliyo mu ki sacta acabaa

hiç bilmiyorum ama umarım kalmaz. ben birde saç bakım yağı kullanıyorum onun kokusu sinaamekinin kokusu bide bunun kokusu karışırsa kimse yanıma yanaşmaz
ben bi ara bemiks yapiyodum gecen sene bi daha tovbe

Bemims="betrayal, dayanamıyorum can1, member: 460078"]neden kii :O ben sinameki yaparken bemikste katıyorum. birazdan kürümü yapıcam bakalım sonuç ne olcak [/QUOTE]
Bemiksin kokusuna dayanamiyorum canm

8 günde bi uzama olmaz aama yinede çekeyim dedim kalsın bu burda. ama gürleştiğinii hissediyorum

Kızlar biraz yaptıklarımdan bahsetmek istiyorum.
Öncelikle şampuanım annemin öncüsü olduğu yüzde yüz yerli yüzde yüz bitkisel ürünler satan bir firmanın kremli şampuanı. Hem gürleştiriyo hem saç çıkarıyor hemde uzatıyor. Ben 1 kiloluk şampuanımın içine 3 kapak çam terebentin esansı döktüm. Ve her çarşamda sinameki kürü yapıyorum. Ama yetmiyor tabbbii. Başka yollar var mı yardım edin uzaması için. Saçlarım çok kısa ve ayda 4-5cm uzasınlar istiyorum çok mu zor
Ayrıca saçlarımı ne kurutuyorum ne düzleştiriyorum ve her yıkamadan sonra saç bakım yağı sürüyorum.

saçlarım uzadıı ben farkındayım amaa şeklinden dolayı uzadığı çok belli olmuyor. Örülecek kıvama gelsin( ki en az 2 ay)
o zaman düzenli foto çekip atcam.
Bu arada dün saçıma sarımsak sürdüm ama dehşet kokuyodu yaa neyseki kuruyunca kokmadı. üstelik bakım yağım güzel kokuyo onun kokusu bastırdı. Bakalım haftaya çarşamba foto çekicem uzama varsa sarımsağıda yapıcam katlanıcam artık

Allah belasını versin o sarımsağın okula gittim ve iğrenç kokuyodu herkesde rahatsız oldu bende öğleden sonra okula gitmedim şimdi kafama süt döktüm süt kokusunu alıyomuş bekliycem biraz vee yıkıycam bi daha da yapmam lanet olsun yaa

sarımsağı hiç denemedim ama sampuanın içine çam terebentin attım bende ve sinameki kürü uyguluyorum. 8 kür uyguladım şimdi ara verdim haftaya tekrar baslıcam. Ay ın hereketlerinin saç üzerindeki etkilerini duydun mu bilmiyorum. bi site var yasaktır belki diye adını vermicem ama oradan takip ediyorum sürekli. sacın hızlı uzaması için bakım kürlerini şu gün yapabilirsiniz falan yazıyor işte. ben onu takip ediyorum ona göre yapıyorum bakımı 5-6 günde bir yapmış oluyorum sinamekiyi. iki foto arasında 27 gün var. şimdi ara verdim daha fazla uzadı gibi il kürden sonra çekip paylasırım tekrar.

Eklentiler

• unnamed (1).webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 220
  • 20141012_164459.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 202
27 günde bu kadar uzayacaksa dehşet mutlu olurum benim şuan ki saçım senin ilk fotodaki saçın gibi. ben 1 aya omuzda olsun istiyorum tabi biraz zor ama 2 ayada razıyım yeter ki uzasınlar

27 günde bu kadar uzayacaksa dehşet mutlu olurum benim şuan ki saçım senin ilk fotodaki saçın gibi. ben 1 aya omuzda olsun istiyorum tabi biraz zor ama 2 ayada razıyım yeter ki uzasınlar
şuan daha da uzadı. en azından toplayabiliyorum sacımı :) yakında yeni halini de atacam buraya. illa uzun saçım olsun diyen biri değilim ben cok oynarım cok kestiririm sacımı ama bu sefer cok cirkin model oldu. doğru dürüst bi kesim yapabileceğim zamana kadar uzatacam bakalım. gerci hiç belli olmaz işim belkide baya uzutarım :) aman cabuk uzasında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…