çook teşekkür ederim canım bende senin yaptığın hataları yaptım. başta kızıl olan saçımı mora boyadım mordan sııkılınca doğal bir kumral uygulamak için oryalle açtırdım daha sonra saçım turuncumsu oldu o kızıllık kaldı bende çikolata kahveye boyadım biraz mahvettim saçımı ama bende bakıma devam ediyorum. bugün havuç kürü yaptım ve 1 saat içerisinde saçımın fotosunu atıcam :)merhaba kızlar ben de saçımı uzatıyorum sinameki yapıyorum saçım omuzlarımın altında ama oryalden dolayı mahvoldu kalçama kadar saçlarım vardı entele losyonuyla uzatmıştım bir heves sapsarı yaptım hem de kendim:) saç konusunda da aşırı takıntılı biriyim kızıl kahveye boyadım ve bakıma başlayalı 1 ay oldu benim sanırım 3-4 cm uzamam var şu an çalışıyorum ama eve gittiğimde muhakkak koyucam resmimi bu arada betrayal saçların mükemmel hızda uzamışlar maşallah :)
çook teşekkür ederim canım bende senin yaptığın hataları yaptım. başta kızıl olan saçımı mora boyadım mordan sııkılınca doğal bir kumral uygulamak için oryalle açtırdım daha sonra saçım turuncumsu oldu o kızıllık kaldı bende çikolata kahveye boyadım biraz mahvettim saçımı ama bende bakıma devam ediyorum. bugün havuç kürü yaptım ve 1 saat içerisinde saçımın fotosunu atıcam :)
Masallah ya saclarin ne kadar guzel yaaaResimleri ekledim benim saçlarımın şu an durumu böyle hatta fark edersin 3 renkbundan hiç hoşnut olmasam da boya sürmüyorum canım yıpranmasın daha çok diye zaten ensemde kopan saçlarım var kısa hırkanın bittiği yere kadar uzatmak istiyorum inşallah uzar
Canım benim çok sağol ama senin sağlıklı duruyor benim cansızsaclarimin yeni hali duzlestiremedim pek duzlesince daha uzun artik sacimi toplayip saglikli uzamasi icin ugrasicam :)
Ben ilk saçlarımı uzatmaya karar verdiğimde tabi o zamanlar kendi rengi hiç boya falan yok watsonstan argan yağlı bir şampuan almıştım fiyatı 28 tl şu an o kadar iyi gelmişti ki saçlarımı çok hızlı uzattı ve gürleştirdi şimdi yine ona başlıcam saçımın eski halini de atayım da bak gör ne halden ne hale soktum güzelim saçlarımı...saclarimin yeni hali duzlestiremedim pek duzlesince daha uzun artik sacimi toplayip saglikli uzamasi icin ugrasicam :)
Canim bence kuafore gitme sen uclarindan almalisin minik minik bir cm falan o zaman inan yararini goruceksin. Sinavim cok iyiydi bu tempoyla gidersem istanbulda bir hukuga girebilcem insallah sinav sonucumda 25bindeydim ama tabi en az 15bine kadar cekmem lazim siralamami :) ben fiyto diye bir sampuan kullaniyorum cidden yarararini cok gordum tavsiye ederim :)Canım benim çok sağol ama senin sağlıklı duruyor benim cansızbakalım eylüle kadar ne kadar uzayacak düğünümüz var ondan heveslendim baya bu arada inanr mısın ben yaklasık 3 senedir hiç saç kestirmek için kuaföre gitmedim üniversitedeyken arkadasım keserdi benim antipatim var kuaförlere karşı saçım kısalacak diye korkuyorum kırıkları aldırırken ama dediğin gibi mecbur aldırırsam daha sağlıklı uzayacak.Bu arada sen üniversiteye hazırlanıyodun galiba inşallah sınav sonucun güzeldir :)
Evet canım baya güzellerdi inşallah senin de benim de hatta bütün saç uzatmak isteyenlerin böyle uzar saçları:) sınavın için çok sevindim tatlım Allah muvaffak etsin inşallah istediğin bölüme de yerleşirsin:) o dediğin şampuanı ben nerden temin edebilirim ?Ve sacclarin cok guzelmis yaa harika umarimmm ayni boya kavusur bence :) benim hic uzun sacim olmadi hep omzumun 5 parmak altinda oluyordu artik belimde istiyorum
canım ben aktardan aldım aktarlarda vardır sanırım :)Evet canım baya güzellerdi inşallah senin de benim de hatta bütün saç uzatmak isteyenlerin böyle uzar saçları:) sınavın için çok sevindim tatlım Allah muvaffak etsin inşallah istediğin bölüme de yerleşirsin:) o dediğin şampuanı ben nerden temin edebilirim ?
Bence gelir canım şöyle bir durum da var bakımları bırakınca uzama daha hızlı devam ediyo sanki benim öyle olmuştu ne kadar kafaya takarsak o kadar uzamıyo sanırım olumlu düşünelim:) Ben de temmuz ayında saçımı açtırıcam böyle kullanamıyorum hep sarıydı bu zamana kadar şimdi hiç beğenemıyorum ombre yaptırıcam ve çıt çıt alıcam uzayana kadar çıt çıt kullanıcam böyle karar verdim... :/
benim saçımın resmi çıkmamış ki ya ahah neyse şuan ki durumu bu 6 ayda bu kadarcık :/ ekime kadar kol hizama kadar gelir mi?
bende kaynak yaptırmak istiyorum ama pek bi bilgim yok kaynaktan sonra uzarr mı uzamaz mı nolurBence gelir canım şöyle bir durum da var bakımları bırakınca uzama daha hızlı devam ediyo sanki benim öyle olmuştu ne kadar kafaya takarsak o kadar uzamıyo sanırım olumlu düşünelim:) Ben de temmuz ayında saçımı açtırıcam böyle kullanamıyorum hep sarıydı bu zamana kadar şimdi hiç beğenemıyorum ombre yaptırıcam ve çıt çıt alıcam uzayana kadar çıt çıt kullanıcam böyle karar verdim... :/
Canım kaynak yaptırma o zaman saçların uzaması daha da yavaşlar bu konularda baya bilgim var ben çıt çıt kullanırken saçımı kalcama kadar uzatmıstım kaynak saçın hava almasını engelliyo en iyisi çıt çıt akşam yatarken çıkartıyosun saçların hva alıyo yine araştır sen ama çoğu kişi benim dediğimi der tatlım...bende kaynak yaptırmak istiyorum ama pek bi bilgim yok kaynaktan sonra uzarr mı uzamaz mı nolur
bence gayet iyi uzamış ve ayy çok güzel yaa saçların kıskanıyorum yaa maşallahhbakıma başladığım sürece ilk defa saçımı düzleştirdim ve uzadığını farkettimBir de diplerimin resmini koyuyorum yaklaşık 3 ayda bu kadar uzadı çok mu az mı anlamadım :S
Canım sağol ama gerçekten senin uzasın saçların daha güzel duracaktır benim düzleştirdiğim için öyle hoş görünüyor yoksa normalde saçımın yapısı bozuldu kabarık duruyorbence gayet iyi uzamış ve ayy çok güzel yaa saçların kıskanıyorum yaa maşallahhbenim 5 ayda o kadar uzadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?