Canım kaynak yaptırma o zaman saçların uzaması daha da yavaşlar bu konularda baya bilgim var ben çıt çıt kullanırken saçımı kalcama kadar uzatmıstım kaynak saçın hava almasını engelliyo en iyisi çıt çıt akşam yatarken çıkartıyosun saçların hva alıyo yine araştır sen ama çoğu kişi benim dediğimi der tatlım...
ben yaklaşık 4 senedir çıt çıt kullanıyorum kaynak bir kere bile düşünmedim çünkü o saçlar muhakkak yolunuyodur çıkartırken.Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım öyle değil miAynen katiliyorum ben kaynak yaptirmistim bir hafta durdu durmadi zaten cok rahatsiz edici birsey dayanamadim cikarttirfim
vazgeçtim zaten sağlıklı uzatmaya devamAynen katiliyorum ben kaynak yaptirmistim bir hafta durdu durmadi zaten cok rahatsiz edici birsey dayanamadim cikarttirfim
aynen ya vazgeçtimm bende yaa çok kötü yorumlar duydum tövbe dedimben yaklaşık 4 senedir çıt çıt kullanıyorum kaynak bir kere bile düşünmedim çünkü o saçlar muhakkak yolunuyodur çıkartırken.Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım öyle değil mi
Canım fiyto sarımsak özlü şampuan aldım bugün ilk defa kullanıcamvazgeçtim zaten sağlıklı uzatmaya devam
aynen ya vazgeçtimm bende yaa çok kötü yorumlar duydum tövbe dedim
ben çok memnun kaldım çok güçlendirdi ve gürleşti saçım ama benim fiyto bitti aktara gittim mecit efendinin ısırgan otlu şampuanını aldım o çok çok daha iyiymiş hemde yıpranmış saçlar için dünde sinameki yaptım saçlarımı ayda bir atıcam çünkü diğer türlü pek belli olmuyoCanım fiyto sarımsak özlü şampuan aldım bugün ilk defa kullanıcam
Hakiki yılan derisi yağı alıp yarım kutu şampuana ekleyip karıştır .. Birsure onu kullan..ben çok memnun kaldım çok güçlendirdi ve gürleşti saçım ama benim fiyto bitti aktara gittim mecit efendinin ısırgan otlu şampuanını aldım o çok çok daha iyiymiş hemde yıpranmış saçlar için dünde sinameki yaptım saçlarımı ayda bir atıcam çünkü diğer türlü pek belli olmuyoşimdi diplerimi koyayım bide fotoda saçım kızıl gibi çıkmış normalde kahverengi.
Işık yansımış ya diplerinin ne kadar olduğunu anlayamadım malesefben çok memnun kaldım çok güçlendirdi ve gürleşti saçım ama benim fiyto bitti aktara gittim mecit efendinin ısırgan otlu şampuanını aldım o çok çok daha iyiymiş hemde yıpranmış saçlar için dünde sinameki yaptım saçlarımı ayda bir atıcam çünkü diğer türlü pek belli olmuyoşimdi diplerimi koyayım bide fotoda saçım kızıl gibi çıkmış normalde kahverengi.
Ben de yarın 6.kürümü yapıcam ama sanki benim uzama durdu ya da ben anlamıyorum çünkü saçlarımı boyamıyorum diplerim zaten 3 parmak falan var o yüzden anlaşılmıyorYarin 3. Kürümü yapicam kizlar pek bir degisiklik olmadi sanirim normal şekilde uzuyor bir buçuk hafta oldu boyayali yarim cm uzamis ilk kürümü boyamadan once ikinci kürümü boyadan sonra yaptim sizce nasil bir bucuk haftada yarim cm iyimi ya
Bilemedim ben ya gerçi benim daha cok erken iki kür yaptım henüz bu gun 3 yapicam boyadan sonra bir kür yaptim yaniBen de yarın 6.kürümü yapıcam ama sanki benim uzama durdu ya da ben anlamıyorum çünkü saçlarımı boyamıyorum diplerim zaten 3 parmak falan var o yüzden anlaşılmıyorbu arada 1 buçuk haftada yarım cm çok iyi bence
Beslenmene dikkat ediyor musun? İçebilirsen lavanta çayı iç o da saçı uzatmaya yardımcı forumda da yazıyor zaten canım.Benim nisanda bitiyor işte 15 gün ara vericem bakalım o arada belli olur ne kadar uzayıp uzamadığı memnun kalmazsam entele kürüne başlıcamBilemedim ben ya gerçi benim daha cok erken iki kür yaptım henüz bu gun 3 yapicam boyadan sonra bir kür yaptim yani
Beslenmeme dikkat ediyorum diyemem benim yememe sorunumda var zaten.. vitamin ilaclari kullaniyorum canim b grubundan.. uzayip uzamadigi 15 gunluk arada belli oluyormus zaten öyle diolar ama bakicaz bakalimBeslenmene dikkat ediyor musun? İçebilirsen lavanta çayı iç o da saçı uzatmaya yardımcı forumda da yazıyor zaten canım.Benim nisanda bitiyor işte 15 gün ara vericem bakalım o arada belli olur ne kadar uzayıp uzamadığı memnun kalmazsam entele kürüne başlıcam
Öyle canım inşallah uzama olur o kadar çaba boşa gitmesin.Beslenmeme dikkat ediyorum diyemem benim yememe sorunumda var zaten.. vitamin ilaclari kullaniyorum canim b grubundan.. uzayip uzamadigi 15 gunluk arada belli oluyormus zaten öyle diolar ama bakicaz bakalim
Insallah yaptim kürümü bekliyorum simdi :)Öyle canım inşallah uzama olur o kadar çaba boşa gitmesin.
Bekleme süren ne kadar ? Acaba ben orda mı yanlış yapıyorum diye düşündüm de bir anInsallah yaptim kürümü bekliyorum simdi :)
Elimden geldigince fazla tutmaya calisiyorum.. 4-5 saati buluyor canımBekleme süren ne kadar ? Acaba ben orda mı yanlış yapıyorum diye düşündüm de bir an
valla çok iyi gidiyor uzama olduğunu hissediyorum ama tam anlamıyla büyük fark olana kadar devam şuanlık fotoğraf atamıyorum ama en kısa zamanda atıcam senin nasıl gidiyor?Hu huuuu nasıl gidiyor saç bakımları
canım daha başlarda çok fark olmaz zaten. ben etkisini 1.5 at sonra görmüştüm ama kürden çok şampuan önemli benim fiytonun sarımsaklısı çok uzattı şuan mecit efendi ısırgan otlu kullanıyorum o da çok gürleştirdi. Buda bitince mecitefendinin sarımsaklısını ve saç bakım yağını kullanıcam eminim 2 kat daha hızlı uzayacak.Yarin 3. Kürümü yapicam kizlar pek bir degisiklik olmadi sanirim normal şekilde uzuyor bir buçuk hafta oldu boyayali yarim cm uzamis ilk kürümü boyamadan once ikinci kürümü boyadan sonra yaptim sizce nasil bir bucuk haftada yarim cm iyimi ya
canım eğer uzama durduysa uçlarından çok az kestir. yada saçını biraz dinlendir. iki hafta kür yapma sinamekide 8 hafta yapıp 2 hafta ara veriyosun. o arada saç daha hızlı uzuyor gerçekten. birde ne şampuan kullanıyordun?Bilemedim ben ya gerçi benim daha cok erken iki kür yaptım henüz bu gun 3 yapicam boyadan sonra bir kür yaptim yani
Fiyto Sarmaşık ozlusunu kullaniyorum canimvalla çok iyi gidiyor uzama olduğunu hissediyorum ama tam anlamıyla büyük fark olana kadar devam şuanlık fotoğraf atamıyorum ama en kısa zamanda atıcam senin nasıl gidiyor?
canım daha başlarda çok fark olmaz zaten. ben etkisini 1.5 at sonra görmüştüm ama kürden çok şampuan önemli benim fiytonun sarımsaklısı çok uzattı şuan mecit efendi ısırgan otlu kullanıyorum o da çok gürleştirdi. Buda bitince mecitefendinin sarımsaklısını ve saç bakım yağını kullanıcam eminim 2 kat daha hızlı uzayacak.
canım eğer uzama durduysa uçlarından çok az kestir. yada saçını biraz dinlendir. iki hafta kür yapma sinamekide 8 hafta yapıp 2 hafta ara veriyosun. o arada saç daha hızlı uzuyor gerçekten. birde ne şampuan kullanıyordun?
Fiyto sarmasik ozlusunu kullanıyorum canimvalla çok iyi gidiyor uzama olduğunu hissediyorum ama tam anlamıyla büyük fark olana kadar devam şuanlık fotoğraf atamıyorum ama en kısa zamanda atıcam senin nasıl gidiyor?
canım daha başlarda çok fark olmaz zaten. ben etkisini 1.5 at sonra görmüştüm ama kürden çok şampuan önemli benim fiytonun sarımsaklısı çok uzattı şuan mecit efendi ısırgan otlu kullanıyorum o da çok gürleştirdi. Buda bitince mecitefendinin sarımsaklısını ve saç bakım yağını kullanıcam eminim 2 kat daha hızlı uzayacak.
canım eğer uzama durduysa uçlarından çok az kestir. yada saçını biraz dinlendir. iki hafta kür yapma sinamekide 8 hafta yapıp 2 hafta ara veriyosun. o arada saç daha hızlı uzuyor gerçekten. birde ne şampuan kullanıyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?