Saç Uzatma Yöntemleri Bir sene boyunca saç uzatıyorum( Kütten Rapunzele)

Aynen katiliyorum ben kaynak yaptirmistim bir hafta durdu durmadi zaten cok rahatsiz edici birsey dayanamadim cikarttirfim

Aynen katiliyorum ben kaynak yaptirmistim bir hafta durdu durmadi zaten cok rahatsiz edici birsey dayanamadim cikarttirfim
ben yaklaşık 4 senedir çıt çıt kullanıyorum kaynak bir kere bile düşünmedim çünkü o saçlar muhakkak yolunuyodur çıkartırken.Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım öyle değil mi

vazgeçtim zaten sağlıklı uzatmaya devam

ben yaklaşık 4 senedir çıt çıt kullanıyorum kaynak bir kere bile düşünmedim çünkü o saçlar muhakkak yolunuyodur çıkartırken.Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım öyle değil mi
aynen ya vazgeçtimm bende yaa çok kötü yorumlar duydum tövbe dedim

Canım fiyto sarımsak özlü şampuan aldım bugün ilk defa kullanıcam
ben çok memnun kaldım çok güçlendirdi ve gürleşti saçım ama benim fiyto bitti aktara gittim mecit efendinin ısırgan otlu şampuanını aldım o çok çok daha iyiymiş hemde yıpranmış saçlar için dünde sinameki yaptım saçlarımı ayda bir atıcam çünkü diğer türlü pek belli olmuyo şimdi diplerimi koyayım bide fotoda saçım kızıl gibi çıkmış normalde kahverengi.

Ş Hakiki yılan derisi yağı alıp yarım kutu şampuana ekleyip karıştır .. Birsure onu kullan..
Birde protein lazım tabii
Bunun için sutu kullanabilirsin
Biraz sut ve bal karışımını sprey kutusu kullanarak saçlarına ozelliklere diplere sıkıp 20 dk. Bekle .. İşe yarayabilir
Ve ayrıca elidorun saç uzatma formullu şampuanı var onu dene..
Butun bunları yaparken hiç saçını ölçme ve sık sık tara banyo yap .. Yaz mevsiminde giriyoruz saçlarını musluk suyuyla değil de çıkarken bi tas içme suyuyla durula çık.. Yapabileceğin mantıklı çok şey var .. Saçı uzatan besleyen tek şey "bakım"

Işık yansımış ya diplerinin ne kadar olduğunu anlayamadım malesef Ben de saçımı sertleştirmesinden korktum yıkarken sert geldi elime ama sonra saç spreyiyle falan yumuşadı yani beğendim.Canım sinamekinin içine ısırgan otu da at biraz çok iyi gelir

Yarin 3. Kürümü yapicam kizlar pek bir degisiklik olmadi sanirim normal şekilde uzuyor bir buçuk hafta oldu boyayali yarim cm uzamis ilk kürümü boyamadan once ikinci kürümü boyadan sonra yaptim sizce nasil bir bucuk haftada yarim cm iyimi ya

Ben de yarın 6.kürümü yapıcam ama sanki benim uzama durdu ya da ben anlamıyorum çünkü saçlarımı boyamıyorum diplerim zaten 3 parmak falan var o yüzden anlaşılmıyor bu arada 1 buçuk haftada yarım cm çok iyi bence

Bilemedim ben ya gerçi benim daha cok erken iki kür yaptım henüz bu gun 3 yapicam boyadan sonra bir kür yaptim yani

Bilemedim ben ya gerçi benim daha cok erken iki kür yaptım henüz bu gun 3 yapicam boyadan sonra bir kür yaptim yani
Beslenmene dikkat ediyor musun? İçebilirsen lavanta çayı iç o da saçı uzatmaya yardımcı forumda da yazıyor zaten canım.Benim nisanda bitiyor işte 15 gün ara vericem bakalım o arada belli olur ne kadar uzayıp uzamadığı memnun kalmazsam entele kürüne başlıcam

Beslenmeme dikkat ediyorum diyemem benim yememe sorunumda var zaten.. vitamin ilaclari kullaniyorum canim b grubundan.. uzayip uzamadigi 15 gunluk arada belli oluyormus zaten öyle diolar ama bakicaz bakalim

Beslenmeme dikkat ediyorum diyemem benim yememe sorunumda var zaten.. vitamin ilaclari kullaniyorum canim b grubundan.. uzayip uzamadigi 15 gunluk arada belli oluyormus zaten öyle diolar ama bakicaz bakalim
Öyle canım inşallah uzama olur o kadar çaba boşa gitmesin.

Hu huuuu nasıl gidiyor saç bakımları
valla çok iyi gidiyor uzama olduğunu hissediyorum ama tam anlamıyla büyük fark olana kadar devam şuanlık fotoğraf atamıyorum ama en kısa zamanda atıcam senin nasıl gidiyor?
canım daha başlarda çok fark olmaz zaten. ben etkisini 1.5 at sonra görmüştüm ama kürden çok şampuan önemli benim fiytonun sarımsaklısı çok uzattı şuan mecit efendi ısırgan otlu kullanıyorum o da çok gürleştirdi. Buda bitince mecitefendinin sarımsaklısını ve saç bakım yağını kullanıcam eminim 2 kat daha hızlı uzayacak.
canım eğer uzama durduysa uçlarından çok az kestir. yada saçını biraz dinlendir. iki hafta kür yapma sinamekide 8 hafta yapıp 2 hafta ara veriyosun. o arada saç daha hızlı uzuyor gerçekten. birde ne şampuan kullanıyordun?

Fiyto Sarmaşık ozlusunu kullaniyorum canim

Fiyto sarmasik ozlusunu kullanıyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…