- 2 Ocak 2015
- 346
- 82
- 18
- Konu Sahibi birisimbulbana
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SEN ADAMLA DIYALOGU KESTIGINDE ZATEN DONECEK ADAM EVINE. ADAMA İYİLİK YAPMAK MI ISTIYORSUN, İLETİŞİMİ KES...Önceki konumda da yazmıştım. Bir sene sonra evli olduğunu söyledi. Konuşmaya başladıktan aylar sonra da13 yaş büyük olduğunu söyledi. Evli olduğunu öğrenince kopma noktasına geldi, olmadı, ama o bırakmak istemedi. Bu adamın iki de küçük çocuğu var kızlar. Bana evi terk ettiğini söyledi ben yapma evine dön dedim ama dinlemedi dinlemiyor zaten bitmişti diyor. Bana güvenme dedim bu çok ağrına gitmiş. Durum bu şekilde. Lütfen beni yargılamayın çünkü ben evli bir adama yanaşan, ondan medet uman bir kız değilim. Benden sürekli açık fotoğraf göndermemi istiyor ben de dun tamam dedim göndermedim. O kadar ısrar etti ki tamam demek zorunda kaldım. Bir süredir fazla aradım boşluğa düştü evinden çocuklarından uzakta diye. En son dün gece açtı ne var dedi ve beni bir suru azarladı sonra yuzume kapattı bir daha da aramadı. Özet geçmeye çalıştım arada çok olaylar oldu. Öncelikle benim onun yuvasını bozmak gibi bir niyetim yok hep evine dön yapma çocukların küçük dedim ama biz ne olucaz diye beni geçiştirdi en son. Ben de ben önemli değilim dön dedim falan... Kızlar bu adam benim için mi terk etti evi? Kafam kalbim o kadar karışık ki düzgün düşünemiyorum, çok sinirliyim uzun süredir. Ben bitirmek istiyorum ama onu yuvasına dönmeye ikna edip bitirip arkama bakmamak istiyorum. O çocukların kadının hakkına girmiş olmaktan korkuyorum. Şimdi son olayı bahane edip her yerden engellesem bitirsem, karar veriyorum, ama sonra diyorum ki evine donmesine ikna edeyim sonra ben de bir daha asla goruşmem ve unutur. Dünkü olaydan sonra arayıp konuşayım mı yoksa bir daha hiç görüşmeyeyim mi bana lütfen akıl verin, çünkü ben her anlamda vicdan azabı çekiyorum ve normal düşünemiyorum, davranamıyorum.
Nereden tutulur ki bu durum?Önceki konumda da yazmıştım. Bir sene sonra evli olduğunu söyledi. Konuşmaya başladıktan aylar sonra da13 yaş büyük olduğunu söyledi. Evli olduğunu öğrenince kopma noktasına geldi, olmadı, ama o bırakmak istemedi. Bu adamın iki de küçük çocuğu var kızlar. Bana evi terk ettiğini söyledi ben yapma evine dön dedim ama dinlemedi dinlemiyor zaten bitmişti diyor. Bana güvenme dedim bu çok ağrına gitmiş. Durum bu şekilde. Lütfen beni yargılamayın çünkü ben evli bir adama yanaşan, ondan medet uman bir kız değilim. Benden sürekli açık fotoğraf göndermemi istiyor ben de dun tamam dedim göndermedim. O kadar ısrar etti ki tamam demek zorunda kaldım. Bir süredir fazla aradım boşluğa düştü evinden çocuklarından uzakta diye. En son dün gece açtı ne var dedi ve beni bir suru azarladı sonra yuzume kapattı bir daha da aramadı. Özet geçmeye çalıştım arada çok olaylar oldu. Öncelikle benim onun yuvasını bozmak gibi bir niyetim yok hep evine dön yapma çocukların küçük dedim ama biz ne olucaz diye beni geçiştirdi en son. Ben de ben önemli değilim dön dedim falan... Kızlar bu adam benim için mi terk etti evi? Kafam kalbim o kadar karışık ki düzgün düşünemiyorum, çok sinirliyim uzun süredir. Ben bitirmek istiyorum ama onu yuvasına dönmeye ikna edip bitirip arkama bakmamak istiyorum. O çocukların kadının hakkına girmiş olmaktan korkuyorum. Şimdi son olayı bahane edip her yerden engellesem bitirsem, karar veriyorum, ama sonra diyorum ki evine donmesine ikna edeyim sonra ben de bir daha asla goruşmem ve unutur. Dünkü olaydan sonra arayıp konuşayım mı yoksa bir daha hiç görüşmeyeyim mi bana lütfen akıl verin, çünkü ben her anlamda vicdan azabı çekiyorum ve normal düşünemiyorum, davranamıyorum.
Gondermemis ki sadece tamam demisNereden tutulur ki bu durum?
Israr etti diye evli adama çıplak fotoğraf göndermek nasıl bir zihin yapısı olabilir ki?
Kızlar bu adam benim için mi terk etti evi?
Sanmıyorum, kim foto gönderse onun için koşar gider bu adam. Hadi sizi yargılamayayım, bu safsatalara inanırken size zamanında yardımcı olmayan, yol göstermeyen çevrenizdeki aile, arkadaş, eş dost herkesi yargılıyorum.