bir şeye; bir yere; birine ait olmak...

bize de boylesi kismet olmus bocugum ne yaparsin :)

ve ınsanlar daha fazla senden almaya baktıkları için insan yapılanlara ancak antidepresan ilaçlar kullanarak katlanabiliyor malesef.

Burada bir kaç üyenin böyle güçlü yapısını hissediyordum ben, madem Lale Hn. itiraf etmişken söyleyeyim;

Lale Hanım ben böyle bir güçlü kabuk oluşturduğunuzu epeydir farketmiştim, anlaşılamama hissinizi hatta blog yazılarınızda giderdiğinizi düşünmüştüm,

Kolay gibi geliyor buraya topik açmak, ama bazılarımız için imkansızdır bu, en yakınlarına bile dertlenmekten içini dökmekten kaçınırken, gelip böyle bir platformda olumlu olumsuz her eleştirinin yapıldığı bir ortamda gidermek çok zor...

Kimimiz gururdan kimimiz anlaşılamamaktan kimimiz de derdimizin hallolmayacağından dile getirmeye çekiniyor işte... güçlü yapısını devreye sokup kendi üstesinden gelmeye çalışıyor...

Küçük Böcük sen bu kabuğunu şu topiği açarak bir anlamda kırdın aslında

onu diyoz işte kı, hep bekarlar geldi dediler de :dilcikar:

gözümüzden kaçmış yaaa...
bekar evli ayrımı yapmıoz ki zaten... ben evlilerin de ne düşündüğünü bilmek istiyorum...

hah monam da geldi güzel oldu... heeeyyyt be eski günler... :içelim:

işte size orta yol...
almayı da vermeyi de, sevmeyi de nefreti de, aidiyeti de aidiyetsizliği de abartmayın delikafadulden

ah ağzından bal damlıyo valla,
ama benim kocam bazen daha çok anasına aitmiş gibi duruyor. sarılasım gelmiyor.bilmiyorumkismile

:teselli:

ben öyle düşünmüyorum çenem
hayatı dümdüz yaşayan insanlar önlerine çıkan hafif bir engelde ne olduklarını şaşırırlar
bilemezler nasıl başedeceklerini
yalnız şunu iyi bilirler karşılaştıkları sorunu etrafı ayağa kaldırarark yada cazgırlıkla çözerler
ama kendi başlarına bişey yapamazlar çünkü öğrenmemişlerdir nasıl olacağını

Nerden buldun kız böyle bi konuyu?
Ayyy birine ait olduğum dönemler aklıma geldi de tüylerim tiken tiken oldu valla...

he destek verdin yani anlaşıldı. evet evlilerde üzülebilir bilmiyorumkismile

ya üzülmeyelim diye tartışıyoruz... :teselli:

itiraf ediyorum bu konuyu açmayı çooook uzun zamandır düşünüyordum... :kedi:

işte size orta yol...
almayı da vermeyi de, sevmeyi de nefreti de, aidiyeti de aidiyetsizliği de abartmayın delikafadulden

hah işte özlü söz kaydirigubbakcemile5

Burayı seviyorum ben bloglarımı da çok seviyorum..bayanssulusmile
Boşanma aşamasında buradan aldığım desteği asla inkar edemem..
Kabuk konusunda haklı olabilirsiniz.. Ama işte yaş 30'u geçti benden başka bir halt olmaz artık..Bu kadarım benhihoyyyt
Gençler dikkat etsin kendilerine,üzülmesinler hiç..:1hug:

ona sorsan kesinlikle bana ait, ama ben bi türlü tam anlamıyla bunu hissedemiyorum. ben onunumda o kimin

senide görcez bi kerem, kaynana yeni evliye mevliye bakmıyo kuzum bak geldi kuruldu eve

hadi ya eyvahedigeldismile derdim varda öğrendiklerini uygula yavrim aklinialirimsmile

evet tatlım o da doğru ama dediğin gibi cazgırlıkla bilmem neyle bişey olmaz onlara
hep derler ya gamsız insanlar için hepimizi gömer, kendi yaşar diye, onu kastettim ben sositososito

kız bu laftan cinayet çıkar, demedi deme ohaoldumsmile

ikinizde aynı şeyi farklı taraflardan bakarak söylüyorsunuz gibi geldi bana...
hiç sorun yaşamayan insan elbet en ufak sorunda en büyük sorunmuş gibi davranır... ne yapacağını şaşırır ; sağa sola savrulur... öyle hisseder çünkü...

güçlü insan mutlaka hayatın tokadını yemiştir ve öğrenmiştir... zamanla zaten güçlenip biraz daha hissizleşmiyormuyuz...

ayy çenem senin yazdıklarını unuttum ben ne safım yaaa -tatlicadiarzu-

Nerden buldun kız böyle bi konuyu?
Ayyy birine ait olduğum dönemler aklıma geldi de tüylerim tiken tiken oldu valla...

ne biliim içimden çıktı ... tutamadım daha fazlaaa kaydirigubbakcemile3

Lale ablam sayılırsın ben 22 yaşındayım.
Ama ne aıleme,ne arkadaşlarıma nede x bır ınsana aıt olmak istemiyorum.
Bence bunun gençlık yada yaşlılıkla alakası yok yanlızca yaşanılanlar insana yön veriyor.Belki gencim ama ruhum yaşlandı benım benden bır halt olmaz gibi geliyor.

kız bu laftan cinayet çıkar, demedi deme ohaoldumsmile

yok vurmazlar onlar beni..
Kıyamazlar bana..bayanssulusmile
Zaten ben kendi adıma dedim..
30 yıla yeteri kadar olay sığdırdım..
İnzivaya çekilmeye karar verdim..:roflol:

ben hep sahiplenilmeyi sevdim, sahiplenmeyide sevdim.
bana aitmiş gibi gözüküpte aslında olmayanlar beni hep çok üzdü.
bilmem seviyorum birine ait olmayı sığınmayı.ohaoldumsmile

evet tatlım o da doğru ama dediğin gibi cazgırlıkla bilmem neyle bişey olmaz onlara
hep derler ya gamsız insanlar için hepimizi gömer, kendi yaşar diye, onu kastettim ben sositososito

evet canım senin dediğinde doğru aslında olumunekankayizsmile
bu taraftan bakarsak onlara hiç bişi olmazzz

hade benim az işim var
siz yazın ben sonra gelir okurum kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…