Bir sifonda kocayalım.

Kusura bakmayın ama bence! verdiginiz örnek cok alakasız olmuş...
Eş hastalandıgı zaman elbette ki başa gelen çekilir...
Tiksinerek yada tiksinmeyerek elbette yapılır bir sekilde...
Ama eli ayagı tutan adam bir zahmet sifona bassın canımmm
Kocamız diye tepemize mıçacak halleri yok heralde...

kokuyor bekleyince üstelik benim ki çocuk daha yinede kokuyordu. ve evet iğreniyor insan..

Ben basmasın demiyorum zaten ben de bir kaç defa yaşadım ama gözardı ettim kazık kadar adamı utandırmak istemedim.Şimdi iğrenen her türlü iğrenir kaldı ki adam başka birşey değil idrar bırakıyormuş bence abartı dedim benim fikrim bu.

İdrar dediğiniz şeyde kaldıgında leş gibi kokar yanı

Her defasında siz değil onu tuvalete çağırıp sifonu ona bastırın. Yatarken bile seslen acil gelmen lazım de gelince az önce yapmamışsın şimdi yap sifona bas de. Böyl böyle anlayacaktır. Demekki sana bu şekilde öğretmem gerekiyor de.
Çok kötü bir durum kolaylıklar diliyorum .

Iiiiii igrenc :)) Ya merakt ettim, her konuda böyle tasaruf yapim diye mi ugrasiyo? Bu tasarufda degil, cimrilik mi desem? Niye 3 aydir böyle, daha önce yokmuydu bu durum?
Benim ufaklikta sürekli unutuyor ve her WCden ciktiginda bende bin defa hatirlatiyorum ve geri gönderiyorum. Sizde her seferinde onu gönderin kendisi ceksin, hatta arkasindan temizlik yapsin.....

Kaldıkça sararır da klozetin içi. Gece kalkıp yapsa, sabaha kadar durduğunda hem koku hem renk değişimi olur. Banyo, tuvalet temizliğini eşinize devredin bir süre bence. Belki rahatsız olur bilemedim ki.

Hahaha demistim. Sende menopoza gireceksin nasilsa diyor

Aynı şey mi? Prostat ağrılı bir kere. "İşeyememek acı çekmek nasıl bir şey sence" diye sor bakalım bi..
Kp ameliyat oldu prostattan o zamanlar evli değildik eşimle. Ayakta işemenin getirisi hep bu dedim anlattım. Ondan sonra eşim hep dikkat eder oldu. Yanımda işemiyor tabi biliyorum sadece..
Sen de netten bul makale video izlet belki anlar.

Konu sahibi defalarca tekrarlamış zaten rahatsızlıgını...
Adamın tepesinde elinde bir tas su ile bekleyecek degil heralde..
İgrenmek ve rahatsız olmak farklı seyler diye düsünüyorum...

Sende tepki olarak kaka ya da idrarını bırak.. bakalım nası oluomuş

Allahım benim konum ....

Benim de derdim bu ve maalesef eşim hiççç dikkat etmiyor, bir şey söylersem alınıyor ve ben artık bıktım söylemiyorum bile.

Takipteyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…