tüm yaptıklarına rağmen sevgisine inanmıştım. hepsi,söylediği yaptığı herşey yalanmış... bi insan sevmediği bi insanı bunca zaman nasıl kanırabilir... nasıl inandım.. nasıl güvendim.. nefret ediyorum tüm erkeklerden... benim için öleceğini düşündüğüm adamın sevgisi yalansa hiç biri sevmez sevemez.. yazık onca verdiğim emeklere
sonunda gerçek oldu işte GİDİYORUM..
demekki yalanmış sevgiside aşkıda.. kendimi kandırmışım hep gözyaşları. sözleri hepsi hepsi yalanmış.. hep o kız varmış aklında. heep.. kim bilir belki kız istemedi o da beni kullandı işte ama hala bi umut onu bekliyo..özlüyo.. bi başksı için hayaller kuruyo.. bi başkası için yaşıyo.. allahım nasıl kaldırırım böyle bi acıyı ben tüm inandıklarım hepsi yıkıldı.. bu kadar güvenmemiş olsam sevgisine bu kadar koymazdı.. madem bi başkasını seviyodu neden yaşadık onca zorlukları.. allahım ne günahım vardı benim
daha önce bi başlık açmıştım canım..bakarsan oradan anlarsın ne demek istediğimi
dünyada herşey bitse onun bana olan sevgisi bitmez derdim.. meğer hiiç sevmemiş :2:
alllahım yardım et..
daha önce bi başlık açmıştım canım..bakarsan oradan anlarsın ne demek istediğimi
canım en son noldu kı ıtıraf mı ettı kızı sevdıgını mı soyledı ya da bı sey mı yakaladıokumustum konularını
ilk önce rabbimden içinizdeki acıyı hafifletmesini dilerim.ben yaşadığımız bir konudan örnek vericem benim kızkardeşim 22 sininde tüm ailemizi geride bırakıp kaçtı hemde yalvardığımız ve hiç değmeyen birine sevgiymiş hepsi yalan sonra ne oldu biliyormusun 1.5 yıl acıyla geçen ömürden zamanlar genç yaşta çektiği sıkıntılar adamın ne aldatmadığı kaldı nede jigola sitelerine üye olmadığı neleri çıkmadıki en acısıda bir gün kardeşime şiddet uygulayarak 5 aylık bebeğinide alıp kaçtı kardeşim çocuğunu emziremedi bile 3 ay sonra kavgayla çekişmeli polis zoruyla alabildiği bebeğini ama emziremedi bile oyüzden en azından siz anlamışsınız sadece ayrılıyorum diye üzülmeyin ben rabbimin sevgili kuluymuşum ki gerçek yüzünü gösterdi bana diyin kurtulduğunuz içinde şükredin rabbim sabır versin bacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?