Bir şey danışmak istiyorum..

yldzkader

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
132
89
13
45
selam kızlar kısa keseceğim.
az önce arkadasım aradı . o da ben gibi yeni evli daha 1,5 aylık.
gecen aksam kavga etmısler gereksiz saçma sapan bi neden yemekle alakalıymış. arkadasım fazla abarttım sanırım regl dönemımdeyım o da ustume gelınce çığrından çıktı dedi. kocası durumu düzeltmek için yanına gelmiş hatta muzlusüt yapmış fln ama bizimkinn siniri geçmeyınce konu kapanmamış. arkadasım gece salondaki koltukta yatmış. Sabah eşi uyandrmış neden burada yattın fln . Yazık kız da diyor ki hadi ben hatalıyım bi insan hiç mi farketmez butun gece yokluğumu dedi. sabah kadar dedi. işe gidecek alarm çalınca beni uyandırmaya geliyo sabah sabah dedi. fosur fosur uyudu dedi. o kadar tepki verdim hep sessz kaldı dedi umursamadı bni dedi.

yani yeni evli biri olarak ben ne diyeceğimi bilemedim. sadece alışma süreleri bunlar aksam eve gidince konusursunz durumu çözersnz bir daha da yatagını ayırma dedim ama bende takıldım. Kızlar azıcık taktik verir misiniz ? bu yeni gelenlere tavsiye verin. hem kocayı yontmak hem de iletişimi sağlamak için..

şimdiden böylelerse çocuk yapmasınlar.. asıl çocuk olunca tartışma nasıl oluyor görürler. bu konuya ayrı yattılarsa çocuk olunca boşanırlar büyük olasılıkla.. ikisinin de evlilik için yeterli olgunluğa gelmediğini düşünüyorum

Kimse kimseyi yontamaz ve kimse kimsenin tribini de çekemez. O yüzden yontmaya çalışmayın ve trip atmayın derdiniz neyse konuşun çözün

Eşi yontmak nedir bilmeyen şanslılar var aramızda hemen açıklayayım bu durumu eşiniz erkek lisesi, mühendislik gibi okullarda okumuştur. Sosyal ortamlarda ve aile çevresinde görmemiştir, bir kadınla nasıl iletişim kurulur bilmiyordur. Siz de ona yol yordam görgü öğretmek durumunda kalabilirsiniz. İşte bu eyleme yontmak denir. Tabii benzer hatunların da ihtiyacı olabilir buna. Sizler yontan veya yontulan olmayın inşallah... ha evlenmeden baksaydın derseniz de uzak mesafe ilişkisi yaşamış olanlar anlayamayabiliyor ya da görüşürken çok zeki olan erkeğin bir de bakıyorsunuz ki vizyonu çok dar. Kavun olmadığından koklayıp alma şansınız yok

Yatak ayrılmaz lafına ben inanmıyorum şahsen. Ne oluyor yani kavga edip yan yana yatınca bir anda sarılıp sevişmeye mi başlanıyor? Ya da ayağı bacağı değince yelkenler suya mı iniyor? Biz kavgalı olunca yatağın iki köşesinde sırt sırta uyuruz yani ha bereber yatmışım ha başka yerde bir farkı olmaz.
Bu notu düştükten sonra da evet bence yatak ayırmak ve kavga etmek için inanılmaz saçma bir sebep. Kavgalar olacak, uzatmamak,hakaret boyutuna varmadan çözmek sizin elinizde.

Adam zaten gönül almaya çalışmış olmasına rağmen arkadaşınız koca yontma yöntemi ariyorsa daha çok ağlayarak size dert yanar. Fazla nazlanmak istiyor ama fazla naz aşık usandırır. Bir sonraki derdi de 'ayağımı çarptım ama benim minnoş ayağımı uff yapan o kötü masayı dövmedi ' olacak herhalde. Arkadaşınız fazla pembe dizi izlemiş veya masal dinlemiş olabilir mi ? Budur yani bir taraf adım atar diğer taraf alttan alır sorun çözülür. Ha inatlaşma olursa da bugün olmamış ama yarın o kavgalar uzaaarrr gider Bir de uykusu derinse kim yatmış kim yatmamış fark etmemesi çok normal. Şımarıklık yapan eşi için alarm kurup kontrol mu etcekti adam

Yontarak belli bir olgunluğa ulaştirdiysaniz ne mutlu size
Ama zaman içersinde birbirine uyum sağlamak açısindan esnemeler oluyor, buda yontmaya giriyor mu bilmiyorum

Yontarak belli bir olgunluğa ulaştirdiysaniz ne mutlu size
Öğretmenlik meslek ilkelerini kullanarak epeyce yol aldım Allaha şükür şimdilik istediğim kıvama geldi ama az bi köşeler kaldı onların planlamasını yapacağım önümüzdeki eğitim öğretim yılında

Bir kadinla iletişim nasil kurulur bilmemek okulla, aileyle alakali degildir bence. Evlenene kadar hiç bir kadinla muhabbet etmemiş, flört, sevgili olmamiş, sosyal ortamlara hiç girmemiş kör karanlik magaradan çikarilmiş bir adam olmasi lazim onun. Onunla da evlenen, herseyi goze almistir.

Uzak sehirdeyken zeki olup yakina gelince vizyonsuz cikacagini da dusunmuyorum. Bakan kişinin gözünün açılmasıyla alakli birşey olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…