• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli hanımlar bakabilir mi?

Yargılamak için söylemiyorum ama sanırım bu durum senin azda olsa hoşuna gitmiş. Derhal engellemeli ve eşine böyle böyle oldu diye anlatmalısın eğer işin kavgacı biri ise ve başına bela olmasından korkuyor san açıkça reddettiğini belli ettiğin bir kanıt sakla ilerde ortaya çıkınca zor durumda kalma

Böyle şeyleri yaşamayan var mıdır bilemem ama. Çalışan bir kadınsanız başınıza gelme olasılığı yüksek . Bu durum verdiğiniz tepki ile tekrarlanır yada tekrarlanmaz. Ki biz buna engel koyma, set çekme, alayının içinden geçme, rezil rüsva etme gibi tepkilerle bir daha yapamamasını yada aklından geçen varsa teşebbüs bile etmemesini sağlıyoruz . Vermezseniz,cevapsız bırakırsanız istiyor, nazlanıyor, onunda gönlü var gibi algılanırsınız.
Eşinizin bilmesi gerekir mi orasını bilmem ama sizin sert bir tepki vermeniz şart. En makulüde tozunuzu bile bulamayacağı şekilde engellemek olacaktır bu saatten sonra çünkü diğerleri için geç kalmışsınız.

Hadi buraya da yazayım durum tespitimi.
1. Sizin de egonuzu tatmin ediyor değil mi? Karısına acır gibi yaparak içten içe zevk alıyorsunuz. Yoksa ayda yılda bir bakmak da aklınıza gelmezdi.
2. Sandığınız kadar mutlu bir evliliğiniz yok kocanızdan yeteri kadar ilgi görmüyorsunuz. Gördeniz ilk denemesinde cevap dahi vermeden ıy salak der engellerdiniz ve size ulaşamazdı. Siz de onu görmezdiniz.
Ama dediğim gibi beğenilme hissiyle ego tatmini yapıyorsunuz, yazık

Benim arkadaşım karısını rahatsız eden adamla konuşup belki dövecekti ama karşısındaki adam silah çıkarmış bizimkisi elinden almış adamı vurdu öldürdü.nefsi müdafa ama yinede içerde çürüyor, ölenin akrabaları da dışarda kalan eşine dünyayı dar ediyor.bence engelleyin her yerden, görebileceğiniz yerlere gitmeyin.Böyle pislik ahlaksız adamlar insanın başına iş açar.

Yargılamak için söylemiyorum ama sanırım bu durum senin azda olsa hoşuna gitmiş. Derhal engellemeli ve eşine böyle böyle oldu diye anlatmalısın eğer işin kavgacı biri ise ve başına bela olmasından korkuyor san açıkça reddettiğini belli ettiğin bir kanıt sakla ilerde ortaya çıkınca zor durumda kalma
Hoşuma gitmedi, gereken cevabı verdiğim için engellemedim. Mesajlar duruyor zaten o konuda rahatım

Ben otu boku söylerim basıma da hiç sıkıntı gelmedi. Bir aile dostumuz var ve benimle evlenmek istediğini biliyorum geçmişte ama esim liseden sevgilim hiç yeltenemediler. Yine de bana attığı mesajlar irrite ediyor. Evimizin Cadısı doğum günün kutlu olsun, gelirken çikolatamızı unutma. Yazıyor bana. Ben 14 yas küçüğüm bir de o kişiden abi derim. Yine de 32 yasında çocuklu kadınım seni 6 senedir hiç görmemişim mesaj atınca sinir basıyo. Esime gösteriyorum mesela, beğenip geçiyorum salak beni 10 yasımda sanıyor olabilir mi diyorum. Çünkü neden bilmesin, iki gün sonra tesadüfen görse sok olur. Adamı 1 kez gördü düğünümüzde ama karısı evlerinini cadısı mesela dkdksksks

Hoşuma gitmedi, gereken cevabı verdiğim için engellemedim. Mesajlar duruyor zaten o konuda rahatım
Ben engellediğiniz halde başka hesaplar açıp yazıyor sandım. Niye engellemiyorsunuz, milletin yazdığı gibi hoşunuza mı gidiyor? Mesajlar duruyormuş, dursun. Ara sıra açar ben neymişim der okursunuz. Başı belaya girer diye eşinize acımıyor musunuz? Karısıyla mutluluk pozları veriyor ama aklında ben varım egosu mu yaşıyorsunuz? Ben de saf saf önceki yorumumda akıl verdim şunu yapın bunu yapın yazdım. Kurdu kuzu sanmışım.

İşte ben de durduk yere canını da sıkmak istemiyorum, bunca sene sonra kıskançlık tribi çekemem sdjsjs
Bence bir daha yazdığında karısına söyleyeceğinizi de deyin. Eşiniz olay çıkaracak biri ise bence söylemesenizde olur. Sosyal medyadan da çıkarın, amacı farklı bence.

Bahsedeceksiniz tabi ki sormanız bile hata. Ya eşiniz durumu kendi öğrenir ve yanlış anlarsa? Bunu niye düşünmüyorsunuz. Ayrıca adı herif sizi rahatsiz ediyor, eşiniz öğrensin ki müdahale etsin, cesaret edemesin bir daha. Evlilikte böyle şeyler eşten gizlenmez. Aynı şeyi eşiniz yasasa ve size soylemese emin olun çok rahatsız olurdunuz.

Söylemeyin tabiki. Sonra mesajlaşıyor olarak algilanirsiniz. Rahatsızsaniz hikayelerden gizleyin.mesajlari açmayın görmemiş gibi yapın. Ama bu size bence mutluluk veriyor gibi ilgisi.. sadece huzurlu değilsiniz doğru gelmiyor.

Herhangi bi samimiyetinizin olmadığı tanıdığınız evli birisi sizi ısrarla kahve içmeye çağırsa eşinize bahseder misiniz durumdan?Eşim tanıyor ama karşılaşmadı hiç. Ben kendisini tersledim açıkça bir konu mu vardı diye hayır deyince görüşmek istemiyorum dedim ama ara ara bahaneyle bayram mesajı ya da yorum vs falan atıyor cevap yazmıyorum. Arkadaşıma bahsettim eşine bahset bence gizlemiş gibi olma dedi. Ben söylememiştim ve düşünmüyordum bahsetmeyi. Sizce ne yapmalıyım?
Neden engellemediniz?

Eskiden sevdiğim iyi biriydi diye direk terslemek istemedim zaten terslesem hemen geri vites yapardı ben sadece kahve içmek istedim diye. Sonrasında cevapsız bıraktım ve en sonunda görüşmek istemiyorum dedim açıkça. Ondan sonra görüşelim diyemedi zaten böyle ayda bi kendini hatırlatıyor bayram mesajı gibi şeylerle
Gerçekten rahatsız olan ve eşine saygısı olan engeller her yerden bu kadar basit

Siz en başta bu tavırla karşılaştığınız da direkt engelleseydiniz ya? Engelleyecek kadar Rahatsız olmadıysanız eşe söyleyecek kadar mevzu niye oluyor ?

Hayatta böyle şeyler maalesef karşımıza çıkabilir ama her şey de kocaya söylenmez,engellenip geçilir ,gidip adama zarar versin,zarar görsün diye mi bu tantana ? Ben bazı kadınların bu cahil cesaretinden çok korkuyorum

Adam bela olur takıntı yapar söyleyin derim ama bu tamamen sizin ego okşamanız gibi geldi

Gereken cevap da 'hayır görüşmeyelim. ' Ağır ama bayağı, demeyin böyle şeyler.

Ayrıca karısıyla olan 'aşkıyla' da bariz dalga geçiyorsunuz. 'Hahaha şunlara bak, kocan bana yazıyor ama' der gibi bir dalga geçiş.

Neyse, ben bir duruş göremedim konuşmalarınızda: dd

Back
X