şimdiden böylelerse çocuk yapmasınlar.. asıl çocuk olunca tartışma nasıl oluyor görürler. bu konuya ayrı yattılarsa çocuk olunca boşanırlar büyük olasılıkla.. ikisinin de evlilik için yeterli olgunluğa gelmediğini düşünüyorumselam kızlar kısa keseceğim.
az önce arkadasım aradı . o da ben gibi yeni evli daha 1,5 aylık.
gecen aksam kavga etmısler gereksiz saçma sapan bi neden yemekle alakalıymış. arkadasım fazla abarttım sanırım regl dönemımdeyım o da ustume gelınce çığrından çıktı dedi. kocası durumu düzeltmek için yanına gelmiş hatta muzlusüt yapmış fln ama bizimkinn siniri geçmeyınce konu kapanmamış. arkadasım gece salondaki koltukta yatmış. Sabah eşi uyandrmış neden burada yattın fln . Yazık kız da diyor ki hadi ben hatalıyım bi insan hiç mi farketmez butun gece yokluğumu dedi. sabah kadar dedi. işe gidecek alarm çalınca beni uyandırmaya geliyo sabah sabah dedi. fosur fosur uyudu dedi. o kadar tepki verdim hep sessz kaldı dedi umursamadı bni dedi.
yani yeni evli biri olarak ben ne diyeceğimi bilemedim. sadece alışma süreleri bunlar aksam eve gidince konusursunz durumu çözersnz bir daha da yatagını ayırma dedim ama bende takıldım. Kızlar azıcık taktik verir misiniz ? bu yeni gelenlere tavsiye verin. hem kocayı yontmak hem de iletişimi sağlamak için..
Kimse kimseyi yontamaz ve kimse kimsenin tribini de çekemez. O yüzden yontmaya çalışmayın ve trip atmayın derdiniz neyse konuşun çözünselam kızlar kısa keseceğim.
az önce arkadasım aradı . o da ben gibi yeni evli daha 1,5 aylık.
gecen aksam kavga etmısler gereksiz saçma sapan bi neden yemekle alakalıymış. arkadasım fazla abarttım sanırım regl dönemımdeyım o da ustume gelınce çığrından çıktı dedi. kocası durumu düzeltmek için yanına gelmiş hatta muzlusüt yapmış fln ama bizimkinn siniri geçmeyınce konu kapanmamış. arkadasım gece salondaki koltukta yatmış. Sabah eşi uyandrmış neden burada yattın fln . Yazık kız da diyor ki hadi ben hatalıyım bi insan hiç mi farketmez butun gece yokluğumu dedi. sabah kadar dedi. işe gidecek alarm çalınca beni uyandırmaya geliyo sabah sabah dedi. fosur fosur uyudu dedi. o kadar tepki verdim hep sessz kaldı dedi umursamadı bni dedi.
yani yeni evli biri olarak ben ne diyeceğimi bilemedim. sadece alışma süreleri bunlar aksam eve gidince konusursunz durumu çözersnz bir daha da yatagını ayırma dedim ama bende takıldım. Kızlar azıcık taktik verir misiniz ? bu yeni gelenlere tavsiye verin. hem kocayı yontmak hem de iletişimi sağlamak için..
Yontarak belli bir olgunluğa ulaştirdiysaniz ne mutlu sizeEşi yontmak nedir bilmeyen şanslılar var aramızda hemen açıklayayım bu durumueşiniz erkek lisesi, mühendislik gibi okullarda okumuştur. Sosyal ortamlarda ve aile çevresinde görmemiştir, bir kadınla nasıl iletişim kurulur bilmiyordur. Siz de ona yol yordam görgü öğretmek durumunda kalabilirsiniz. İşte bu eyleme yontmak denir. Tabii benzer hatunların da ihtiyacı olabilir buna. Sizler yontan veya yontulan olmayın inşallah... ha evlenmeden baksaydın derseniz de uzak mesafe ilişkisi yaşamış olanlar anlayamayabiliyor ya da görüşürken çok zeki olan erkeğin bir de bakıyorsunuz ki vizyonu çok dar. Kavun olmadığından koklayıp alma şansınız yok
Öğretmenlik meslek ilkelerini kullanarak epeyce yol aldım Allaha şükürYontarak belli bir olgunluğa ulaştirdiysaniz ne mutlu size
Eşi yontmak nedir bilmeyen şanslılar var aramızda hemen açıklayayım bu durumueşiniz erkek lisesi, mühendislik gibi okullarda okumuştur. Sosyal ortamlarda ve aile çevresinde görmemiştir, bir kadınla nasıl iletişim kurulur bilmiyordur. Siz de ona yol yordam görgü öğretmek durumunda kalabilirsiniz. İşte bu eyleme yontmak denir. Tabii benzer hatunların da ihtiyacı olabilir buna. Sizler yontan veya yontulan olmayın inşallah... ha evlenmeden baksaydın derseniz de uzak mesafe ilişkisi yaşamış olanlar anlayamayabiliyor ya da görüşürken çok zeki olan erkeğin bir de bakıyorsunuz ki vizyonu çok dar. Kavun olmadığından koklayıp alma şansınız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?