- 20 Mart 2024
- 1.948
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.092
- 53
- Konu Sahibi MoonlitSoul
Ben kahve teklifni kabul eder, buluşmaya eşimi gönderirdim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskiden sevdiğim iyi biriydi diye direk terslemek istemedim zaten terslesem hemen geri vites yapardı ben sadece kahve içmek istedim diye. Sonrasında cevapsız bıraktım ve en sonunda görüşmek istemiyorum dedim açıkça. Ondan sonra görüşelim diyemedi zaten böyle ayda bi kendini hatırlatıyor bayram mesajı gibi şeylerleSanki siz de iletişimde kalmak istiyorsunuz? Erkekse bu kişi sizce buraya sormaya gerek var mı?
Adam belli ki Şe...sizin önde gideni. Bu pis aklaksızı çoktan engellemeliydiniz.
Puff ben de hiç sevmem bu durumları, AA o bana baktı gördün mü, bu bana yazdı biliyon mu zvzhfa engelle geç yani ne gerek var gerisine kiiiEşim “Benden nasıl saklarsın?” demez mesela bana. Diyemez. Çünkü ikimiz de biliriz ki saklamayıp söylesem adamı döver, hatta pardon kafa atar. (Maalesef) O yüzden böyle şeyleri tek başıma hallederim, ona hiç yansıtmam. Uzatmaya, tat kaçırmaya gerek yok ahshshs
Gercekten erkekse niye hala engellemiyorsunuz? Başınıza iş acarsiniz.Evet evet erkek, hatta eşiyle öyle dolu dizgin eğlenceli aşkları var ki sosyal medyada inanamazsınız![]()
Eşiminde tanıdığı biriyse eşimle giderdim kahve içmeye![]()
Peki o kendini hatırlatıyor siz ona karşı ne hissediyorsunuz? Daha önceden beğendiğiniz biri mi?Eskiden sevdiğim iyi biriydi diye direk terslemek istemedim zaten terslesem hemen geri vites yapardı ben sadece kahve içmek istedim diye. Sonrasında cevapsız bıraktım ve en sonunda görüşmek istemiyorum dedim açıkça. Ondan sonra görüşelim diyemedi zaten böyle ayda bi kendini hatırlatıyor bayram mesajı gibi şeylerle
Ondan sonra da show tv akşam haberlerinde izleriz sizi, tacizcisinin buluşma teklifini kabul edip eşini gönderdi, 1 ölü 1 yaralı:)Ben kahve teklifni kabul eder, buluşmaya eşimi gönderirdim![]()
Ben de böyle düşünüyorum da arkadaşım is bahsedince böyle bi yorum yaptı fikir almak istedimPuff ben de hiç sevmem bu durumları, AA o bana baktı gördün mü, bu bana yazdı biliyon mu zvzhfa engelle geç yani ne gerek var gerisine kiii
Hiç iyi bir fikir değil daha beter yüz göz olursunuz. Eşinizin de midesiz olduğunu düşünüp level atlayabilirayy iyi fikir
İniştemin basını yakma gızBen kahve teklifni kabul eder, buluşmaya eşimi gönderirdim![]()
. Kadın kocasından saklamıyor die korkması gerekmez miHiç iyi bir fikir değil daha beter yüz göz olursunuz. Eşinizin de midesiz olduğunu düşünüp level atlayabilir
Niye inanamayalım? Eşine değilde size mi aşık olduğunu düşünüyorsunuz?Evet evet erkek, hatta eşiyle öyle dolu dizgin eğlenceli aşkları var ki sosyal medyada inanamazsınız![]()
Değil tabi ki nerden çıkardınız?Peki o kendini hatırlatıyor siz ona karşı ne hissediyorsunuz? Daha önceden beğendiğiniz biri mi?
Vallahi ben de bu kadar sakin kalıp, gülerek anlatamazdım. Garip geldi bana da.Sosyal medyada dolu dizgin aşklarını takip ettiginize göre çok da gerekli önlemi almamissiniz.Biriyle iletişimde kalmama gerek bir durum yoksa ortada direkt engeller silerim rehberimden ne beynim ne de telefon rehberim çöplük değil fazlalıklari bekletmem böyle olaylara da mahal vermemis olurum
Beni niye suçluyorsunuz, noluyor? Takip etmedim zaten kendisi ekliydi bende postları önünüze düşer ya hani, bu yorumlardan sonra çıkardım. Sadece telefondan engellemedim gerekli cevabı verdiğim için. Konu engellemem değil zaten eşime söyleyip söylememe durumu benim çekineceğim bir şey yokSosyal medyada dolu dizgin aşklarını takip ettiginize göre çok da gerekli önlemi almamissiniz.Biriyle iletişimde kalmama gerek bir durum yoksa ortada direkt engeller silerim rehberimden ne beynim ne de telefon rehberim çöplük değil fazlalıklari bekletmem böyle olaylara da mahal vermemis olurum
Ben de bunu gündem edecek kadar önemsemem bile. Engeller geçerim. Hiç de suçluluk hissetmem, bir şey gizlemişim gibi gelmez. Her otu sapı ciddiye mi alacağızPuff ben de hiç sevmem bu durumları, AA o bana baktı gördün mü, bu bana yazdı biliyon mu zvzhfa engelle geç yani ne gerek var gerisine kiii
Adamın dolu dizgin aşk hayatını takip etmez misin yani avzhBen de bunu gündem edecek kadar önemsemem bile. Engeller geçerim. Hiç de suçluluk hissetmem, bir şey gizlemişim gibi gelmez. Her otu sapı ciddiye mi alacağız![]()