Yani evlerinde hiç tuvaleti pis görmedim ama bir eksiklik var belli ..son 3 aydır hortladi bu durumdaSu tasarrufu mu yapıyor aklınca ?
Her girdiğinde arkasından gidip çekin vazgeçmediğinizi anlayınca yapar belki ben çocuğumu bile tembihlemiyorum bu konuda görgü meselesi herhalde annesi çok üstüne düşmemiş mi acaba bu konuda ?
bayildim bu yoruma :)Kocanızı atın içine sifonu çekin
Ona hiç değinmedim bile o ayrı bir kavga sebebi..Ayakta da isiyor mu?
Mantıklı aslındaKocanızı atın içine sifonu çekin
Kuzum zaten az geliyor su onu ogrense bir de varya hepten çıldıririmsifonun içine yarım litrelik yada 1 litrelik dolu su şişesi atın kuzum daha az su gider. ikna olursa belki o zaman sifonu cekmeye alışır
kovayla su koy yanına tasla döksün o zaman eski usülKuzum zaten az geliyor su onu ogrense bir de varya hepten çıldıririm
Ona hiç değinmedim bile o ayrı bir kavga sebebi..
Tuvalet konusunda biraz hassasim ayakta da yaptığı için sıçrıyor illaki etrafa ve bekleyince de kuruyacak.Tamam eşinizin yaptığı kesinlikle gereksiz bir tasarruf. Ama içinde idrar bekledi diye peşinden çamaşır suyuyla yıkamakta abartı bence. Günlük rutin tuvalet temizliğinin dışına çıkmanız gerekmez. Çekin sifonu oturun yani bu kadar abartacak bir şey yok sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?