- Konu Sahibi saribaykuss
Eski konularınızı hatırlıyor ve umarım ayrılık kararınızdan dönmezsiniz diyorum.
Dönebilirsiniz çünkü.
Dönebilirsiniz çünkü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmeden rengini belli eden insanları severim. Bunu fark edip ayrılan kızları daha çok severimHerkese iyi geceler 4 senelik ciddi bir iliskim var bu aksam marketten bir şeyler almaya gittim sevgilimde yanımdaydı pekte param yoktu sevgilimde ne alıcaksın dedi alcaklarımı söyledim tamam sen al yetmezse üstünü ben tamamlarım dedi girdik markete alacaklarımı aldım + bitki çayı aldım birde markete girerken bitki cayi alcagimi dememistim gorunce alasım geldi
Sonra asla beklemedigim tepkileriyle karsilastim ve şoka girdim markete girerken bunu alcagını demedin bunuda alim araya sıkıştırım yapıp kurnazlık mı yapıyosun sen dedi bana lafı şuna getirdi alacaklarini ödücem diye kurnazlik yapip bitki cayimida alimde aradan cikarim demisim ben.
Kasada biraktim almiyorum rahatla dedim aldi kasadan zorla gecirdi yolda eve birakirkende istemiyorum yuzun hemen nasil asıldı 5 liralik şey icin dedim atiyodum bitki cayini attirmadi 5 lira icin sen bana surat asıyosun suan ustumde para yok eve gidim 5 lirani vericem merak etme dedim sakın oyle bi hata yapma ben sana aldiklarini oducem dedin diye aldin ilk sordugumda onu alcani demedin kurnazlik yapiyosun sen demeye basladi bana ben iyice cildirdim beni kapiya birakti bir sey demeden cekti gitti evime gittim o bitki cayinin parasi 5lirayi aldim evlerine gittim annesine verdim parayi bende unutmusta dedim kadini gecistirdim bunu aradim sonra annene verdim 5 lirayi bana 5 liranin hesabini yapan surat asan insan lazim degil dedim telefonda demedigi kalmadi bana bu hareketi yapmicaktinda bilmem neler dedi bende agir laflar ettim bitti isine bak dedim kapadim ve ayrildik
Cok sacma bi konu degil mi hanimlar benim sucum gunahim ne ?
Kusura bakmayın imla kurallarina dikkat edemedim bu sinir bu hararetle 10 sayfa yazi yazacak kadar potansiyeldeyim çünkü şuan üstünü tamamladığı parayi da verecektim veremedim evde ailem kimse yoktu ben evde yalnizdim aksam ve cok paramda yoktu 5 lira çıktı evden onu verdim genede o laflarin altinda asla kalamazdimBu kadar uzun yazıya tek noktalama işareti koymuşsunuz. İmla kurallarına biraz dikkat edin lütfen, okumak çok zor oldu. Adam büyük ayıp etmiş. Sizin de yalnızca 5 lirayı göndermeniz sizi küçük düşürmüş. Sevgiliniz markette ne kadar harcadıysa o kadar göndermeliydiniz.
Ilk defa boyle bir sey yapti amaAmannn ne pis bir adammis... iyibolmus bosver
4 senedir boyle olmayipta ilk defa bunu yapması şok etkisi yaratti bende gercek yuzu buymus o zamanEvlenmeden rengini belli eden insanları severim. Bunu fark edip ayrılan kızları daha çok severim![]()
Ah ailem evde olsaydi bende sıkışık durumda olmasaydim fazlasiyla verirdimde ben zor anımdaydım işte iğrendim ve şoktayım beklemezdimBen olsam sadece 5tlyi değil aldığım herşeyin parasını verirdim kvye. Ne çiğ hareketler bunlar yahu? Erkeğin cimrisi de ne kadar mide bulandırıcı oluyor arkadaş!
Sen bilirsin. Biz tanimiyoruz sonucta yillari geciren de gecirecek olan da sensin. Tek bir olayla biz karar verip yorum yapiyoruz. 5cyillik evlilik olmak uzere 8 yildir birlikteyim esimle kendi adima benimle boyle konussa uzunca bir sure affedemem. Iyi dusun daha dikkatli olc tart bundan sonra. Belli ki seviyorsun. Hayat cok uzun ve cok kisa ona gore karar ver.Ilk defa boyle bir sey yapti ama
Uzgunum ama pisman degilim gene olsa gene yapardim ettigim laflarin 2 katini derdim hatta ustunu tamamladigi parayida verebilseydim iyiydi ama ben sıkısık durumdaydim o an maalesef..Ah nasıl seviyorum böyle dik kızları
Tebrik ediyorum böyle bir cimri hödük adama dersini verdiğin için.
Üzgünsündür belki ama iyi yapmışsın yine de.
Bulmuyoruz sonradan anlıyoruz ne halt olduklarını..Su ucuz adamları nerden buluyorsunuz ya
Yaptı işte 4 senedir beraber oldugum insan boyleymis ben gormemisimKişi kendinden bilir işi deseydin 5 lira ya onun hesabı mi yapılır terbiyesiz
Yook nerde ben geri adım atmam boyle bir duruma dusurdu beni kendisi dusunsun bu saatten sonra annesine verdim 5 lirasini alsin onada dedim 5 lirasini catir catir yesin gozu kaldiEn iyisini yapmissiniz. Hic pisman olmayin geri adim da atmayin.
Bende seviyorum herseyim diyodum ama bazen oyle bi hatalar davranislar oluyo ki insanin gozu sevgi mevgi demiyo hele ki o durum insanin onurunu gururunu zedeliyosa icinde beni bu durum icimde cok zedeledi ve aksam o yagmurda sırf 5 lira icin evine kostura kostura gittimde annesine verdim yesin 5 lirasini simdi catir catirHelal olsun be, içimin yağları eridi, bıktım kendine güveni olmayan dayak yediği halde kocişim aşkım o beni seviyor diyen kadınlardan. Vallahi tamda yerinde bir davranış ayakta alkışlıyorum. Nefret ederim erkeklerin para ile ilgili mevzularda böyle iğrenç davranışlarından. Asil davranmışsınız, bende olsam aynen öyle yapardım.
Boyle degildi beni sasirtan buBuluşma sonrası olumsuz deyince paranın yarısını isteyen 1. Cimri
Bu ikinci canım. Aman başa bela böylesi