bir şeye; bir yere; birine ait olmak...

birilerine ait olma ihtiyacı bence değersizlik duygusunun göstergesidir...bir kişiye, bir gruba dahil olmak ihtiyacı bundandır...

ben buna katilmiyorum.. herkesin ruhu karakteri farklidir herkesin ihtiyaci olan sey de farklidir. siz dertli iken yalnz kalmak isterken baska birisi aglayacak bir omuz isteyebilir. bu ne zayifliktir ne de gucluluk. bu farkli bir karakter yapisidir.

ne diyeyim ki ... :kedi:
bıkmadınız ya benle uğraşmaktan... aslında ne mızmızmıım ben beee laelaelaelaelae

seviyorum be mintim seni olumunekankayizsmile

ben buna katilmiyorum.. herkesin ruhu karakteri farklidir herkesin ihtiyaci olan sey de farklidir. siz dertli iken yalnz kalmak isterken baska birisi aglayacak bir omuz isteyebilir. bu ne zayifliktir ne de gucluluk. bu farkli bir karakter yapisidir.

ister katılın, ister katılmayın Asmin...herkes farklıdır diye bir şey yok... herkesin özü aynıdır... tek bir Tanrı'dan geliyoruz...
zayıf karakter, güçlü karakter diye bir şey de yok... kendi ayrımlarınızı benimmiş gibi göstermeye çalışıyorsunuz...ne alakası var yani... bugün güçlüyüm diye ortada gezen bir çok insan zaaflarını gizlemek için kendini öyle gösteriyor...her şartta kendine sığınan, kendinden dileyen, kendinden beslenen sadece değerini farkındadır... güçlüdür ya da zayıftır demedim ben... sadece farkındalık dedim... çarpıtmayın...

Son düzenleme:

ben de ait olmak ihtiyacı hissetmezdim ama zamanlagaliba kabuğuma çekildiğimden sevdiklerimden uzaklaştım...aslında sorun da bu galiba... belki kendi kendime düşündüğümde sadece ait değilim bir yere diye oturup ağlamak geçiyordu içimden...sonra düşünmeye başladım ait olmak mı gerek? burda yazılanları okudukça sorunumun ait olmak değil de uzak durmak ; mesafe koymak olduğunu anladım...

yoksa birine ait hissetmek güzel bir duygu olsa gerek... ama bu duyguyu yaşayamamak da sorun değilmiş... yani evet eşya değiliz ait olamayız ; sahip olamayız başka yüreklere... ama öyleymiş gibi hissetmek belki güzel olabilir...

aslında aitlik demeyip de teklifsizce yakın olmak mı desek ne...

yoksa ait olmak da acizlik değil de kimine göre ihtiyaç belki... ve ben bu ihtiyacı hissettiğim için sanırım kötü hissettim kendimi... biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir...

herkesin özü aynıdır ama herkes farklıdır... Tek bir Tanrıdan geliyoruz sözünden yola çıkarak Tanrının da iyi ve kötü diye ayrım yaptığına da inandığını düşünüyorum... özümüz aynı ama herkes farklı şekilde yoğruluyor bu hayatta... ve karakterler de yaşanılanlara göre şekilleniyor... herkes kalıp gibi aynı olsaydı en basiti Asmin ile aynı düşüncede olmanız gerekmezmiydi... sen ayrım yapmamış olsan da bu ayrım var...inkar etmemek gerek... ama sen bunu farklı şekilde adlandırıyorsun sanırım... zayıflık senin için kendine değer vermemenin sonucu belki ama kendine çok değer veren de zayıf olabilir...

ben de o güçlüyüm diye ortada dolanan ama bazen de kendimi zayıf hisseden insanlardanım... zayıf hissettiğim zaman bunu paylaşmak zor olsa da zaafları gizlemek için değil hayatta dik durmak; yolumdan şaşmamak için güçlü durmaya çalışıyorum...

yani herkes çok net sınırlarla çizili değil ki ... yerimseniben

bu ne tepki anlamadim alti ustu konusuyoruz. tamam ben carpittim her bi halti sen oyle bisey demedin zaten.
vurun lan benidelikafadulden

Ben buna "özgürlük" diyorum, bence olması gereken sağlıklı olanda bu öbür türlü sadece belli ihtiyaçlar için yürütülen ilişkiler zinciri olacak hayatında.. Bir gün evlendiğinizde ola ki olmadı ayrılmanız gerekti dimdik devam edebilirsiniz siz.. Çoğu insan tek başına ayakta durmayı beceremediği için çile dolduyor, hayatın içinde..

Ayrıca insanlar sadece siz mutlu iken yanınızda olmak isterler bu kim olursa olsun aynı şey geçerlidir, ihtiyacı olduğunda sevdiklerini yanında bulan kaç kişi var ki burda?

ben kimseye ait olmak istemiyorum.......
olunca ne oluyor ki
yıne yalnız kalansın yine üzülensin........birine aitim deyince sanki onun için varmısım gibi oluyor......
herkes seni terk etsede sana kalan sadece sen ve yanlızlıgın oluyor......

sonuçta kendi kendine aitolmak en güzeli........
başkalrı hep üzüyor.....

hele sevgiliye ait hissediyorsan bilki üzülecek ve yine yanlızlıga ait olucaksın

benin oldugum gibi.....boşver böcüküm yanlız kendine ve içindeki duyguya sarıl.....

çok arabeksim çokkkkk....

bencede sefgilini alcan gezcen fttrı fıtrrızemuszemus

ayy herşeyi de sevgiliye bağlamasan olmaz demi alsanaalsanasmile
ben anneme veya arkadaşlarıma ait olmayı düşünüyorum zemuszemus

dün burdaki hatunlara diodun başınıza vurmuş diye ama
anlaşılan senin başına vurmuşş kankaa :roflol::roflol:

yaramadı sana bu ayrılıkk -tatlicadiarzu-

selin kuzum bak söylüyoz sana illa ait olucaksan ol birine de bu bir erkek olmasın be yaaa... gıcığım o türe alsanaalsanasmile

canım benim yaaaa... arabesk olmaaa... olumunekankayizsmile

ben çözdüm olayı en azından kendi açımdan... bir yere ya da birine ait olmamam iyi birşey ama biraz daha yakın durabilirim insanlara belki ... deneyeceğim en azından bayanssulusmile

tekrar söylüyorum... acizlik yok yazımda... kendi değerini farkında olamama... kendi değerini bilmeme demek istediğim şey... bir yerlere bir şeylere ait göstererek kendini değer bulma arayışı... aciz olmak hiç bir şey yapamayacak durumda olmak demektir.. ama gerçekten böyle olmak demektir... ikisi çok farklı...
istediğinizi diyebilirsiniz... benim için problem yok... insanlardan korkuyorsunuz belki ondan teklifsizce yakın duramıyorsunuz... herkese karşı böyle hissediyorsanız belli ki sorun var... bende zaman zaman uzaklaşırım insanlardan... ama rahatsız olmam... kendime ihtiyacım vardır sadece onunla zaman geçiririm...
bir de yaşla alakalı... zaman ilerledikçe kendinizden o kadar çok keyif almaya başlıyorsunuz ki... kimse size o keyfi veremiyor... benim değerlendirmeme göre bu çok güzel bir şey...

En güzeli kendine ait olmak,bir de Yaradan'a ait olduğunu bilmek bence, herkes gider,herşey yıkılabilir belki birgün,bütün düzen bozulur,bir sen kalırsın sana ,bir de O'na..

En güzeli kendine ait olmak,bir de Yaradan'a ait olduğunu bilmek bence, herkes gider,herşey yıkılabilir belki birgün,bütün düzen bozulur,bir sen kalırsın sana ,bir de O'na..

aynen katılıyorumvereliniortak

hatta imza atıyorum

imza
duygu...-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…