Canm yine iyi uzams skma canini[/QUOTE][QUOTyöne etrayal, post: 38099763, member: 460078"]
yaklaşık2 ayda ancak bu kadar uzadı of hala omuzlarıma gelmedi şubat 15te bari omuzlarımda olsaa
canım senin konunun daha ilk mesajında ben sana yazacaktım 1ayda kesinlikle istediğin yere gelir diye çünkü kısa saç okadar cabuk uzuyor ki . önemli olan yani zorlandıgımız kızım omuzdan sonrasını uzatmak ölüm gibi
diplerimin durumu. ah o eski kızıl saçlarımı özledim resmen çikolata kahvesine döndü garip bi renk oldu.
uzasa da kızılbaş oalrak dolaşsm yineee.
Etrafın dağınıklığına aldırmayalım arkadaşlar ygs öğrencisiyim
çooook teşekkür ederim çok mutlu oldum :)Co güzel uzamis :)
bi kaç gündür burda yoktum ve girip baktığımıda mesajlarınızı görünce çok mutlu oldum :)canım senin konunun daha ilk mesajında ben sana yazacaktım 1ayda kesinlikle istediğin yere gelir diye çünkü kısa saç okadar cabuk uzuyor ki . önemli olan yani zorlandıgımız kızım omuzdan sonrasını uzatmak ölüm gibi
hep birlikte uzatalım saçlarıııı <3 :) benim topiğe ve saçlarımada bak sence nasıl son halinide atacagım
çook teşekkür ederim çok mutlu ettin beni kuaförüm tanınmış biri değil küçük bir yerde yaşıyorum orda bir kuaför adı şevket :)çok beğendim saçınızın modelini, çok şık ve modern duruyor, kuaförünüz kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?