Bir sevgi bu kadar mı yalan olur :( içim kan ağlıyor.. yaşamak istemiyorum..

Allah yardımcen olsun canım.. Hiçbirşey sağlığından daha önemli değil

Laale arkadaşım..
seni sert bi uslubun var diye eleştirmişim ama sen haklısın bu hyatta sert olmak gerekiyo.. bi abla , bi kardeş olarak bana akıl verir misin. yorumunu bekliyorum gerçekçi bi bakış açsıyla değerlendirirsen sevinirim..

sinir oldum yaa.madem unutamıyon o şıllığı ne diye daha kalkıp bu kadınla evleniyon.ne desem az o kocana.ay sinir oldum.böyle şeyleri okuyarak evlilikten vazgeçiyom ya.kahretsin bunları allahım.değer mi hiç bi şıllık için yuva bozmaya gerizekalı adamlar..

Rabbim yardımcın olsun ..Şer bildiklerimizde hayır vardır .Eşinde demek istemiyorum ama görüştün mü o şahısla bu face olayını .Face çıktı internet çıktı mertlik bozuldu zaten..

ne denilebilirki . yazık hiç değilse kadının günahına girmeseydın be adam.

Rabbim yardımcın olsun ..Şer bildiklerimizde hayır vardır .Eşinde demek istemiyorum ama görüştün mü o şahısla bu face olayını .Face çıktı internet çıktı mertlik bozuldu zaten..

hiç bişey söylemedim cnm.daha üç gün önce bi daha böyle bişey olursa hiç bişey söyelmeden bitireceğimi söylemiştim. o da söz vermiti. ama yine yakaladım haberi bile yok su an

ona söyleyip daha fazla yalanlarını dinlmek istemiyorum. ssini bile duymak istemiorum şu an

Ben senin yerinde olsaydım bunu söylemek yerine o facesine yorum yapardım okuyuncaki yüz ifadesini görmek iisterdim doğrusu

ben demiştim demek istemiyorum ama sevmiyor DEMİŞTİM..
sen emindin

aslında aldatıldığına üzülmüyorsun yaşadığın sevginin heba olmasına üzülüyorsun bir şeyleri yakıp yıkmak vazgeçmek çok zor çok güçlü olman gerekli bunu yapabileceğine inanıyorsan hiç durma git...

keşke başına bunlar gelmeseydi
herkes hata yapar hepimiz insanız en azından çoçuğun yok ve ayakların üzerinde durabileceğin bir mesleğin var.
sana bunları yapan adam cezasını çekmeli
bu mesajlasmaları, facebookta yazdıklarını mümkünse ona ait oldugunu ispatlayacak sekilde kaydet ki
mahkemede sürünsün biraz

Bir kere uyardın ve bu iş bir kere geçti o zaman kesin tavrını almanın zamanı gelmiş..

Benimde abimin başına aynı olaylar geldi eşi eski sevgilisiyle 6 ay msn face ve telefonda saatlerce konustuğunu farkettik ve tek celsede boşandılar.. biliyor musun konustuğu kişi de evli idi..
İĞRENÇ Bİ DURUM, seni çok iyi anlıyorum..

Senin için hayırlısı ne ise öle olsun canım

ayrılık sadece dilimdeydi canım benim hep. ama ben onun sevgine inanmıştım. bigün bana bunları yaşatacağı aklımın ucundan bile geçmemişti..

Ayrılık dilimdeydiyle olmuyor arkadaşım bu işler. Yazdıklarım biraz ağır kacabilir baştan uyarayım....

Sen ne yapmış olursan ol kocanın seni aldatmasına bahane olamaz hiçbir şey ama sen adamın karsısına ikidebir ayrılalım ayrılalım diye cıktıysan eğer o seni gözden cıkarmıs demekki. Kesinlikle yaptığı seyi onaylamıyorum. O adamın yaptığı ş....k tir o ayrı ama sen tavırlarınla, davranışlarınla kocanı böyle bir rezalete itmiş olabilir misin?

Son düzenleme:

bugüne kadar onu mutlu etmek için herşeyi yaptım. ayrılalım dememin sebebi zaten bu kızdı. durup dururken ayrılaccağım demedim yani. ki ne olursa olsun bu iğrençlıği onu haklı beni suçlu göstermez. o kız benden öncede arkadaşıydı demekki onu sevmiş unutamamış.. aklında hep o varmış. bunda benim suçum mu var ?
beni sevdgisine inandırdı benim için inrtihar bile etti.. herşeyi göze aldı kaçırdı beni. çok sıkıntı çektik. tam on aydır yapayanlız savaşıyoruz ailemizden uzak bi şehirde. madem onu seviyordu neden beni seçti. onu bekleseydi. bunca sıkıntıya neden katlandı ne istedi benden yaa ne istedi

canım artık yeter bence artık onun konusmasına ızın verme hay allahım ınanamıyorum senın ıcın nıye bu kadar savas verdı madem oyle,boyle erkekler her seyı hakedıyo artık susmaya devam edersen bence hakedıyosun canım

bence her şeyi gördüğünü ve her şeyin bittiğini ona söylemelisin.yoksa kendini yer bitirirsin böyle...madem kararlısın her şeyi söyle ve dimdik yolunda ilerle...

Yanlış anlama ben sana o haklı ya da sen bunu hakettin demek istemedim.

Ama sunu sana söyleyeyim; eşin bi bunalımda ve yanlış sularda yüzüyor maalesef. Affedersin, etmezsin onu bilemem ama hala onu unutmadığından değil kafa karışıklığından.

Aldatılınca yaşanılan sevgi heba olur ki zaten. Düz mantık yani...

Ruhen de bedenen de aldatsa heba olan aynı sey olucak :S

kelemelek diğer konunu da okumuştum.
eşinin bazı durumlarından memnun değildin. üstüne üstlük daha düzen kuramamıştınız.
ve eski konuna baktım. daha 15 gün önce hamile kalmaya çalışıyormuşsun...

ne diyeyim bilmiyorum..
adam bi de üstüne başka kızla mesajla bilmemneyle görüşüyor.
demek ki evlilik olgunluğunda değil.
fırsatını bulsa aldatacaktı belki de.
o zaman da aklımdan geçmişti şimdi de öyle diyorum.
yol yakınken bir daha düşün.

aileme dönemem, kaçtım vs. deme.
onlar sana yine destek olurlar.
o kadar büyütüp okutmuşlar.
sokağa bırakmazlar seni.
iyi düşün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…