• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sene sonra evli olduğunu söyledi.

Önceki konumda da yazmıştım. Bir sene sonra evli olduğunu söyledi. Konuşmaya başladıktan aylar sonra da13 yaş büyük olduğunu söyledi. Evli olduğunu öğrenince kopma noktasına geldi, olmadı, ama o bırakmak istemedi. Bu adamın iki de küçük çocuğu var kızlar. Bana evi terk ettiğini söyledi ben yapma evine dön dedim ama dinlemedi dinlemiyor zaten bitmişti diyor. Bana güvenme dedim bu çok ağrına gitmiş. Durum bu şekilde. Lütfen beni yargılamayın çünkü ben evli bir adama yanaşan, ondan medet uman bir kız değilim. Benden sürekli açık fotoğraf göndermemi istiyor ben de dun tamam dedim göndermedim. O kadar ısrar etti ki tamam demek zorunda kaldım. Bir süredir fazla aradım boşluğa düştü evinden çocuklarından uzakta diye. En son dün gece açtı ne var dedi ve beni bir suru azarladı sonra yuzume kapattı bir daha da aramadı. Özet geçmeye çalıştım arada çok olaylar oldu. Öncelikle benim onun yuvasını bozmak gibi bir niyetim yok hep evine dön yapma çocukların küçük dedim ama biz ne olucaz diye beni geçiştirdi en son. Ben de ben önemli değilim dön dedim falan... Kızlar bu adam benim için mi terk etti evi? Kafam kalbim o kadar karışık ki düzgün düşünemiyorum, çok sinirliyim uzun süredir. Ben bitirmek istiyorum ama onu yuvasına dönmeye ikna edip bitirip arkama bakmamak istiyorum. O çocukların kadının hakkına girmiş olmaktan korkuyorum. Şimdi son olayı bahane edip her yerden engellesem bitirsem, karar veriyorum, ama sonra diyorum ki evine donmesine ikna edeyim sonra ben de bir daha asla goruşmem ve unutur. Dünkü olaydan sonra arayıp konuşayım mı yoksa bir daha hiç görüşmeyeyim mi bana lütfen akıl verin, çünkü ben her anlamda vicdan azabı çekiyorum ve normal düşünemiyorum, davranamıyorum.
SEN ADAMLA DIYALOGU KESTIGINDE ZATEN DONECEK ADAM EVINE. ADAMA İYİLİK YAPMAK MI ISTIYORSUN, İLETİŞİMİ KES...
EVLI ADAM KÜRKÇÜ DUKKANINA SEN YOK OLDUGUNDA DONECEK

Önceki konumda da yazmıştım. Bir sene sonra evli olduğunu söyledi. Konuşmaya başladıktan aylar sonra da13 yaş büyük olduğunu söyledi. Evli olduğunu öğrenince kopma noktasına geldi, olmadı, ama o bırakmak istemedi. Bu adamın iki de küçük çocuğu var kızlar. Bana evi terk ettiğini söyledi ben yapma evine dön dedim ama dinlemedi dinlemiyor zaten bitmişti diyor. Bana güvenme dedim bu çok ağrına gitmiş. Durum bu şekilde. Lütfen beni yargılamayın çünkü ben evli bir adama yanaşan, ondan medet uman bir kız değilim. Benden sürekli açık fotoğraf göndermemi istiyor ben de dun tamam dedim göndermedim. O kadar ısrar etti ki tamam demek zorunda kaldım. Bir süredir fazla aradım boşluğa düştü evinden çocuklarından uzakta diye. En son dün gece açtı ne var dedi ve beni bir suru azarladı sonra yuzume kapattı bir daha da aramadı. Özet geçmeye çalıştım arada çok olaylar oldu. Öncelikle benim onun yuvasını bozmak gibi bir niyetim yok hep evine dön yapma çocukların küçük dedim ama biz ne olucaz diye beni geçiştirdi en son. Ben de ben önemli değilim dön dedim falan... Kızlar bu adam benim için mi terk etti evi? Kafam kalbim o kadar karışık ki düzgün düşünemiyorum, çok sinirliyim uzun süredir. Ben bitirmek istiyorum ama onu yuvasına dönmeye ikna edip bitirip arkama bakmamak istiyorum. O çocukların kadının hakkına girmiş olmaktan korkuyorum. Şimdi son olayı bahane edip her yerden engellesem bitirsem, karar veriyorum, ama sonra diyorum ki evine donmesine ikna edeyim sonra ben de bir daha asla goruşmem ve unutur. Dünkü olaydan sonra arayıp konuşayım mı yoksa bir daha hiç görüşmeyeyim mi bana lütfen akıl verin, çünkü ben her anlamda vicdan azabı çekiyorum ve normal düşünemiyorum, davranamıyorum.
Nereden tutulur ki bu durum?
Israr etti diye evli adama çıplak fotoğraf göndermek nasıl bir zihin yapısı olabilir ki?

Hic gorusme engelle heryerden ama son bir mesajin olsun ^ailene don ^ diye vicdan azabi cekme haberin yokmus o kisi insan degil

İkna edip ayrılmak mı? Sanane güzel kardeşim bu kadar da değil!
Gorusmeyin adamla kesin tamamen,öğrendiginizde kesmeniz lazımdı zaten.
O bırakmak istemedi ne demek?
Karşıdakinin fikrine göre bitirseydi herks oooo:KK51:

Çık aradan.
O döner..
Kedi gibi düşün.
Evden çıkmış başka biride almış bakmış.
Kedi ona alışır..
Taa ki o kişi onu bırakana kadar..

Kızlar bu adam benim için mi terk etti evi?

Sanmıyorum, kim foto gönderse onun için koşar gider bu adam. Hadi sizi yargılamayayım, bu safsatalara inanırken size zamanında yardımcı olmayan, yol göstermeyen çevrenizdeki aile, arkadaş, eş dost herkesi yargılıyorum.

Görüşme mecbur musun buna? Değiştir bütün numaralarını, o zaman seinn için terk etmişse döner elbet. Umarım o zaman eşi de yolu gösterir. Sen neden ısrar ediyorsun ki dön diye? Ayrıca emin misin evi terk ettiğine? Nerede yaşıyor nerede kalıyor? Belki d evinde gayet mutlu seni kandırıyor ne biliyorsun? Senden çıplak fotoğraf isteyen birinin ciddiyetine pek inanasım gelmedi. Hayır insan birşeyler yaşar, kimseyi ilgilendirmez ama çıplak fotoğraf ne ya.

Sizde ne yapmanız gerektiğini çok iyi biliyorsunuz lütfen anlamamazlıktan gelmeyin.
O adami size ulaşabilecek her yoldan engelleyin ve gorusmeyi tamamen kesin.

evli olduğunu öğrendiğiniz anda ilişki kesinlikle bitirilmeliydi.vicdan azabnı evli olduğunu öğrenıp gene onnla mesajlaşarak resım yolllayrak hata yaptığınız için vicdan azabı çekıyorsunuz.bundan sonra asla konuşmayın gerekırse numaranızı değiştirinn

Yildiz tilbeden inleyen nagmelere hosgeldiniz:KK75:
Siradaki parcamiz iki kadin bir adam:KK75:
Daha ciplak fotograf istediginde noktayi koymaliydiniz bence:110:

Senden istediğini aldiktan sonra terkeder daha istediğini vermemişsin

Çıplak resim atmani istemiş emin ol seni sevmiyo sadece tatmin olmak amacı :KK8:

Sanmıyorum, kim foto gönderse onun için koşar gider bu adam. Hadi sizi yargılamayayım, bu safsatalara inanırken size zamanında yardımcı olmayan, yol göstermeyen çevrenizdeki aile, arkadaş, eş dost herkesi yargılıyorum.

Aynen bir de azarlamış ya en son kesin dediğini yapmadığı içindir. Bu adamların kasik yalanı zaten bitmişti, zaten mutlu değilim, ayrılacağım vs. vb.

Adam hem evli hemde surekli ciplak fotograflarinizi istiyormuş !!!
Ben anlamadım siz neyi soruyosunuz?
Bu konuyu buraya niye actiniz?
Sapik bir adama dönün diye belki diyen biri çıkar diyemi!!?

Back
X