- 6 Mayıs 2019
- 937
- 576
- 103
- Konu Sahibi MoonlitSoul
Evet senin adına mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet senin adına mesela
Hoşuma gitmedi, gereken cevabı verdiğim için engellemedim. Mesajlar duruyor zaten o konuda rahatımYargılamak için söylemiyorum ama sanırım bu durum senin azda olsa hoşuna gitmiş. Derhal engellemeli ve eşine böyle böyle oldu diye anlatmalısın eğer işin kavgacı biri ise ve başına bela olmasından korkuyor san açıkça reddettiğini belli ettiğin bir kanıt sakla ilerde ortaya çıkınca zor durumda kalma
Ben engellediğiniz halde başka hesaplar açıp yazıyor sandım. Niye engellemiyorsunuz, milletin yazdığı gibi hoşunuza mı gidiyor? Mesajlar duruyormuş, dursun. Ara sıra açar ben neymişim der okursunuz. Başı belaya girer diye eşinize acımıyor musunuz? Karısıyla mutluluk pozları veriyor ama aklında ben varım egosu mu yaşıyorsunuz? Ben de saf saf önceki yorumumda akıl verdim şunu yapın bunu yapın yazdım. Kurdu kuzu sanmışım.Hoşuma gitmedi, gereken cevabı verdiğim için engellemedim. Mesajlar duruyor zaten o konuda rahatım
Bence bir daha yazdığında karısına söyleyeceğinizi de deyin. Eşiniz olay çıkaracak biri ise bence söylemesenizde olur. Sosyal medyadan da çıkarın, amacı farklı bence.İşte ben de durduk yere canını da sıkmak istemiyorum, bunca sene sonra kıskançlık tribi çekemem sdjsjs
sizde maşşallah baya üzülmüşsünüz egonuz okşanmış gıbı duruyor hoş değil.Evet evet erkek, hatta eşiyle öyle dolu dizgin eğlenceli aşkları var ki sosyal medyada inanamazsınız![]()