bir şeye; bir yere; birine ait olmak...

biz yardıma açık olmayı, başkasının dediklerinde haklı olmasını veya davranışlarımızla eleştirilmeyi gurur meselesi haline getiriyoruz bence
ama ben kendi adıma dostlarımın çok faydasını gördüm
yeter dayanamıyorum dediğim anlarda bunu güvendiğim bir dostuma anlattığımda mağaranın sonunda gördüğüm ışığa doğru koşarken yanımda hep dostlarım oldu
başka türlü o ışığı görmem mümkün değildi
insan ciddi sorunlar yaşarken, her zaman bunu çözmek için enerjisi olmuyor
tabii ki hadi anlat hadi anlat diyip duran kendine konu arayanlarla değil ama güvendiğin dostunla paylaşmalısın...

ayol kız 40 yılın başında içini açmış, baskı yapma
hep güçlü mü olmak lazım alsanaalsanasmile

vur kuzum vur... 1,5 senedir şu kızı dayak delisini çevirdim ama işe yaramıyor yaaa... :umursamaz:

ya işte bu çok yorucu değil mi...
yani eleştirenler haklı olamaz mı acaba ? bilmiyorumkismile

len depresfiliğe bağlamayın hemen yaaa:dilcikar:ben çok güçlüyüö birkere ne badeler geçidim hıhh havasınıatansimilysi:sm_cool:

Gururdan yapmıyorum valla gururdan değil..
En güvendiğim dostum zaten bilir acılarımı ama diğerlerinin yakın durmaya çalışması yoruyor beni..
Tekrar tekrar anlatmak hepsinden beter!
Bunu anlamıyorlar..

evet çok şey anlattın canım... kitabı okumak isterim kaydirigubbakcemile5

böcük gibiler benim gibiler senin gibiler güçlü olmak zorunda:mymeka:zorundayız:mymeka:bunu kabul etmıyorum:mymeka:
tmm içini doksun bişey demiyorum a.s
şaşrdım nan ne bilim:roflol:

al işte dediği şeye bak...
ulen biz derdimizi açamıyoruz diyoruz selin ne diyor ... alsanaalsanasmile

oy böcükümünn konusuunu çok sevdimm bennnnnn

canım benim yaaa görüşcez senle... bak anlatırım sana derdimi... zemuszemus

Canım çok teşekkürler...:1hug:
Nerede eski Lale be!
Geçti benden artık..
Anca böyle çok ilgimi çeken bişiy olunca karalıyorum bişiyler..bayanssulusmile

valla ben de seviyorum senin yorumlarını opuyorumnanaktan

ait olmak dedin ; yakaladım seni kaydirigubbakcemile

vur kuzum vur... 1,5 senedir şu kızı dayak delisini çevirdim ama işe yaramıyor yaaa... :umursamaz:

ya işte bu çok yorucu değil mi...
yani eleştirenler haklı olamaz mı acaba ? bilmiyorumkismile

Böcük konuşturma bu kadını şimdi!alsanaalsanasmile
Madem haklılardı da neden gerektiği zamanda doğru yerde değillerdi ki?
Ben aslında intikam alıyorum ama farkında değiller!!!hihoyyyt

evet benim ki gurur meselesi... :ecrin_bebek:

Ben de Çenebaz, hayranı oldum şimdi :):)
yorumların maaşallahı var:)

geç kalmışsın sen ona hayran kalmak için...
bıcır şey onuu :1hug:

Gururdan yapmıyorum valla gururdan değil..
En güvendiğim dostum zaten bilir acılarımı ama diğerlerinin yakın durmaya çalışması yoruyor beni..
Tekrar tekrar anlatmak hepsinden beter!
Bunu anlamıyorlar..

valla benim ki gurur... ama evet dış kapının mandalına da laf anlatmak zorunda olmak gereksiz.... gerçi sen kocama bile anlatmadım kendimi dedin... kıvırma şimdi ; itiraf et hadiii aklinialirimsmile

ahh böcüğümm en yakın zamanda görüşelimm tabii
anlat bol bol, ben dinlerim
hem felsefik yönüm vardır, çenem laf yapar acık öyle konularda
canın her istediğinde beni arayabilirsin

malesef bende senin gibi birisiyim
öyle herşeyimi herkese pat pat diye anlatamam
alıştırmışım kendimi hep güçlü olmaya
dışım çok başka biri içimde belkide fırtınalar vardır o sırada

Böcük konuşturma bu kadını şimdi!alsanaalsanasmile
Madem haklılardı da neden gerektiği zamanda doğru yerde değillerdi ki?
Ben aslında intikam alıyorum ama farkında değiller!!!hihoyyyt

peki hadi bir soru daha ; ardından adresini ver bir kutu selpak yollucam sana... -tatlicadiarzu-
o zaman yardım istemiş miydin ?

Şu konuya yazarken gözümden akan yaşları silme sebebim,gülümseme bahanem oldun bugün bak şunu yaz kenara Selin..
Teşekkürler herşey için..Şeniz

yaaaa benim konum ben ağlıcam yaaa sana noluyoooo yaaaa alsanaalsanasmile

Anlatsam anlamaz sanıyorum işte..
Alışmışım ya anlaşılmamaya..

böcüküm aslında bende senın gibi düşünüyorum benım aılemde giden kendı hayatını yaşayan fakat canları istediği zaman hayatıma müdahale etme hakkını kendılerınde bulan ınsanlar.Hep onlardan ayrı yaşadım aslında bırlıkte yaşıyoruz dıye gözükürken,liseden beri hıcbır iyi günümde yada kötü günümde yanımda olmadılar.Ama kımı zaman aıt olduumu bana hıssettırmeye çalıştılar.Çok doğru benı onlar dünyaya getirdiler onların parçasıyım ama aitlik kelimesi bana kelime anlamından dolayıda sankı malmışım gibi hissettiriyor.Çünkü insanlar bırbırlerıne ait olmazlar,zor zamanlarında destek olurlar,yada mutlu anlarında yanında olurlar.Sevmeyı denedim bılıyorsun aıt olamaadıgım ıcın onun için kendı değerlerimden ödün veremedıgım ıcın bitti ilişkimiz.Kendi hedeflerim herşeyin önünde ama şunu geçenlerde artık ınsanlarla hıcbırseyımı paylaşmıyorum ve ınsanlar nasıl olsa o acı çekmez,o kırılmaz mantığında olup canmı çok fazla yakıyorlar.Belkıde doğanın kanunu gereği yanımızda bırılerının olmasına ızın vermelıyız boylece hersey ıcımızde birikmemiş olup,bölünürler aslında bızım ıcın cok büyük sorunları onların desteği ile çözebileceğimizi hayatımda yaşadığım cok zor bır olay sonucu gördüm.Ve o anda iyiki ablam ve bıkac arkadaşım varmış dedim.Benım ıcın altından kalkılamayacak derdin 1 saat ıcınde yok oldugunu gördüm.biz kımseye aıt degılız çünkü herkes yanlız dogdu ve yanlız ölecek,herkes tek başına bu dünyada pekı tek başınalığımızla ne kadar devam edebılecegız hasta oldugum dönemde eğer ben bırseylerle bırsey paylaşmazsam birgün bır yerde ölüp gidersek bıle kımsenın haberı olmaz.Ait olmak değilde hayatı paylaştığımız kişiler ve dönemler olarak düşünürsek eminim hersey daha kolay olacaktır.

ayy sorma, çalıştığım da yok ama kulağımın köşelerinde kalıyor işte kaydirigubbakcemile3
kapitülasyonlar, azınlık hakları, boğazlar -tatlicadiarzu-
cicim yapıcaz bu yılı kendi yılımız,
mutluluk içimizde kıı :sm_cool:

çok haklısın canım, güçlü olmak kimseyle birşey paylaşmadan herşeyi kendi çözmek değil bence
güçlü olmak, ben hiç acı çekmiyorum diyerek acıları inkar etmek de değil
evet acı ve sorunlar var ve benim onları çözecek aklım ve allah tarafından verilmiş sabrım var diyebilmek, eşim dostum sevenim var diyebilmek, yalnız değilim diyebilmek...

Ben de Çenebaz, hayranı oldum şimdi :):)
yorumların maaşallahı var:)

ooy canım, konu sardı, birileri beni anlatıyor sürekli de ondan olumunekankayizsmile

Ben de dışlamam, şu an görüşmediğim arkadaşlarım kırgın olduklarım bile dese çok kötüyüm sana ihtiyacım var iki elim kanda olsa koşarım, ama o kendini uzak tutma zamanla aradaki mesafeleri büyütür, onlarında böyle ketum olduklarını düşün, açılamadıklarını güvenmediklerini o zaman arkadaşlık kalır mı ortada? zaten güven duygusu hissetmiyorsan gerçek arkadaşlık diyebilir misin? o zaman elemeler yapacaksın, ama sen ailenle bile dertleşmediğini söylüyorsun , hepimiz hayal kırıklıkları yaşıyoruz o güven çemberini daraltıyoruz belki sen daha fazlasını yaşadın ve güvenmiyorsun ama her zaman her derdinin üstesinden tek başına gelemeyebilirsin, tek başına olduğu için mutluyum diyen insanlara inanmıyorum ben, kafaları rahattır belki ama zamanla mutsuzlaştırır insanı yerimseniben

peki hadi bir soru daha ; ardından adresini ver bir kutu selpak yollucam sana... -tatlicadiarzu-
o zaman yardım istemiş miydin ?

yaaaa benim konum ben ağlıcam yaaa sana noluyoooo yaaaa alsanaalsanasmile

He valla konu senin!
Bana patladı işte!
O zaman yardım istemedim ama belliydi yardım edilmem gerektiği..
Onların elindeydi herşey..
Ve yine onlar mahvetti herşeyi..
Teeee geçmiş zaman..
Çocukluğum ve gençliğimde olan bir konu bu!
Ama işte acısı ileride çıkıyor,heee şimdi onlar da pişman ama son pişmanlık fayda etmiyor!
Oh olsun onlara!
Çok ararlar beni!

kmise ağlamıyoooo tıpppppppppppppbilmiyorumkismile
lale koptum öpüyorum yaaa:Saruboceq:
şair gibi hatunsun vesssalamm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…