• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli hanımlar bakabilir mi?

Üzgünüm ama tam olarak net bir tavır takınamamışsınız gibi duruyor buradan. Belki en baştan terslemek işe yaramayınca engellemek karşı tarafa hiçbir şekilde temas kapısı bırakmayacak şekilde hareket etmek daha makul olacaktır . Eşiniz duymadan çözmek istiyorsanız ki mantıken bilmesi gerekiyor ancak erkekler daha fevri olduğu için olay büyüyebilir. Burada eşinizin karakteri bence belirleyici. Ancak bu şekilde devam edilir ve kesin çözüm aranmazsa adam sürekli farklı gündemlerle sizin de zaten dediğiniz gibi kendini hatırlatacak veya kendince zayıf anınızı kollayacak gibi duruyor

Niye inanamayalım? Eşine değilde size mi aşık olduğunu düşünüyorsunuz?

Konuya gelecek okursak, benim çevremden herhangi biri bana öyle bir teklif yapmaya cesaret edemez. Çünkü bu açıkça, sen kocanı aldat ben karımı aldatayım demek. Hadi bir gaflete düştü etti diyelim cevap bile vermeden her yerden engellerdim çünkü engellemeyip bana hala yorum yazmasına izin verirsem naz yapıyorum diye düşünür derdim.
Ben diyorum ki o kadar mutlu görünüyorlar ki asla tahmin edemezsiniz böyle başkasına yazacağını. Başkalarını da deniyordur eminim. Bana aşık olduğu imasını nerden sezdiniz?

Ben diyorum ki o kadar mutlu görünüyorlar ki asla tahmin edemezsiniz böyle başkasına yazacağını. Başkalarını da deniyordur eminim. Bana aşık olduğu imasını nerden sezdiniz?
Ben de diyorum ki, size yazması mutlu olmadığı anlamına mı geliyor sanıyorsunuz? Karşınızda erkek var, her erkek için geçerli olmasa da erkekler için sevmek ve sevişmek çok da aynı şeyler değil maalesef, evet karısını seviyordur ama başka kadınlarla başka şeyler peşinde olabilir.

Ayrıca bu saatten sonra artık eşinize söylemeyin bence, çünkü benim eşim bana böyle bişey söylese ilk soracağım şey neden engellemedin olur.

Bir kadın eşinize bunu yapsa bilmek istemez misiniz, niye gizledin söylemedin demez misiniz? Ben söylerim ve meseleyi kendim hallederim, hayattan soğutur bana mesaj yazarken 2 defa düşündürürüm. Eşim huyumu suyumu bilir, yanlış kadına bulaştın diye bir de buna acır.

Avukat aile dostumuz var, eğer bir daha bana bulaşırsan hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttırır, hem işyerine hem ev adresine gönderirim yazın. Hatta arsızlığa devam ederse yapın bunu.
Ben bilmek istemem galiba ya çünkü çok kafama takıp olay çıkarıyorum. Eşim de bana söylemezdi o yüzden, kendisi mesafe koyardı karşı tarafa.

Ben de diyorum ki, size yazması mutlu olmadığı anlamına mı geliyor sanıyorsunuz? Karşınızda erkek var, her erkek için geçerli olmasa da erkekler için sevmek ve sevişmek çok da aynı şeyler değil maalesef, evet karısını seviyordur ama başka kadınlarla başka şeyler peşinde olabilir.

Ayrıca bu saatten sonra artık eşinize söylemeyin bence, çünkü benim eşim bana böyle bişey söylese ilk soracağım şey neden engellemedin olur.
İşte o kafayı hiç anlayamayacağım.

Üzgünüm ama tam olarak net bir tavır takınamamışsınız gibi duruyor buradan. Belki en baştan terslemek işe yaramayınca engellemek karşı tarafa hiçbir şekilde temas kapısı bırakmayacak şekilde hareket etmek daha makul olacaktır . Eşiniz duymadan çözmek istiyorsanız ki mantıken bilmesi gerekiyor ancak erkekler daha fevri olduğu için olay büyüyebilir. Burada eşinizin karakteri bence belirleyici. Ancak bu şekilde devam edilir ve kesin çözüm aranmazsa adam sürekli farklı gündemlerle sizin de zaten dediğiniz gibi kendini hatırlatacak veya kendince zayıf anınızı kollayacak gibi duruyor
Eşim olay çıkarmaz çok ciddi bir durum olması gerekir, fevri biri değildir. Böyle şeyleri normal karşılar önemli olan senin tavrın derdi bana hatta. Ben de kendime güveniyorum anlatamayacağım hatalı olduğum bir durum yok ama bilmesi de gerekli mi emin olamadım fikir almak istedim. Engellemem daha doğru olurmuş buradaki yorumlardan anladığım o.

Ben bilmek istemem galiba ya çünkü çok kafama takıp olay çıkarıyorum. Eşim de bana söylemezdi o yüzden, kendisi mesafe koyardı karşı tarafa.
Karşı tarafın nerede duracağını kestiremiyorsunuz ama. Mesafeyi siz de koymuşsunuz ama adam hala yazıyor. Terslemişsiniz olmamış, yazma etme demişsiniz olmamış evli bir adam evli bir kadına bu kadar ısrarla yapışamaz. X bizimle buluşmak kahve içmek istiyor ama karı koca pek benim tarzım değil görüşmek istemiyorum diyin en azından. Sevgilisi olan iki bekar değilsiniz eşleriniz var. Bu saçmalık derhal bitmeli. Adamın karısı bu mesajları görüp kapınıza dayansa ne diyeceksiniz eşinize? Benim karşılık verdiğim eşimin aklının ucuna bile gelmez. Kestir at uğraşma şununla der geçer ama ben yine de bilmesini isterim.

Bana kalırsa her yerden engellemek bir yerden ulaşmasına mani olmak ve bundan kimseye bahsetmemek en doğrusu. Bahsetmek daha büyük sıkıntılar açabilir ama dediğim gibi size ulaşamaması lazım

Herhangi bi samimiyetinizin olmadığı tanıdığınız evli birisi sizi ısrarla kahve içmeye çağırsa eşinize bahseder misiniz durumdan?Eşim tanıyor ama karşılaşmadı hiç. Ben kendisini tersledim açıkça bir konu mu vardı diye hayır deyince görüşmek istemiyorum dedim ama ara ara bahaneyle bayram mesajı ya da yorum vs falan atıyor cevap yazmıyorum. Arkadaşıma bahsettim eşine bahset bence gizlemiş gibi olma dedi. Ben söylememiştim ve düşünmüyordum bahsetmeyi. Sizce ne yapmalıyım?
Bu zamana kadar o kişiyi sosyal hesabınız da tutmanız hata. Ben koştur koştur eşime anlatırdım sonra da hemen engelledim. Nasıl evli birini kahveye çağırabiliyor ? Kimden cesaret aldı ? Vallahi ben geçmişte bir sohbetimizin selamımızın olmadığı hiçbir erkeği eklemiyorum. Bu hayatta dışarıdan bakınca yanlış görünen her şey benim için yanlıştır. Yanlış anlaşılabilecek bir durum varsa demek ki o işte olmayan bir şey var

IMG_9414.webp

Herhangi bi samimiyetinizin olmadığı tanıdığınız evli birisi sizi ısrarla kahve içmeye çağırsa eşinize bahseder misiniz durumdan?Eşim tanıyor ama karşılaşmadı hiç. Ben kendisini tersledim açıkça bir konu mu vardı diye hayır deyince görüşmek istemiyorum dedim ama ara ara bahaneyle bayram mesajı ya da yorum vs falan atıyor cevap yazmıyorum. Arkadaşıma bahsettim eşine bahset bence gizlemiş gibi olma dedi. Ben söylememiştim ve düşünmüyordum bahsetmeyi. Sizce ne yapmalıyım?
O adamı bi güzel haddini bildirirdim devam ederse eşime söylerdim

Back
X