Amin inşallah.. Nasıl davranacağını düşünmeden, içinden geldiği gibi davran olacaksa zaten olur.. Yanlış olarak ne yapıp söyleyebilirsin ki? Ayrıca hepimiz hatalar yapıyoruz.. Önemli olan hatalarınla da beraber başa çıkabileceğin doğru insanı bulabilmek. Sen sürekli hayatını kendini dizginleyerek yaşamaya başlarsan, kendin olmaktan çıkarsın. Doğrularınla, hatalarınla kendin ol, ztwn adam seni tek hatanda bırakıp gidecekse, bırak durmasın..
Vallahi öyle, ben de kendimi evliliğe ikna edemedim hala. Onu ne yaacağım bilmiyorum. İş ciddiye bindi mi hemen bir mazeret uydurup koşarak uzaklaşıyorum:) Çevremde çok kısa sürede boşanan çok arkadaşım var, ondan mı etkilendim nedir.
Evlenmek istemiyormuş gibi davranın. Ben gerçekten de eşimle tanışmadan önce evliliği düşünmüyordum. Bunu da ona söylemiştim. 24 yaşında evlendim. Zaten o insan sizin nasibiniz ise mutlaka oluyor evlilik.
Hanımlar özellikle flörtü evliliğe götüren bayanlar taktikleriniz nelerdir. Sevgiliye nasıl davranılmalı, neler sorulmalı...
Hanımlar özellikle flörtü evliliğe götüren bayanlar taktikleriniz nelerdir. Sevgiliye nasıl davranılmalı, neler sorulmalı...
çok sevdim.öyle bitkisel bir sevgiydi.çünkü ona ihtiyacım vardı.sevilmeyi hakediyordu tertemizdi yani ahlaki yönden. benim için bu nokta çok önemliydi.hayran olmuştum.ten uyumu her şey vardı.adamı nerdeyse koklaya koklaya aldım diyebilirim.sesi güzeldi.begendim yani.
ve asıl önemlisi ben de hiç vazgeçmedim yılmadık yıkılmadım gurur yapmadım.
Tahrik edici parfümler bence bu isin direği .
Ben 6 yildir kullanıyorum .
Onu boyle kafesledim.
sormasi ayip parfumunuz ne? markasini cok merak ettim
Evde yapiyorum canim ben parfumumu .
ilk defa duydum
6 yıldır birlikteliğim var ve hiç bir taktik uygulamadım. Tek yaptığımız birbirimize karşı her zaman dürüst olmak. Birlikteliği sağlam tutan en önemli unsurda SAYGI ve SEVGİ. Saygı biterse sevginin hiç bir önemi yoktur benim. O dakika bitiririm ilişkimi.
Eğer evlenmeyi düşünüyorsan da sana tek söyleyebileceğim, bir arkadaş tavsiyesi ilk olarak eş adayı olarak gördüğün kişi sana ne derece "Eş"lik edebilecek. Her anlamda bunu düşün tart. Gerçekten seni en kötü zamanında bile koruyup kollayacak ve varlığından isyan etmeyecekse karar ver. Biz kadınlar flört döneminde biraz fazla aşka kapılırız. Kısacası gözümüz kör olur. İş ciddiye biner birşeyleri görmeye başlarız. Kimisi için geç olur, kimisi katlanır, kimiside yol yakınken ayrılmayı seçer.
İnşallah sende doğru insanı bulursun
Sevgiliyi evliliğe götürmedim amaSizce böyle taktikler ne derece doğru? İnsan içinden geldiği gibi davranmalı, karşılıklı anlaşılırsa yola devam edilir zaten. Ayrıca çok genel bir soru sormuşsunuz kim ne desin ki size şimdi :26:
bu taktikle olacak iş değil sevdik birbirimizi ve evlendik bu kadar basit
adamın içinde varsa evlenmek o iş yoluna girer .Yoksa zaten geçmiş olsun
Taktik kullanmadım. Sadece hiç vazgeçmedim.gurur hiç yapmadım. Kırıldım ama yınede gururumu ayaklar altına alıp vazgeçmedim.
Evliliğin taktiği de mi oluyor ki :26:
Vallahi benim kocam flörtümüzün 3. senesinde şartlar müsait olduğunda geldi istedi beni, 2 sene sonra da okulum bitince evlendik.. Ben gelsin beni istesin diye birşey yapmadım ya da bir şey söylemedim hiç, en başından beri evlenme niyetiyle yola çıkmıştı zaten benimle.. Bazı şeylerin yoluna girmesini bekledik sadece..
sevgiliniz sizi evliliğe ikna etmenin yollarını arasın, işte bu en doğru taktik...
Ben onu ilk gördüğümde tam evlenilecek insan demiştim. Şimdide öyle
Temennilerin için çok teşekkür ederim inşallah Rabbim hayırlısını versin.
ark.katılıyorum,erkek evlenmek istemeli..
taktik falan gerek yok oluruna bırakkk ...
taktik konusunun işe yaramadığına inananlardanım, insan kendi olmalı, içinden geldigi gibi davranmalı bence.Hanımlar özellikle flörtü evliliğe götüren bayanlar taktikleriniz nelerdir. Sevgiliye nasıl davranılmalı, neler sorulmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?