ben hiçbişey olmamış gibi yapamam canımburda tek başınada yaşayamam bu ilde hiç kimsem yokki..
VEDUD bu ne arkadaşım accık açıklarmısıncanım kardeşim hangimizin kimi varki şu dünyada en yakın bildiğin bile düştüğünde yanında olmuyo nerde oturuyosun sen bi onu de önce aklını başına topla kolay yuva kurulmadığı gibi kolayda yıkılamaz kocanı o mal kızamı kaptıracaksın az gözün açık olsun sana burda anlatacak çok şey var aslında ama şaşar kalırsın seninki devede kulak kalır kendini üzme içinden geliyosa ağla için açılır biraz konuşacak dertleşecek birilerini bul bulamıyosan biz varız ama sakın yuvanı yıkma yeni evlisiniz olur böyle şeyler kimsenin yaptıüı yanına kar kalmaz en küçük pürüzde kocanı bırakırsa olmaz bu iş diğer evleneceğin kişi farklımı olucak bütün erkekler aynı malesef en safı bile tekrar düşün derim işten ayrılma düzelecek herşey inan bana bol bol yunus duası oku hatta yazayım canım dilinden düşürme emi
bu işten hayırlı bi şekilde feraha çıkmak için yunus duası ------------------Hz. Yunus'un (a.s) Balığın Karnındayken Yaptığı Dua. "La ilahe illa ente subhaneke innî kuntu minez-zalimîn." Senden başka hiçbir ilah yoktur. ...
ayrıca eşinin seni çok sevmesi için BOL BOL YA VEDUD OKU ALLAHIN İSİMLERİNİ BOLCA ZİKRET
ama sakın unutma sabırlı ol evi terketme
bundan sonra eşim için hiç bi duam olamaz arkadaşım. Dönüş yok. Bundan sonra ancak sabır ve huzur için dua edebilirim. Kendim ve ailemi düşünerek yaşayabilirim sadece..canım kardeşim hangimizin kimi varki şu dünyada en yakın bildiğin bile düştüğünde yanında olmuyo nerde oturuyosun sen bi onu de önce aklını başına topla kolay yuva kurulmadığı gibi kolayda yıkılamaz kocanı o mal kızamı kaptıracaksın az gözün açık olsun sana burda anlatacak çok şey var aslında ama şaşar kalırsın seninki devede kulak kalır kendini üzme içinden geliyosa ağla için açılır biraz konuşacak dertleşecek birilerini bul bulamıyosan biz varız ama sakın yuvanı yıkma yeni evlisiniz olur böyle şeyler kimsenin yaptıüı yanına kar kalmaz en küçük pürüzde kocanı bırakırsa olmaz bu iş diğer evleneceğin kişi farklımı olucak bütün erkekler aynı malesef en safı bile tekrar düşün derim işten ayrılma düzelecek herşey inan bana bol bol yunus duası oku hatta yazayım canım dilinden düşürme emi
bu işten hayırlı bi şekilde feraha çıkmak için yunus duası ------------------hz. Yunus'un (a.s) balığın karnındayken yaptığı dua. "la ilahe illa ente subhaneke innî kuntu minez-zalimîn." senden başka hiçbir ilah yoktur. ...
Ayrıca eşinin seni çok sevmesi için bol bol ya vedud oku allahın isimlerini bolca zikret
canım kardeşim hangimizin kimi varki şu dünyada en yakın bildiğin bile düştüğünde yanında olmuyo nerde oturuyosun sen bi onu de önce aklını başına topla kolay yuva kurulmadığı gibi kolayda yıkılamaz kocanı o mal kızamı kaptıracaksın az gözün açık olsun sana burda anlatacak çok şey var aslında ama şaşar kalırsın seninki devede kulak kalır kendini üzme içinden geliyosa ağla için açılır biraz konuşacak dertleşecek birilerini bul bulamıyosan biz varız ama sakın yuvanı yıkma yeni evlisiniz olur böyle şeyler kimsenin yaptıüı yanına kar kalmaz en küçük pürüzde kocanı bırakırsa olmaz bu iş diğer evleneceğin kişi farklımı olucak bütün erkekler aynı malesef en safı bile tekrar düşün derim işten ayrılma düzelecek herşey inan bana bol bol yunus duası oku hatta yazayım canım dilinden düşürme emi
bu işten hayırlı bi şekilde feraha çıkmak için yunus duası ------------------Hz. Yunus'un (a.s) Balığın Karnındayken Yaptığı Dua. "La ilahe illa ente subhaneke innî kuntu minez-zalimîn." Senden başka hiçbir ilah yoktur. ...
ayrıca eşinin seni çok sevmesi için BOL BOL YA VEDUD OKU ALLAHIN İSİMLERİNİ BOLCA ZİKRET
kesinlikle katılmıyorum.
Gidecek erkek gider, gitmeyecek erkek gitmez.
Sevecek erkek sever, sevmeyecek erkek sevmez.
Bir erkek ya seni seçer, ya da diğer kadını. Kalbi kimdeyse ona gider.
"kocamı kaptırmayacam" gibi bir düşünce, terkedilmene engel olmadığı gibi seni daha da yıpratır. Kaybedeceksen yine kaybedersin.
Kocanın gönlü sendeyse, seni seviyorsa seni seçer. Fal, büyü işe yaramaz...
--------
konuyu açan arkadaş, eşine sordun mu, gerçekte kime aşıkmış diye?
cnm ailen niye istememişti damadı???
bi insan sevmediği bi insanı bunca zaman nasıl kanırabilir.
Ben senin yerinde olsaydım bunu söylemek yerine o facesine yorum yapardım okuyuncaki yüz ifadesini görmek iisterdim doğrusu
son gelişmeler...
son bi ayda yaşadıklarıma ben bile anlam veremiiyorum. hayat sanki beni sınıyo.. her yaşadığım olayın daha beterini yaşıyorum her geçen gün
uğruna herşeyi göze aldığım, sevgisine inanıp zamanla bağlanıp kör kütük aşık olduğum adamın ihaneti... yaptıkları.. allahım ne günah işledim diyorum her dakika..ben onun sevgine kendimden çok inandım. beni svmediği ihtimalini bile hiç aklıma getirmezken bu yaşadıklaım.. hayallerimi,umutlarımı, inandıklarımı, inancımı, sevgimi,yüreğimi yakıp geçti.. aşka inanmazdım.. ama şimdi biliyorum ki AŞK ne mntık dinliyo, ne de başka bişey.. aşıksan herşey hükümsüzleşiyo.. herkes herşey kendin bile yalan oluyosun.. tek gerçek o oluyo..
yandım.. yıkıldım.. günlerdir acıdan kıvrandım.. sevdiğin insanın sevgisine inandığın insanın sevgisiniin aşkının yalan olduğunu düşünmek... tüm yaşadıklarının sahte olduğunu bilmek kadar acı bişey yok..
beni sevdiğine olan inancım ölmemiş olsa. yani ne bilim beni sevmiş ama sevgisi tükenmiş başka birine aşık olmuş oolsa, aldatsa beni yemin ederim bu kadar koymaz.. ama benle yaşadığı herşeyiin yalan olduğunu düşünmek.. hep bi başkasını düşündüğünü, benleyken bile başka bi hayalde dolaştığını düşünmek insana ölümden de acı geliyo..
dün dananın kuyruğu koptu isyanı bastım.. herşeyi bildiğimi söyledim ve evden gitmesini istedim..ben tüm düşüncelerimi söylerken bile gözlerinden yaşlar boşalmaya başladı. beni çok sevdiğini böyle bişeyi nasıl düşündüğümü.. kendisinin dünyadan haberi olmadığını.. tüm ömrü ıyunca benim kadar kimseyi sevmediğini.. onun günahını aldığımı..birilerinin ona tuzak kurduğunu falan söyledi.. yeminler etti.. belkide kızın kendine bi komplo kurduğunu falan söyledi. benim yanımda kızı aradı kız açmdı. benim telefondan arayınca kız açtı. hoporlör açık konuştular kıza hesap sordu. kıda böyle bişeyden haberi olmadığını. görüşmediklerini söyledi..ama artık ona hiç güvenim yok allah bir dediğine bie inanmıyorum..ban ısrarla bunu ispatlayacağını alnının ak olduğunu söyleyip durdu. ama biliyorum bunu ispatlaması imkansız. yeminler ediyo dünden beri yalvarıyo gözyaşı döküyo..
bilmiyorum kızlar eğer sevmiyo olsa beni ne de bu kadar çaba göstersin zaten istediğ
de benim gitmem olmaz mı beni istemiyo olsa.. veya ne bilim bu kadar yeminler içebilir mi.. hiç mi korkmaz allahından.. yıllarca sevgisine inandığım, yüreğindeki sevgiye aşık olduğum insan.. on a olan güvenimi yakttı yıktı geçti..şimdş bu olayı nasıl çözebilirim.. nasıl ona inanabilirm ben.. içimdeki bu ihtimallerle daha ne kadar yaşayabilirim... herşeye rağmen çook seviyorum..tüm hayatımı mahvetti ama hala ona aşığım.. güvenmiyorum belki aşık olduğum insan değil hareketleri ama ben kabullenmiyorum.. hala çok huzursuzum..çok mutsuzum.. ya o ya ben öleceğim belki de bi hiç uğruna.. kafayı yiyeceğim
son gelişmeler...
son bi ayda yaşadıklarıma ben bile anlam veremiiyorum. hayat sanki beni sınıyo.. her yaşadığım olayın daha beterini yaşıyorum her geçen gün
uğruna herşeyi göze aldığım, sevgisine inanıp zamanla bağlanıp kör kütük aşık olduğum adamın ihaneti... yaptıkları.. allahım ne günah işledim diyorum her dakika..ben onun sevgine kendimden çok inandım. beni svmediği ihtimalini bile hiç aklıma getirmezken bu yaşadıklaım.. hayallerimi,umutlarımı, inandıklarımı, inancımı, sevgimi,yüreğimi yakıp geçti.. aşka inanmazdım.. ama şimdi biliyorum ki AŞK ne mntık dinliyo, ne de başka bişey.. aşıksan herşey hükümsüzleşiyo.. herkes herşey kendin bile yalan oluyosun.. tek gerçek o oluyo..
yandım.. yıkıldım.. günlerdir acıdan kıvrandım.. sevdiğin insanın sevgisine inandığın insanın sevgisiniin aşkının yalan olduğunu düşünmek... tüm yaşadıklarının sahte olduğunu bilmek kadar acı bişey yok..
beni sevdiğine olan inancım ölmemiş olsa. yani ne bilim beni sevmiş ama sevgisi tükenmiş başka birine aşık olmuş oolsa, aldatsa beni yemin ederim bu kadar koymaz.. ama benle yaşadığı herşeyiin yalan olduğunu düşünmek.. hep bi başkasını düşündüğünü, benleyken bile başka bi hayalde dolaştığını düşünmek insana ölümden de acı geliyo..
dün dananın kuyruğu koptu isyanı bastım.. herşeyi bildiğimi söyledim ve evden gitmesini istedim..ben tüm düşüncelerimi söylerken bile gözlerinden yaşlar boşalmaya başladı. beni çok sevdiğini böyle bişeyi nasıl düşündüğümü.. kendisinin dünyadan haberi olmadığını.. tüm ömrü ıyunca benim kadar kimseyi sevmediğini.. onun günahını aldığımı..birilerinin ona tuzak kurduğunu falan söyledi.. yeminler etti.. belkide kızın kendine bi komplo kurduğunu falan söyledi. benim yanımda kızı aradı kız açmdı. benim telefondan arayınca kız açtı. hoporlör açık konuştular kıza hesap sordu. kıda böyle bişeyden haberi olmadığını. görüşmediklerini söyledi..ama artık ona hiç güvenim yok allah bir dediğine bie inanmıyorum..ban ısrarla bunu ispatlayacağını alnının ak olduğunu söyleyip durdu. ama biliyorum bunu ispatlaması imkansız. yeminler ediyo dünden beri yalvarıyo gözyaşı döküyo..
bilmiyorum kızlar eğer sevmiyo olsa beni ne de bu kadar çaba göstersin zaten istediğ
de benim gitmem olmaz mı beni istemiyo olsa.. veya ne bilim bu kadar yeminler içebilir mi.. hiç mi korkmaz allahından.. yıllarca sevgisine inandığım, yüreğindeki sevgiye aşık olduğum insan.. on a olan güvenimi yakttı yıktı geçti..şimdş bu olayı nasıl çözebilirim.. nasıl ona inanabilirm ben.. içimdeki bu ihtimallerle daha ne kadar yaşayabilirim... herşeye rağmen çook seviyorum..tüm hayatımı mahvetti ama hala ona aşığım.. güvenmiyorum belki aşık olduğum insan değil hareketleri ama ben kabullenmiyorum.. hala çok huzursuzum..çok mutsuzum.. ya o ya ben öleceğim belki de bi hiç uğruna.. kafayı yiyeceğim
bugün tam iki gün olduhala yalanlar.. hala inkar.. hala yalvarma.. acaba gerçekten masum mu allahım ne olur yardam..
hata mı yapıyorum acab?
arkadaşlar sizce doğru söylüyo olabilir mi ? kulum köpeğim olmaya hazır.. son bi şans versem mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?