Bir sevgi bu kadar mı yalan olur :( içim kan ağlıyor.. yaşamak istemiyorum..

Sen bu adamla flört ederken bile aslında evlenmeniz aklına yatmıyordu. Adam ilköğretim mezunu.
Neticede seni kaçırdı ve biraz zorlama da olsa evlendiniz. Eğitiminiz de yarım kaldı.
Sonrasında görüş ayrılıkları ve ilgisizlikler başladı, evlendiğine pişman oldun.

Sonrasında da ayrılmaya sebep bulmak için facebook, cep telefonu gibi araçları mı karıştırdın ne yaptın?

Seni aldattığına dair net bir kanıt bulamadım ben, face'den arkadaşlık daveti yollamış.
Cep telefonundan bir msj atmış, ama ne yazmış, biliyor musun?

aslında belkide allahın bana bi işareti bu.. dün gece namaza başladım ve allahım bana doğru olan neyse onu göster dedim. bugün bunları gördüm yıkıldım. çok şükür ki öğrendim. yoksa bu adam bni uyutup çoluk çocuk sahibi de yapabilirdi. çok şükür allahıma ki şu an geç değil.. istifamı verdim 10 gün içinde işi bırakıyorum. çünkü burda kalamam ailemin yanına gideceğim. bana heryerde iş var yeterki kendimi toplayabileyim... allahım ne olur yardım et bana. nasıl açıklarım ben aileme şimdi bunlaı yaa

Okuyorum ama gözümden mi kaçıyor?
Tatlım adamın seni aldattığına delilin ne?

kanıt şu arkadaşım. adam faceden başkabi hesap açmış ve hiç arkadaş eklememiş sadece proflde kızın resmini "bu foto çok hoşuma gidiyo diye paylaşmış" altınada ne olu cevap ver artık bana yazmış... yetmez mi ?

Canım benim sen aptalmısın kusura bakmada neden istifanı veriyosun vazgeç istifadan filan Allahından bulur zaten sen biraz eşinden gizli para biriktir bekar olduğun gibi ailenle geçinemezsin daha çok üzülürsün bak şimdi kocanı sakın bırakayım deme sakin ol eskisinden çok farklı ol çocuk sakın yapma kendine uğraş bul onu kafandan sil evliliğin biraz uzasın anladınmı dediğimi yap ailene gitme bu hatayı yapma kendine ev al imkanın varsa yoksa peşinat biriktirip annenin üzerine ev al boşanınca evine geçersin bak o zaman köpekğin kulun olur gerçi insan olamamışki hayvan olmayıda beceremez bu

actıgınız diger tüm konuları okudum
zaten baştan saglam başlamamıs malesef ilşkiniz
sürekli sorun çıkyo sürekli aynı kızdan gelen msjlar
ya eşiniz sizin için o kişiden vazgeçememiş bitürlü
sizide haketmiyo bence
zaten yıllarını vermişsin harcamıssın yazık olmus
Allah yardımcın olsun..

Bu olayı küçümsediğimi asla düşünme.
Ama başka bişey var mı, başka olay?
Tamam bu da çirkin, ama cep tlf ile msjlaştığı aynı bayan mı mesela?

ben hiçbişey olmamış gibi yapamam canım burda tek başınada yaşayamam bu ilde hiç kimsem yokki..

Bu olayı küçümsediğimi asla düşünme.
Ama başka bişey var mı, başka olay?
Tamam bu da çirkin, ama cep tlf ile msjlaştığı aynı bayan mı mesela?

farklı olsa ne olacak aynı olsa ne olacak aldatıyo işte canı cehenneme pislik erkekya onun elinin kiri bayanya kocasından ayrılamaz dul kadın portresi var insanların gözünde bütün erkekler tükense şişman şişman kadınla dolsa ortalık

kızlar şu anda bile leimi sallasam ellisi .. fiziğim olsun huyum olsun herkes taktir eder..
nasıl böylebi hata yaptım bilmiorum.. insanın kaderi güzel olmalı..

kızlar şu anda bile leimi sallasam ellisi .. fiziğim olsun huyum olsun herkes taktir eder..
nasıl böylebi hata yaptım bilmiorum.. insanın kaderi güzel olmalı..

kesinlikle katılıyorum kaderi kötü olduktan sonra...

insanın yüzü güzelmiş fizigi güzelmiş olmuyo malesef

evet aynı bayan..

ağlamayı kes artık ama kardeş tokadı gelecek şimdi suratına o kadın gülsün sen ağla oh ne ala memleket ağlamayı zırlanmayı kes eşinin yanına gidip oturma tv izle kitap oku unut olanları eşinide unut tabi evinin keyfini sür zor olacak biliyorum ama başaracaksın herzaman yanındayız bunu unutma o kızda Allah ın dan bulsun ailende paylaşabileceğin birine danış içinede atma olanları eşinede söyle sen böyle devam et yakında beni arasanda bulamayacaksın de

Aldatmıyor da, aldatmaya yelteniyor.
Aynı şey midir, bilemiyorum.
Evliliğin durumuna göre değerlendirilmesi gerekir.

ya ben onla aynı evde değil yaşamak.. bulunduğu ortamda nefes bile almak istemem.. bu kadarını gururum kaldırmaz !

Arkadaşım hiç arkana bakmadan yoluna başın dik bişekilde devam etmelisin.
Tabiki üzülüyorsundur bunu ona sezdirmemelisin bence zaten seni düşünse bunu yapmazdı..
Sen daha iyilerine layıksın..

atma canım ya, nerde her zaman yanındayız..??
kızıcan bana biliyorum ama, hemen yak yık def et demeyelim.
bence..

Aldatmıyor da, aldatmaya yelteniyor.
Aynı şey midir, bilemiyorum.
Evliliğin durumuna göre değerlendirilmesi gerekir.

benim gözümde hiç bi değeri yok artık..
değer vermediğim bi insanla bi ömür geçiremem ki..
allahından bulsun diyorum ama daha kötüsünü yapmak istiyorum. allahım beni doğru yoldan ayırmaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…