Yüzde doksandokuz ayakta zaten pisuvar taktırın banyoya mesela.Mesela benimki ayakta yapar deliririm. Cozumu olan soylesin.
Soylemesi ayip alkoluyken kackere disari yapmis
En azından idrarını görüyormuşsunuz başka bir şey de olabilirdi şükredin.Ama eşimin idrarından iğrenmek hiç aklıma gelmedi valla Allah korusun yaşlanınca altını almanız gerekse iğrenecek misiniz bence insanlık hali.
En azından idrarını görüyormuşsunuz başka bir şey de olabilirdi şükredin.Ama eşimin idrarından iğrenmek hiç aklıma gelmedi valla Allah korusun yaşlanınca altını almanız gerekse iğrenecek misiniz bence insanlık hali.
Yakarım diye korkutmak miBenim bir önerim var da , neyse siz anladınız onu
belki anlar
Ayy ne ondan olan banyo hic gormedim vallahiiYüzde doksandokuz ayakta zaten pisuvar taktırın banyoya mesela.
Mesela benimki ayakta yapar deliririm. Cozumu olan soylesin.
Soylemesi ayip alkoluyken kackere disari yapmis
Ben basmasın demiyorum zaten ben de bir kaç defa yaşadım ama gözardı ettim kazık kadar adamı utandırmak istemedim.Şimdi iğrenen her türlü iğrenir kaldı ki adam başka birşey değil idrar bırakıyormuş bence abartı dedim benim fikrim bu.Kusura bakmayın ama bence! verdiginiz örnek cok alakasız olmuş...
Eş hastalandıgı zaman elbette ki başa gelen çekilir...
Tiksinerek yada tiksinmeyerek elbette yapılır bir sekilde...
Ama eli ayagı tutan adam bir zahmet sifona bassın canımmm
Kocamız diye tepemize mıçacak halleri yok heralde...
Hahaha demistim. Sende menopoza gireceksin nasilsa diyorprostat olursun böyle devam edersen de..
İdrar dediğiniz şeyde kaldıgında leş gibi kokar yanıBen basmasın demiyorum zaten ben de bir kaç defa yaşadım ama gözardı ettim kazık kadar adamı utandırmak istemedim.Şimdi iğrenen her türlü iğrenir kaldı ki adam başka birşey değil idrar bırakıyormuş bence abartı dedim benim fikrim bu.
Valla bizimki iğrendiği için sanırım dokunmuyor bile öyle bırakıyor istisna olabilir.Benım kedım bile yaptığı şeyin üstünü kapıyo
Evet koku açısından öyle ama diğer seçenek olsa daha kötü pollyannacılıktan zarar gelmez.İdrar dediğiniz şeyde kaldıgında leş gibi kokar yanı
Hahaha demistim. Sende menopoza gireceksin nasilsa diyor
Ben basmasın demiyorum zaten ben de bir kaç defa yaşadım ama gözardı ettim kazık kadar adamı utandırmak istemedim.Şimdi iğrenen her türlü iğrenir kaldı ki adam başka birşey değil idrar bırakıyormuş bence abartı dedim benim fikrim bu.
Allahım benim konum ....Herkese iyi akşamlar
Kızlar benim sorunum şu ki eşim sifonu çekmiyor , küçük durumlar için yani. Önceleri unutuyorum diyordu ama anladım ki onu kâr kabul ediyor.
Kaç defa dedim" ben o şekilde tuvalete oturmuyorum , yıkıyorum çamaşır suyu falan döküyorum, yani senin harcayacağından daha fazla su gidiyor. " İşe yaramadı , sonra sifonun başına geçtim doldukça bastım hiç durmadan delirdi tabi tamam bir daha yapmayacağım dedi , bu da işe yaramadı.
Artık ağır konuştum en son "ben senin idrarını görmek zorunda değilim yeter bıktım artık dedim, mikrop yuvası oluyor her yer,günde 3 4 defa klozet temizliyorum çamaşır suyu kokusundan igrendim artık,kişisel temizlik nedir bilmiyor musun sen öğrenemedin mi ? " Tarzı konuştum.
Deliricem valla ya bizim evde tek 1 tane WC var o da klozet ve banyoda.
Sinirlerim hopluyor ben sürekli arkasını mi dolaşacağım bu adamın , ya ani bir misafir gelse görse ? Her şeyi geçtim ben igreniyorum..
Hep tamam diyor iki gün sonra yine aynı ..
Daha etkili bir çözüm önerisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?