- Konu Sahibi KucukBocuk
-
doğru söylüyorsun canım... bir erkeğe ait olmak fikri herkesçe kabul gören belki...
ve çevrendekiler böyle olunca sen böyle olmayınca da tuhaf oluyor...
sen biliyorsun beni zaten... tek takıldığım bir ilişki değil...
arkadaşlar arasında da böyle...
hani olur yaa biri olmadan asla birşey yapmayan insanlar ; onlardan hiç olmadım ben... olamadım belki... belki birine muhtaç olmaktan özellikle kaçtım...
ama işte eksikliğini hissettiğim şu şimdi kimseye teklifsizce hadi gel şunu yapalım diyemiyorum... birşey yapmak istediğimde düşünüyorum şu anda şunu yapıyordur ; müsait değildiren iyisi aramıyayım ... ve böyle böyle uzalaklaştım galiba herkesten...
bilmem anlatabildim mi :sm_confused:
Anam böcük delirmiş delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
eee sende hayatı tersten yaşamışşsın işte şekerim.
Şimdi düze dönmeye çalış ozaman mirmirmirmirmirmirmirmir
çok ince düşünceli olmak başa bela zaten böcüm
kırılıcam incinicem diye öyle bir kalkan edinmişiz ki şimdi kendimiz bile yıkamıyoruz
ama bunu yıkmaya çalışmalıyız bence, bir arkadaşını arayıp sana ihtiyacım var diyebilmek
veya birşey anlatmasan bile annenin dizine yatmak
birilerinin kayıtsız şartsız seni sevdiğini bilmek
bunlar herkesin ihtiyacı olan şeyler,
herşeyi kendin halledemezsin, yani edersin ama etmemelisin, birileriyle paylaşılınca daha lezzetli olur
iki mahkumun resmi var, netten baktım ama bulamadım, adını bilmiyorum çünkü ama bu resim beni çok etkiler
mahkumların ayağında zincir ve ucunda demir top var,
işkence olsun diye bu ağırlığı taşımak zorundalar işte,
ama bu mahkumlar birşeyin farkında, dostla paylaşılan yük insana ağır gelmiyor
mahkumların ikisi de diğerinin yükünü taşıyor, yükler aynı belki ama arkadaşına iyilik yaptığını düşünerek onlara zor gelmiyor bu iş...
benim için hayatta başkasının yükünü paylaşmak aynen budur...
ben anladım demek istediğini... evlenmek çözüm değil elbet ya da son nokta değil...
zaten evlilik sonsuz bağlılık demek de değil artık farkındayım...
yalnız film izlemek ; kitap okumak ; alışveriş yapmak ; dolaşmak çok keyif verir bana zaten... ben seviyorum yalnızlığımı da ;
ama bazen ihtiyaç duyunca birine yapayalnız hissetmek galiba rahatsızlık veren bana...
Evet insan birilerine bir yerlere ait olmalı bir yerde, bende özgürlüğüme düşkün biriyim, insanların bana ne yapacağımı söylemesinden yönlendirmesinden nefret ederim, ama o hür olma isteği o özgürlük insana yalnızlığı veriyor, şimdi gençken insan kendi kendine yeterken iyi de peki yaşlanınca ne olacak? ördüğümüz o kabuk bizi sıkıp bunaltmayacak mı? öldüğümde yalnız kalmak istemem ben, yani ölmüşüm günlerce kimsenin haberi olmamış, tek başına yalnızlığımla ölmüş olmak istemem, ama etrafıma kabuk örersem en ufak bir müdahaleyi hayatıma karışılmış özgürlüğüme kısıtlama gibi görürsem o zaman yalnız kalırım işte... o yüzden gerekli ayarlamaları yapmak lazım, en azından insan kendi ailesine açılabilmeli katlanabilmeli, arkadaşlarınızı dostlarınızı çemberin dışında bırakırsınız ama ailenizi bırakmayın derim
böcüküm kimse kimseye yada biyere ait deildir zaten ben ne anneme aitim ne yaşadığım şehire aitim bir aitliğim yok evleniyoruz eşimiz bize ait çocğumuz bize ait demiyoruz diyemeyiz herkes kendisine kendi doğrularına kendi yaşamına kendi ruhuna aittir zaten hepimiz birbirimizden farklı ve ayrı ayrı birer bireyiz aitlik kavramı zorunluluğu diye bişi yok merak etme, ancak bazen ihtiyaç duyarız o ayrı yani fırtınalı bir denizde sığınacak bir liman ararız ait olmak isteriz birinin kanatları altında oldğumuzu bilmek isteriz bu bize güven verir belki özgüven verir aşk anlamında bazen bir erkeğe ait olmayı isteyebiliriz ruhen ama bunlar zorunluluk deildir
Felsefeci :)
...
İnsan kaç yaşında olursa olsun, eğer sıkı bir bağı bulunduğu bir kişi bile varsa hayatında, "destek" duygusunu yakından hisseder.
Ve bu duygu çok önemli.
Anladığım kadarıyla bundan bahsediyoruz burada.
Şu an mesela, ben de ailemden ayrıldığım için depresyona girdim.
Ve ailemin yanına kaçtım.
Onlardan başka bizi kimse anlayamaz.
ne güzel anlattın be canım... kalkanlarım var evet...
böcük hiç düşmez ; böcük güçlüdür vs... ve üzgün olmayı ; hüznü; bunalımı ben kendime yakıştıramadığımdan arkadaşlarım da görsün istemememden sanırım...
yerlerde sürünürken bile göklerde uçar gibi görünüyordum sen biliyorsun en iyi...
bunu galiba çözmek lazım önce...
İşte o da gülün dikeni be canım benim..
Dilerim ki seni anlayan birileri çıkar karşına..
Çünkü bu durumu yaşayan çok az insan olduğu için garip geliyoruz insanlara..
Her ikisinin ortasını bulamayan,azınlıkta olan bizlersek acaba cidden de garip olan biz miyiz ki?:roflol:
Aman be böcüğüm valla bugün zaten sarpa sarıyordum sayende iyice girdim çıkmaza..alsanaalsanasmile
böcük annem sen nıye boyle şeylere kafanı yoruyosunn kı :kedi:
walla kızdım sana şimdi
sen aklını başına almıs bir kızsın seni iyi tanıyorum 1.5 yılı aşkın bir süredir yazdıkalrın olsun konustuklarımız olsn
sana bir sefgili yapalım biz geçsin bunlar boşver aitliği ait olmaya bak kankaaa
sefiom seniŞeniz
ayy pardon yaaaa... olumunekankayizsmile
ya burda yazmak ; içindekileri anlatmak kolay... ama arkadaşlarıma bunu anlatmak benim için çok zor hatta acizlik sanki... o yüzden ancak burda karşıma çıkar beni anlayan kaydirigubbakcemile3
evet bu sadece ben ve benim doğrularım demenin sonucu sanırım... ama benim yaptığım insanları dışlamak değil de kendimi uzak tutmak... yani biri bana ihtiyaç duyarsa koşa koşa giderim ben... arkadaşlarım için herşeyi yaparım... ama birinin benim için bunları yapacağından şüpheliyim belki...
evet evet liman derdindeyim galiba... ama tüm limanlar dolmuş sanki... ya da bana yer kalmamış gibi... ya da şuraya acaba sığışırmıyım diyememem :kedi:
evet bundan bahsediyoruz galiba...ben de bilmiyorum ki işte çözmeye çalışıyorum... bilmiyorumkismile
ben yardım istesem koşup destek olacak çok insan var ama ben isteyemiyorum o desteği... ya da mesela en yakın arkadaşımın sevgilisi oldu diyelim ben sanki hayatındaki önemi yitirmişim gibi hissediyorum... bilmiyorum belki de kendine güvensizliktir bu... :uhm:
ayol kız 40 yılın başında içini açmış, baskı yapma
hep güçlü mü olmak lazım alsanaalsanasmile
bu arada lale yorumlarına bitiyorummm yaaalaelaelaelaelaesülemeden edemiciğimmmm:jeyyar:
böcük annem sen nıye boyle şeylere kafanı yoruyosunn kı :kedi:
walla kızdım sana şimdi
sen aklını başına almıs bir kızsın seni iyi tanıyorum 1.5 yılı aşkın bir süredir yazdıkalrın olsun konustuklarımız olsn
sana bir sefgili yapalım biz geçsin bunlar boşver aitliği ait olmaya bak kankaaa
sefiom seniŞeniz
aynen böcüğüm, bunu çözmek lazım
evlenmek falan değil mesele
ben bir insanım, bazen üzülüyorum, taş değilim, bazen çözümsüz kalıyorum, bazen bir çok çözüm varken hiçbirini yapmak istemiyorum
tek istediğim biri bana ah canım kıyamam ben sana desin, varsın aciz olayım
güçlü olduğunda, kaleleri surları oynadığında mutlu olmuyorsun ki
vay be ne güçlü insanım ben demiyorsun ki, sadece gözyaşını saklıyorsun
saklama canım, ben senin dostlarını da tanıyorum, eminim canla başla yanında olurlar, sığın o limanlara
elindeki limanları iyi değerlendir, kapitülasyonları kaldır, kabotaj hakkını kendine ver (ne diyorum ben kaydirigubbakcemile3)
böcük gibiler benim gibiler senin gibiler güçlü olmak zorunda:mymeka:zorundayız:mymeka:bunu kabul etmıyorum:mymeka:
tmm içini doksun bişey demiyorum a.s
şaşrdım nan ne bilim:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?