Bir şey fazla aldım diye kurnaz oldum !

Herkese iyi geceler 4 senelik ciddi bir iliskim var bu aksam marketten bir şeyler almaya gittim sevgilimde yanımdaydı pekte param yoktu sevgilimde ne alıcaksın dedi alcaklarımı söyledim tamam sen al yetmezse üstünü ben tamamlarım dedi girdik markete alacaklarımı aldım + bitki çayı aldım birde markete girerken bitki cayi alcagimi dememistim gorunce alasım geldi
Sonra asla beklemedigim tepkileriyle karsilastim ve şoka girdim markete girerken bunu alcagını demedin bunuda alim araya sıkıştırım yapıp kurnazlık mı yapıyosun sen dedi bana lafı şuna getirdi alacaklarini ödücem diye kurnazlik yapip bitki cayimida alimde aradan cikarim demisim ben.
Kasada biraktim almiyorum rahatla dedim aldi kasadan zorla gecirdi yolda eve birakirkende istemiyorum yuzun hemen nasil asıldı 5 liralik şey icin dedim atiyodum bitki cayini attirmadi 5 lira icin sen bana surat asıyosun suan ustumde para yok eve gidim 5 lirani vericem merak etme dedim sakın oyle bi hata yapma ben sana aldiklarini oducem dedin diye aldin ilk sordugumda onu alcani demedin kurnazlik yapiyosun sen demeye basladi bana ben iyice cildirdim beni kapiya birakti bir sey demeden cekti gitti evime gittim o bitki cayinin parasi 5lirayi aldim evlerine gittim annesine verdim parayi bende unutmusta dedim kadini gecistirdim bunu aradim sonra annene verdim 5 lirayi bana 5 liranin hesabini yapan surat asan insan lazim degil dedim telefonda demedigi kalmadi bana bu hareketi yapmicaktinda bilmem neler dedi bende agir laflar ettim bitti isine bak dedim kapadim ve ayrildik
Cok sacma bi konu degil mi hanimlar benim sucum gunahim ne ?

Lanet olsun parasına.
Alt tarafı bitti çayı.
Kurnazlık olan senin yaptıgın degil,onun ince hesapları
Cok iyi yapmışsın

O yedigi halti soyledikten hemen sonra anladigi icin kivirmaya calismis. Hatta parayi geri vermeye direterek sen ayip etmissin gibi bir psikolojik baski da yapmis ama yeme. Şaka bile olsa boyle bisey akla gelipte şaka yapilmaz, hele de 4 senelik iliskiye.
4 senelik iliskide ciftler arasinda paranin lafi olmamali bizde yoktu misal baskasinin durumu bilemem de bunu ilk defa yapti kalbime hafizama oyle kazindi ki

Ayrılarak en doğru kararı vermişsin.Çünkü bu durum zaten net bir şekilde ayrılık sebebi.Arsızlığa getirmiş muhabbeti resmen.Bu nasıl insan.Böyle adamla evlilikte olmaz.Unutursun merak etme biraz zaman tanı kendine.Ağlasa yalvarsa da affetme canım.

Eski sevgili olacak adam çok çok ayıp etmiş ona lafım yok.

Ama şunu da söylemeden geçmek olmaz, ilişki ne kadar ciddi olursa olsun karşı tarafın parasına güvenilmemeli. En basitinden markete girecekseniz paranız kadar alışveriş yapın, yanınızdaki erkeğe güvenmeyin. Ya da sırf ilişki ciddi diye bir ihtiyacın var mı al deyip elinize para sıkıştırılmasına izin vermeyin. Sonra işte böyle yüz göz olunur adam da beş liranın lafını eder.

Okuyorsanız aileniz,çalışıyorsanız siz kendi ihtiyaçlarınızı karşılayın kimsenin beş kuruşunu almayın bundan sonra. İlla ki birlikte ortak bir şeyler ödenir vs sonuçta ilişki. Ama erkekler bayılıyor hemen kendilerine birisi ihtiyaç duysun, mest oluyorlar ve böyle saçmasapan bir şeyde karakterlerini ortaya çıkarıveriyorlar.
Velhasıl ayrılmanız en iyisi olmuş, hakkınızda hayırlısı.

Ayy pintilikte level atlamış resmen..
Bir çay için bunu yapan, işler ciddiye binince neler neler yapar..
Sakın devam etme pişman olursun..

Ayy pintilikte level atlamış resmen..
Bir çay için bunu yapan, işler ciddiye binince neler neler yapar..
Sakın devam etme pişman olursun..
Seviyorum işte ama bu kararimin da arkasinda durmak istiyorum pisman olupta donsun istemiyorum zaten bana 5 liraya kadar dustu yaziklar olsun

Eski sevgili olacak adam çok çok ayıp etmiş ona lafım yok.

Ama şunu da söylemeden geçmek olmaz, ilişki ne kadar ciddi olursa olsun karşı tarafın parasına güvenilmemeli. En basitinden markete girecekseniz paranız kadar alışveriş yapın, yanınızdaki erkeğe güvenmeyin. Ya da sırf ilişki ciddi diye bir ihtiyacın var mı al deyip elinize para sıkıştırılmasına izin vermeyin. Sonra işte böyle yüz göz olunur adam da beş liranın lafını eder.

Okuyorsanız aileniz,çalışıyorsanız siz kendi ihtiyaçlarınızı karşılayın kimsenin beş kuruşunu almayın bundan sonra. İlla ki birlikte ortak bir şeyler ödenir vs sonuçta ilişki. Ama erkekler bayılıyor hemen kendilerine birisi ihtiyaç duysun, mest oluyorlar ve böyle saçmasapan bir şeyde karakterlerini ortaya çıkarıveriyorlar.
Velhasıl ayrılmanız en iyisi olmuş, hakkınızda hayırlısı.
Ben marketten alacaklarimi kabataslak hesapladim tarttim kafamda zaten ailemde evde yoktu bendede pek para yoktu bende az para oldugunu gorunce kendisi atladi ben tamamlarim diye hatta kendisi şunu bile dedi paran yetmiyorsa niye istemedin benden diye ne bileyim gerek duymadim dedim ama adam 5 liranin lafini yapti attimda bitki cayini bogazimdan asla geciremezdim

Seviyorum işte ama bu kararimin da arkasinda durmak istiyorum pisman olupta donsun istemiyorum zaten bana 5 liraya kadar dustu yaziklar olsun

O sevgi denen şey bir çok şeyi maskeliyor ama sonra gözdeki perde kalkınca geç oluyor malesef..
Bahanesi ne olur nasıl inandırır seni bilmem de adam olan yapmaz bu hareketi..

Keşke 5 tl nin yanında bitki çayını da verseydin hazıma iyi gelir diyerek..

Bana biraz olayın farklı tarafı var gibi geldi. Siz neden evden az parayla çıkıyorsunuz. Adamın üstüne yıkmışsınız resmen. Galiba genel tavrınız da bu. Bana çok itici geldi senin alışverişini sevgilinin ödemesi. Adam da bıkıp patlamış olabilir...
Ben mi ona kalkip benimle markete gel aldiklarimi öde dedim ben ona kakmış olsaydim elimdeki parayida harcamazdim nasil olsa o ödüyo derdim demi ? O artan kısmı benden cıkmayan parayi ödedi ailem evde yoktu bende de para yoktu evden o yuzden elimdeki parayla az cıktım kendisi hatta bana az paran var benden niye istemiyosun dedi bunlari diyen insanin 5 liraya dusmesi komik

O sevgi denen şey bir çok şeyi maskeliyor ama sonra gözdeki perde kalkınca geç oluyor malesef..
Bahanesi ne olur nasıl inandırır seni bilmem de adam olan yapmaz bu hareketi..

Keşke 5 tl nin yanında bitki çayını da verseydin hazıma iyi gelir diyerek..
Posetten kac kere atmaya calistimda attirmadi kalkip evden parasini aldimda annesine teslim ettim işte o yoktu ama o bitki cayini ben evde tutar miyim attim direk cope cok agir laflar ettim cok... sirf pisman olup gelmesin diye istemiyorum gelmesini su durumdan sonra asla

Isabet olmuş Allah korumuş diyelim en güzelini yapmışsın 5 liranın lafını yapan adam la ev lenilmez çünkü

Madem paraniz yok markete niye gidiyorsunuz. Ya da gittiniz uzerinizde ne kadar varsa onunla alisveris yapsaydiniz.
Adam cimriliginden degilde kendini enayi gibi hissetmistir. Bir de boyle bakin
Ben hic param yok mu dedim az param vardi dedim pesime takilip markete gelen ve az paran var benden niye istemedin diye de kendisi 5 lira icin surati dusen de kendisi

Sözde çok cömert beyfendi hemen ben tamamlarım parayı diye cengaver gibi atılmış ama sırf dışarıdan öyle sanın diye.. Resmen içinden sayıp çetele tutmuş alacaklarınızı. Bunu bunu alacaktın hani bitki çayını ben ödeyince mi alasın tuttu beleşçi demeye getirmiş resmen. Ay mide bulandırıcı. Şaka yapsa bi nebze dicem de adam ciddi :kusmuk:

Sözde çok cömert beyfendi hemen ben tamamlarım parayı diye cengaver gibi atılmış ama sırf dışarıdan öyle sanın diye.. Resmen içinden sayıp çetele tutmuş alacaklarınızı. Bunu bunu alacaktın hani bitki çayını ben ödeyince mi alasın tuttu beleşçi demeye getirmiş resmen. Ay mide bulandırıcı. Şaka yapsa bi nebze dicem de adam ciddi :kusmuk:
Sonra şaka deseydi dahi ben o lafin altinda kim olursa olsun kalmazdim parasini verirdim cok icime oturdu bu durum cok..

Back
X