Saç Uzatma Yöntemleri Bir sene boyunca saç uzatıyorum( Kütten Rapunzele)

19 günde ancak bu kadar uzamış. pek bi uzama yok(hatta çok az) ama yinede uzamış o yeter baanaa belime gelene kadar devam

Bugun sinameki yapicam yaa uzadi mi uzamadi mi bilmiyorum ama artik aralik 15te sacimi omzumda gormeliyim. Bir bucuk ayda 5-6 cm uzamali yoksa bu saclarla daha fazla idare edemiycem. Of bana hizli uzatan baska formuller soyleyebilir misiniz

canım çok iyi gidiyor güzel uzamalar gayet memnunum aralığın 15inde omzumda olurlar diye düşünüyorum.
Bu ara sadece sinameki ve çamm terebentin yapıyodum artık mecit efendinin saç bakım yağınıda kullanıcam :)

Badem yağı kalmadığı için sinameki kürüne çörekotu yağı, keten tohumu yağı ve zeytinyağı kattım 3 saat kafamda bekliycek :)

yaklaşık2 ayda ancak bu kadar uzadı of hala omuzlarıma gelmedi şubat 15te bari omuzlarımda olsaa

[QUOTyöne etrayal, post: 38099763, member: 460078"]

yaklaşık2 ayda ancak bu kadar uzadı of hala omuzlarıma gelmedi şubat 15te bari omuzlarımda olsaa [/QUOTE]
Canm yine iyi uzams skma canini

Kesinlikle saçlarımı kestirdiğimden beri çok sağlıklılar tek kırık yok. Ayrıca bu kadar bakımın üstüne olsun o kadar :)
Çok yumuşak ve parlaklar. iyi ki kestirmişim şimdi çok sağlıklı uzuyorlar.. :)

ah bu saçlarım doğru düzgün bir uzasa yaaaa :/ şurda alt tarafı 3 ayda belime gelsin istiyorum

diplerimin durumu. ah o eski kızıl saçlarımı özledim resmen çikolata kahvesine döndü garip bi renk oldu.
uzasa da kızılbaş oalrak dolaşsm yineee.
Etrafın dağınıklığına aldırmayalım arkadaşlar ygs öğrencisiyim

canım senin konunun daha ilk mesajında ben sana yazacaktım 1ayda kesinlikle istediğin yere gelir diye çünkü kısa saç okadar cabuk uzuyor ki . önemli olan yani zorlandıgımız kızım omuzdan sonrasını uzatmak ölüm gibi
hep birlikte uzatalım saçlarıııı <3 :) benim topiğe ve saçlarımada bak sence nasıl son halinide atacagım

çok beğendim saçınızın modelini, çok şık ve modern duruyor, kuaförünüz kim?

Co güzel uzamis :)
çooook teşekkür ederim çok mutlu oldum :)

bi kaç gündür burda yoktum ve girip baktığımıda mesajlarınızı görünce çok mutlu oldum :)
canım konuna baktım senin saçlar dehşet güzel uzuyor ya hiç o kadar saçım olmamıştı beniimm şuan dehşet heveslendimm benim saçlar kısa ya bi türlü istediğim gibi uzamadı biomuzlara gelsee rahatlıycaam

çok beğendim saçınızın modelini, çok şık ve modern duruyor, kuaförünüz kim?
çook teşekkür ederim çok mutlu ettin beni kuaförüm tanınmış biri değil küçük bir yerde yaşıyorum orda bir kuaför adı şevket :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…