Hanımlar özellikle flörtü evliliğe götüren bayanlar taktikleriniz nelerdir. Sevgiliye nasıl davranılmalı, neler sorulmalı...
bende taktikten yana değilim açıkçası neyse o ol bence... biz eşimle tanıştık daha ilk gün bana benim evlilik gibi bir niyetim yok benimle ilgili hayaller kurma demişti. bende benimde yok zaten dedim.. bu konuşmadan 15 gün sonra evlenme teklif etti. ve 3 ay içinde evliydik. yani biraz da nasip kısmet bu işler.
Ben kendimi olduğumdan farklı göstermiyorum neysem oyum zaten. Benim anlatmak istediğim bir erkeğe ilgi göstermek mi yoksa kendini geri çekmek mı bu tarz şeyler beklemiştim
Her kadın nasıl birbirinden farklıysa,her erkekte birbirinden farklıdır.
bazıları ilgi ister,bazıları da naza çeksin ister.
zaten olduğum gibiyim diyorsanız sorduğunuz soru da bir anlam kargaşası yaratırsınız.kendinizde ilgi göstermek varsa yaparsınız.
ama yok benim yapımda yok derseniz geri çekersiniz.sorunun cevabı sizde.
o yüzden bunun cevabı maalesef biz veremeyiz.ama en iyi yapacağınız şey kendiniz olmak.
bırakın ne düşünürse düşünsün.
ama sizi olduğunuz gibi görsün ve kabullensin...
eğer sürekli bu düşüncede olursanız anın tadını çıkaramazsınız.siz yaşadığınız şeye odaklanın ve olduğunuzdan farklı bir şey yapmayın.
ki bir süre sonra elinize yüzünüze bulaşmasın.
ben teşekkür ederim:))Teşekkür ederim keşke herkes de sizin gibi yorum yapsa haklısınız
ben teşekkür ederim:))
yazdığım şeyin doğruluğu ortaya daha net çıktı söylediğiniz cümleyle
her insan birbirinden farklıdır
sanırım bu şekilde daha net anlatabilmiş oldum.umarım çok mutlu olursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?