- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 210
- 163
- Konu Sahibi KucukBocuk
-
birilerine ait olma ihtiyacı bence değersizlik duygusunun göstergesidir...bir kişiye, bir gruba dahil olmak ihtiyacı bundandır...
ayyy böcüşüm teessüf ederim ablan hayırsızın birine demir atıp seni ihmal edivermişti ama geçti bebişim bayanssulusmilehayatımda teklifsiz arayabileceğim birkaç kişiden birisin sen senin içinde böyle tabi bu kaç kişiyiz birbirimizi severiz bilirsin alsanaalsanasmile
neyse dayak faslından sona zemuszemus şunu düşünüyorum ki 1,5 sene bekleme halahazırda dünya güzelisin sen be ne diyosun
Aile , eş ,falan fişman ait olmak güzel bi duygu olsa gerek evet ben hayat kırıklığı babında çok yaşayamadım bunları , aidiyet kurmak istediğim biri vardı sende biliyosun işte olmadı
nedir ne değildir mırıl mırıl düşündüm taşındım hatta kaşındım sizlerle paylaştım bunları burada & aramızda monacımla sana en mahrem olanlarını bile anlattım bundan gocunmuyorum hatta gurur duyuyorum iyiki varlar diyorum ...
Çenoşumunda dediği gibi kır şu koruma kalkanlarını ya vu kızım uzaydamıyız kalkan neyin kullanıyosun oksijen yeterli bacım hade bakimmm ( yok kıramam diyosan naniknanik itinayla kalkansavarım ) ara cenemi uçar gelir yanına ben gelirim (mona cadısı daha bana bile gelmedi ona güvenme derim laf aramızda :jeyyar:) sen çık gel ,ara ,atraksiyon neyin planla uymayan mona olsun :)))
ayy ne çok yazmışım çenebazın cenesi düşükte bana noluyosa bilmiyorumkismile
:kedi:lmaz:mona okumasın son yazdıklarımı moderatör neyin bi yardımcı olun insana ya kk ya ait hissediyoruz sonuçta kafamçokkarıştı
ben buna katilmiyorum.. herkesin ruhu karakteri farklidir herkesin ihtiyaci olan sey de farklidir. siz dertli iken yalnz kalmak isterken baska birisi aglayacak bir omuz isteyebilir. bu ne zayifliktir ne de gucluluk. bu farkli bir karakter yapisidir.
bence çok ait olmadan yaşamak en güzeli...yani aslında hissettiğinizde kaygılanacak bir durum yok...
birilerine ait olma ihtiyacı bence değersizlik duygusunun göstergesidir...bir kişiye, bir gruba dahil olmak ihtiyacı bundandır...
kocama aidim... çocuklarıma aidim... aileme aidim... diyenlere gerçekten inanıyor musunuz?... yok ki böyle bir şey... eşya olmadığımıza göre sahibimiz de yok... sahiplik olmadan aitlik nasıl olabilir ki?
felsefe yapmamanın sonu yok... çok da sevmem... anlıyorum sizi... çünkü bende hissediyorum bu duyguyu... geliştirmeye çalışıyorum kendimi...
ait olabileceğimiz bir kişi var..sadece kendimize ait olabiliriz... kendi bedenimize, kendi ruhumuza, kendi duygularımıza... ve kendimize ait olduğumuz ölçüde de diğerlerinden özgürleşebiliriz...
ait olabileceğimiz tek bir yer var... yaşadığımız an... sadece yaşadığımız an'a ait olabiliriz... ordan çıktığımızda ya geçmişi ya da geleceği düşünürken buluruz kendimizi... ikisi de yok oysa... herşey kandırmaca....
ister katılın, ister katılmayın Asmin...herkes farklıdır diye bir şey yok... herkesin özü aynıdır... tek bir Tanrı'dan geliyoruz...
zayıf karakter, güçlü karakter diye bir şey de yok... kendi ayrımlarınızı benimmiş gibi göstermeye çalışıyorsunuz...ne alakası var yani... bugün güçlüyüm diye ortada gezen bir çok insan zaaflarını gizlemek için kendini öyle gösteriyor...her şartta kendine sığınan, kendinden dileyen, kendinden beslenen sadece değerini farkındadır... güçlüdür ya da zayıftır demedim ben... sadece farkındalık dedim... çarpıtmayın...
ister katılın, ister katılmayın Asmin...herkes farklıdır diye bir şey yok... herkesin özü aynıdır... tek bir Tanrı'dan geliyoruz...
zayıf karakter, güçlü karakter diye bir şey de yok... kendi ayrımlarınızı benimmiş gibi göstermeye çalışıyorsunuz...ne alakası var yani... bugün güçlüyüm diye ortada gezen bir çok insan zaaflarını gizlemek için kendini öyle gösteriyor...her şartta kendine sığınan, kendinden dileyen, kendinden beslenen sadece değerini farkındadır... güçlüdür ya da zayıftır demedim ben... sadece farkındalık dedim... çarpıtmayın...
ayy bugün veya haftasonu birilerine ait olun kızlar hihoyyyt
hava çok fena güzel hihoyyyt
bencede sefgilini alcan gezcen fttrı fıtrrızemuszemus
ben hep sahiplenilmeyi sevdim, sahiplenmeyide sevdim.
bana aitmiş gibi gözüküpte aslında olmayanlar beni hep çok üzdü.
bilmem seviyorum birine ait olmayı sığınmayı.ohaoldumsmile[/QUOT
Sanırım sen bu yüzden evlisin ve bu topiğe takılanlar bu yüzden bekar..
ayy herşeyi de sevgiliye bağlamasan olmaz demi alsanaalsanasmile
ben anneme veya arkadaşlarıma ait olmayı düşünüyorum zemuszemus
dün burdaki hatunlara diodun başınıza vurmuş diye ama
anlaşılan senin başına vurmuşş kankaa :roflol::roflol:
yaramadı sana bu ayrılıkk -tatlicadiarzu-
ben kimseye ait olmak istemiyorum.......
olunca ne oluyor ki
yıne yalnız kalansın yine üzülensin........birine aitim deyince sanki onun için varmısım gibi oluyor......
herkes seni terk etsede sana kalan sadece sen ve yanlızlıgın oluyor......
sonuçta kendi kendine aitolmak en güzeli........
başkalrı hep üzüyor.....
hele sevgiliye ait hissediyorsan bilki üzülecek ve yine yanlızlıga ait olucaksın
benin oldugum gibi.....boşver böcüküm yanlız kendine ve içindeki duyguya sarıl.....
çok arabeksim çokkkkk....
ben de ait olmak ihtiyacı hissetmezdim ama zamanlagaliba kabuğuma çekildiğimden sevdiklerimden uzaklaştım...aslında sorun da bu galiba... belki kendi kendime düşündüğümde sadece ait değilim bir yere diye oturup ağlamak geçiyordu içimden...sonra düşünmeye başladım ait olmak mı gerek? burda yazılanları okudukça sorunumun ait olmak değil de uzak durmak ; mesafe koymak olduğunu anladım...
yoksa birine ait hissetmek güzel bir duygu olsa gerek... ama bu duyguyu yaşayamamak da sorun değilmiş... yani evet eşya değiliz ait olamayız ; sahip olamayız başka yüreklere... ama öyleymiş gibi hissetmek belki güzel olabilir...
aslında aitlik demeyip de teklifsizce yakın olmak mı desek ne...
yoksa ait olmak da acizlik değil de kimine göre ihtiyaç belki... ve ben bu ihtiyacı hissettiğim için sanırım kötü hissettim kendimi... biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir...
En güzeli kendine ait olmak,bir de Yaradan'a ait olduğunu bilmek bence, herkes gider,herşey yıkılabilir belki birgün,bütün düzen bozulur,bir sen kalırsın sana ,bir de O'na..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?