Bir sifonda kocayalım.

Kiraciyiz onu yaptırmaz ki hayatta kendi evimiz olsaydi

En azından idrarını görüyormuşsunuz başka bir şey de olabilirdi şükredin.Ama eşimin idrarından iğrenmek hiç aklıma gelmedi valla Allah korusun yaşlanınca altını almanız gerekse iğrenecek misiniz bence insanlık hali.

aklima su geldi
bizim oglan da sifon cekmiyordu , her tuvaletten cikisinda esim soruyordu oglum aifonu cektin mi diye , cekmedim deyince geri gonderiyodu tuvalete , 1 ayda ogrensi benim sipa , siz de takip edip tuvalete geri gonderin bari
Hatta her sifonda ödül :)
Rencide olsun diye yapardım ben.

benim büyük oğlanda bir ara öyleydi.
uyar uyar bir sonuca ulaşamayınca a4 kağıdına eşşek kadar X sifonu çek yazıp yapıştırdım duvara.
en sonunda gelip anne kaldırsak mı şunu artık sifonu çekiyorum utanıyorum gelen gidenden dedi..
eşininde utanma zamanu gelmiş bence

Yaa bu da çok iyiymiş yapıyorum hemen hatta

Yaşlanınca mecburiyet olacak , ama bu durum çok başka nasıl bir kefeye koydunuz anlamadım.

Yaşlanınca mecburiyet olacak , ama bu durum çok başka nasıl bir kefeye koydunuz anlamadım.
İğrendiğiniz için örnek verdim idrar aynı idrar değil mi sonuçta bana biraz abartı geldi sifonu çekin olsun bitsin,benim eşim de dalgınlık olabiliyor ama çocuk gibi uyarmıyorum kendi düşünsün.

Bir de şükredin diyosunuz valla anlamıyorum

İğrendiğiniz için örnek verdim idrar aynı idrar değil mi sonuçta bana biraz abartı geldi sifonu çekin olsun bitsin,benim eşim de dalgınlık olabiliyor ama çocuk gibi uyarmıyorum kendi düşünsün.
Durumlar aynı değil ama .
Öyle bir durum yasasam söylenmem bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…