Arkadaşım sen zaten ayrılığı kafana koymuş durumdaydın, eşin aldatmış olsaydı bile.
Rabbim yardımcın olsun ..Şer bildiklerimizde hayır vardır .Eşinde demek istemiyorum ama görüştün mü o şahısla bu face olayını .Face çıktı internet çıktı mertlik bozuldu zaten..
ben demiştim demek istemiyorum ama sevmiyor DEMİŞTİM..hiç bişey söylemedim cnm.daha üç gün önce bi daha böyle bişey olursa hiç bişey söyelmeden bitireceğimi söylemiştim. o da söz vermiti. ama yine yakaladım haberi bile yok su an
ona söyleyip daha fazla yalanlarını dinlmek istemiyorum. ssini bile duymak istemiorum şu an
hiç bişey söylemedim cnm.daha üç gün önce bi daha böyle bişey olursa hiç bişey söyelmeden bitireceğimi söylemiştim. o da söz vermiti. ama yine yakaladım haberi bile yok su an
ona söyleyip daha fazla yalanlarını dinlmek istemiyorum. ssini bile duymak istemiorum şu an
ayrılık sadece dilimdeydi canım benim hep. ama ben onun sevgine inanmıştım. bigün bana bunları yaşatacağı aklımın ucundan bile geçmemişti..
Ayrılık dilimdeydiyle olmuyor arkadaşım bu işler. Yazdıklarım biraz ağır kacabilir baştan uyarayım....
Sen ne yapmış olursan ol kocanın seni aldatmasına bahane olamaz hiçbir şey ama sen adamın karsısına ikidebir ayrılalım ayrılalım diye cıktıysan eğer o seni gözden cıkarmıs demekki. Kesinlikle yaptığı seyi onaylamıyorum. O adamın yaptığı ş....k tir o ayrı ama sen tavırlarınla, davranışlarınla kocanı böyle bir rezalete itmiş olabilir misin?
kanıt şu arkadaşım. adam faceden başkabi hesap açmış ve hiç arkadaş eklememiş sadece proflde kızın resmini "bu foto çok hoşuma gidiyo diye paylaşmış" altınada ne olu cevap ver artık bana yazmış... yetmez mi ?
aslında aldatıldığına üzülmüyorsun yaşadığın sevginin heba olmasına üzülüyorsun bir şeyleri yakıp yıkmak vazgeçmek çok zor çok güçlü olman gerekli bunu yapabileceğine inanıyorsan hiç durma git...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?