Bir şey demek gerekir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu gercekten oldu mu ? cıdden mı yanı ? fılmlerde ıle olmaz ya .. adam kadını aldatıyor sızın evde mısafırlıkte bu mevzu ne hıkmetse dıle gelıyor ve adam herkesın ıcınde karısının bogazını sıkıp tokat atıyor !!! kadın sonra o adamla eve donuyor yok artık ya olamaz bu.

Konuyu kendisi açmazsa asla açmayın bilmiyormuş gibi yapın açarsa da asla sonuç odaklı bişi demeyin burdan her yargıyı bulunuyoruz ama karşımızda olunca aynı değil

Ya işte eşim aslında buna benzer bir konuşma yapmış zaten. Benim çok karışacağım bir şey yok.
Ona kızıp sinirlenip eve geldi.
Normalde söyleyemezdi.
Ama mecbur kalmış söylemeye biraz yanlışlıkla ağzından kaçıp devamını getirmek zorunda kalmış.
Bundan sonra bize düşen ciddi bir mesafe olur.
Ben de asla karışmak söylemek gibi bir derdim yok ama vicdanım da bir yerden uyandır kadını diyor. İkinci çocuk falan filan muhabbeti bari olmasın diye.

"Bak deniyorsun ama yine olmayabilir, yine bir karar aşamasına gelebilirsin. O yüzden kendini her şekilde hayata hazırla" tarzında konuşmalar yapardım

Çok teşekkür ederim.
Aradığım tam da bu cümleydi.
Kendini kaptırmasını asla istemiyorum.
Göz göre göre ikinci çocuğa ikna edilişi, okulu tekrardan bırakışını falan filan...
Gereksiz fedakarlık yapıp hayatını mahvetmesin bari.

Mune konuyu kapatabilir misiniz? Aradığımı buldum :)

Neden sizi ikna etmek zorunda olsun ki? Korkutarak mi adamı eve bağlayacaksiniz? Karısı olsanız anlarım da.

Neden sizi ikna etmek zorunda olsun ki? Korkutarak mi adamı eve bağlayacaksiniz? Karısı olsanız anlarım da.

Şimdi düşündüm de haklsınız, başka bir çift olsa belki susardım ama şu durumda söylerdim. Kız zaten tekmeyi atacak durumda daha azı için bir kez terk etmiş, aldatma için haydi haydi terk eder. Kızın dqha fazla hayatını harcamasına göz yummaz söylerdim.

Bence çok geç olmadan söyleyin yoksa bu kızçenin başı yanacak. Bu adamdan adam olmaz sakın okulu bırakmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…