- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.049
- 598
Kiraciyiz onu yaptırmaz ki hayatta kendi evimiz olsaydiSensörlü sifon falan varsa taktır. Hatta önce "bak ne kadar tutar şundan taktırsam" diye göster. Belki etkili olur.
Vallahi arkasından gir çek diyeceğim de bu sefer de hanım çekiyor nasıl olsa diye gevşeyecek..
En azından idrarını görüyormuşsunuz başka bir şey de olabilirdi şükredin.Ama eşimin idrarından iğrenmek hiç aklıma gelmedi valla Allah korusun yaşlanınca altını almanız gerekse iğrenecek misiniz bence insanlık hali.Herkese iyi akşamlar
Kızlar benim sorunum şu ki eşim sifonu çekmiyor , küçük durumlar için yani. Önceleri unutuyorum diyordu ama anladım ki onu kâr kabul ediyor.
Kaç defa dedim" ben o şekilde tuvalete oturmuyorum , yıkıyorum çamaşır suyu falan döküyorum, yani senin harcayacağından daha fazla su gidiyor. " İşe yaramadı , sonra sifonun başına geçtim doldukça bastım hiç durmadan delirdi tabi tamam bir daha yapmayacağım dedi , bu da işe yaramadı.
Artık ağır konuştum en son "ben senin idrarını görmek zorunda değilim yeter bıktım artık dedim, mikrop yuvası oluyor her yer,günde 3 4 defa klozet temizliyorum çamaşır suyu kokusundan igrendim artık,kişisel temizlik nedir bilmiyor musun sen öğrenemedin mi ? " Tarzı konuştum.
Deliricem valla ya bizim evde tek 1 tane WC var o da klozet ve banyoda.
Sinirlerim hopluyor ben sürekli arkasını mi dolaşacağım bu adamın , ya ani bir misafir gelse görse ? Her şeyi geçtim ben igreniyorum..
Hep tamam diyor iki gün sonra yine aynı ..
Daha etkili bir çözüm önerisi olan var mı ?
Hatta her sifonda ödül :)aklima su geldi
bizim oglan da sifon cekmiyordu , her tuvaletten cikisinda esim soruyordu oglum aifonu cektin mi diye , cekmedim deyince geri gonderiyodu tuvalete , 1 ayda ogrensi benim sipa , siz de takip edip tuvalete geri gonderin bari
Anlamamanin verdigi o saflık hissini yaşıyorum su an anlamadım gercektenBenim bir önerim var da , neyse siz anladınız onu
belki anlar
Ekran görüntüsü aldım bu u çıkartacağımBende çok takıntılıyım bu konuda ya...
Not asmayı düsünüyorum
ahhaa bence kazik kadar adama odul yerine ceza vermeli konu sahibiHatta her sifonda ödül :)
Rencide olsun diye yapardım ben.
Yaa bu da çok iyiymiş yapıyorum hemen hattabenim büyük oğlanda bir ara öyleydi.
uyar uyar bir sonuca ulaşamayınca a4 kağıdına eşşek kadar X sifonu çek yazıp yapıştırdım duvara.
en sonunda gelip anne kaldırsak mı şunu artık sifonu çekiyorum utanıyorum gelen gidenden dedi..
eşininde utanma zamanu gelmiş bence
Yaşlanınca mecburiyet olacak , ama bu durum çok başka nasıl bir kefeye koydunuz anlamadım.En azından idrarını görüyormuşsunuz başka bir şey de olabilirdi şükredin.Ama eşimin idrarından iğrenmek hiç aklıma gelmedi valla Allah korusun yaşlanınca altını almanız gerekse iğrenecek misiniz bence insanlık hali.
İğrendiğiniz için örnek verdim idrar aynı idrar değil mi sonuçta bana biraz abartı geldi sifonu çekin olsun bitsin,benim eşim de dalgınlık olabiliyor ama çocuk gibi uyarmıyorum kendi düşünsün.Yaşlanınca mecburiyet olacak , ama bu durum çok başka nasıl bir kefeye koydunuz anlamadım.
Mesela benimki ayakta yapar deliririm. Cozumu olan soylesin.Ona hiç değinmedim bile o ayrı bir kavga sebebi..
Bir de şükredin diyosunuz valla anlamıyorumEn azından idrarını görüyormuşsunuz başka bir şey de olabilirdi şükredin.Ama eşimin idrarından iğrenmek hiç aklıma gelmedi valla Allah korusun yaşlanınca altını almanız gerekse iğrenecek misiniz bence insanlık hali.
En azından idrarmış diyorum başka birşey olsa daha kötüydü bence diyorum ne var bundaBir de şükredin diyosunuz valla anlamıyorum
Durumlar aynı değil ama .İğrendiğiniz için örnek verdim idrar aynı idrar değil mi sonuçta bana biraz abartı geldi sifonu çekin olsun bitsin,benim eşim de dalgınlık olabiliyor ama çocuk gibi uyarmıyorum kendi düşünsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?