• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli hanımlar bakabilir mi?

Sanki siz de iletişimde kalmak istiyorsunuz? Erkekse bu kişi sizce buraya sormaya gerek var mı?

Adam belli ki Şe...sizin önde gideni. Bu pis aklaksızı çoktan engellemeliydiniz.
Eskiden sevdiğim iyi biriydi diye direk terslemek istemedim zaten terslesem hemen geri vites yapardı ben sadece kahve içmek istedim diye. Sonrasında cevapsız bıraktım ve en sonunda görüşmek istemiyorum dedim açıkça. Ondan sonra görüşelim diyemedi zaten böyle ayda bi kendini hatırlatıyor bayram mesajı gibi şeylerle

Eşim “Benden nasıl saklarsın?” demez mesela bana. Diyemez. Çünkü ikimiz de biliriz ki saklamayıp söylesem adamı döver, hatta pardon kafa atar. (Maalesef) O yüzden böyle şeyleri tek başıma hallederim, ona hiç yansıtmam. Uzatmaya, tat kaçırmaya gerek yok ahshshs
Puff ben de hiç sevmem bu durumları, AA o bana baktı gördün mü, bu bana yazdı biliyon mu zvzhfa engelle geç yani ne gerek var gerisine kiii

Eskiden sevdiğim iyi biriydi diye direk terslemek istemedim zaten terslesem hemen geri vites yapardı ben sadece kahve içmek istedim diye. Sonrasında cevapsız bıraktım ve en sonunda görüşmek istemiyorum dedim açıkça. Ondan sonra görüşelim diyemedi zaten böyle ayda bi kendini hatırlatıyor bayram mesajı gibi şeylerle
Peki o kendini hatırlatıyor siz ona karşı ne hissediyorsunuz? Daha önceden beğendiğiniz biri mi?

Puff ben de hiç sevmem bu durumları, AA o bana baktı gördün mü, bu bana yazdı biliyon mu zvzhfa engelle geç yani ne gerek var gerisine kiii
Ben de böyle düşünüyorum da arkadaşım is bahsedince böyle bi yorum yaptı fikir almak istedim

Bir kadın eşinize bunu yapsa bilmek istemez misiniz, niye gizledin söylemedin demez misiniz? Ben söylerim ve meseleyi kendim hallederim, hayattan soğutur bana mesaj yazarken 2 defa düşündürürüm. Eşim huyumu suyumu bilir, yanlış kadına bulaştın diye bir de buna acır.

Avukat aile dostumuz var, eğer bir daha bana bulaşırsan hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttırır, hem işyerine hem ev adresine gönderirim yazın. Hatta arsızlığa devam ederse yapın bunu.

Sosyal medyada dolu dizgin aşklarını takip ettiginize göre çok da gerekli önlemi almamissiniz.Biriyle iletişimde kalmama gerek bir durum yoksa ortada direkt engeller silerim rehberimden ne beynim ne de telefon rehberim çöplük değil fazlalıklari bekletmem böyle olaylara da mahal vermemis olurum

Evet evet erkek, hatta eşiyle öyle dolu dizgin eğlenceli aşkları var ki sosyal medyada inanamazsınız😅
Niye inanamayalım? Eşine değilde size mi aşık olduğunu düşünüyorsunuz?

Konuya gelecek okursak, benim çevremden herhangi biri bana öyle bir teklif yapmaya cesaret edemez. Çünkü bu açıkça, sen kocanı aldat ben karımı aldatayım demek. Hadi bir gaflete düştü etti diyelim cevap bile vermeden her yerden engellerdim çünkü engellemeyip bana hala yorum yazmasına izin verirsem naz yapıyorum diye düşünür derdim.

Sosyal medyada dolu dizgin aşklarını takip ettiginize göre çok da gerekli önlemi almamissiniz.Biriyle iletişimde kalmama gerek bir durum yoksa ortada direkt engeller silerim rehberimden ne beynim ne de telefon rehberim çöplük değil fazlalıklari bekletmem böyle olaylara da mahal vermemis olurum
Vallahi ben de bu kadar sakin kalıp, gülerek anlatamazdım. Garip geldi bana da.

Sizinki de istemem yan cebime koy olmuş gibi kusura bakmayın da eskiden iletişiminiz varmış ok ama sizi rahatsız etmeye başladığı anda ki her iki tarafta evli direkt silip engellicektiniz. Eşinize söyleyin madem haberi olsun

Beni niye suçluyorsunuz, noluyor? Takip etmedim zaten kendisi ekliydi bende postları önünüze düşer ya hani, bu yorumlardan sonra çıkardım. Sadece telefondan engellemedim gerekli cevabı verdiğim için. Konu engellemem değil zaten eşime söyleyip söylememe durumu benim çekineceğim bir şey yok

Ben de bunu gündem edecek kadar önemsemem bile. Engeller geçerim. Hiç de suçluluk hissetmem, bir şey gizlemişim gibi gelmez. Her otu sapı ciddiye mi alacağız 😑

Back
X