Bir sır ne kadar saklanabilir

Bayramsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
109
97
28
27
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 6 yıldır sigara içiyorum erkek arkadaşımla da 5 yıldır birlikteyiz kendisi sigaraya çok çok karşı ilişkimiz başladığında ben sigara kullandığımi söyledim üzüldü ama çok sorun olmadı daha sonra ben kendi kararimla sigarayı bıraktım aylarca içmedim ve ona da söyledim çok sevindi çok mutlu oldu ama 1 sene sonra geri başladım. Sevgilime de söyleyemedim içtiğimi hala bilmiyor gizli içiyorum nasıl saklıyosun derseniz 3 yıl ayri şehirlerdeydik ve ben onunla bulustugumda icmezdim bu sene ayni sehirdeyiz onunla buluşmadan bir saat önce içmeyi bırakıyorum ve yemek vs yemeden opusmuyorum yakınlasmiyorum henüz hiç anlamadı. Bazen çok vicdan azabi çekiyorum yalan söylüyorum diye ama kendime olan saygımi kaybettim yeniden başladığımda ona söyleyip de onun gözünde iradesiz konuna düşmek istemedim o yüzden gizliyorum ayrıca onun bilmemesi beni biraz kisitliyor daha az içiyorum bu yüzden de bilmesini istemiyorum.

Size sorum şu; özellikle evliler yanitlasin eslerinizden gizli sigara kullaniyorsaniz bunu ne kadar gizlediniz ya da gizleyebilirsiniz?

Esten gizli sigara icilmez bence karsılıklı iciyoruz icmesem ben onun ictigini anlarım mesela bu konuda saklamaya yada yalanada gerek yok bir irade meselesiyse evet bu konuda iradesiz olabilirsiniz bu cok kötü bir durum degil bence söyleyin. Belki tekrar bırakmanıza yardımcı olur

Ay bilmez olur mu. Sigara içmeyen insana nasıl korktuğunuz bir bilseniz. O da içmiyorsa kesin anlamıştır. Söylemenizi bekliyordur.
Ben de katılıyorum. Anlamış ve sizi bekliyor olabilir.

Iııı ıhh gizlenmez az daha yakınlaşın çıkar ortaya..
Sigara içen hertürlü Kndini ele veriyor ki öpüştüğünz adam yani ..
Birşeye başlarken de kendi irademizle ya başlayıp bırakalım o,şu, bu 2. 3. Tekil şahıslar için değilde kendiniz için..

Eşten gizli sigara içilmez. Eşim 5 dakika sigara içilen ortama girip ciktiginda bile direk kokusunu aliyorum ustunden.
Yalan üretmeye calismak yerine dogruyu soyle ve ne oluyorsa olsun yani...
Boyle seyleri sonsuza dek saklayamazsin zaten.

Ay bilmez olur mu. Sigara içmeyen insana nasıl koktuğunuz bir bilseniz. O da içmiyorsa kesin anlamıştır. Söylemenizi bekliyordur.
Kesinlikle anlamadı çünkü anladığı anda kıyamet kopar sigara onun için uyuşturucu gibi bişey kaç kere şüpheyle sordu içiyor musun bıraktın mi diye (uzak mesafe yürüttüğümüz zamanlarda) yani onun için çok önemli bir konu

Biz sigara içenler anlamıyoruz ama sigara içmeyenlere istersek 1-2 saat sigara içmemiş olalım küllük gibi kokuyoruz çünkü saçımıza tenimize siniyor kokusu, birkaç hafta önce eşim 3-5 gün sigara içmedi ama ben içiyorum, dumandan etkilenip yeniden içmesin özendirmeyeyim diye resmen sokaklarda içtim ama ne yaparsam yapayım anlıyordu.
Erkek arkadaşınızdan saklamayın böyle bir şeyi, gün gelir başka bir yerde sizi sigara içerken görür sakladığınız için sorun yaşarsınız, evet kötü bir bağımlılık ama içiyorsanız içiyorsunuzdur bunun gizlisi saklısı olmaz.

Evlendikten sonra gizli içme düşüncesinde oluşunuz çok saçma eşe böyle bir yalan söylennez. Evliyken gizli sigara içilmez bı şekilde anlaşılır bu sefer gerçekten kötü duruma düşersiniz. Şuan da bile anlamıştır zaten. Bir saate gitmez o koku.

Son düzenleme:
Ya bi sekilde anlaşılır . Ben hamileyken kv delerde kaldim bir süre, görümcem liseye gidiyordu iciyordu gizli güya kimse anlamiyor ama ben anlıyordum hele dusa giriyordu icip duruyodu ve kimse anlamıyordu evden ya da anlamak istemiyorlardı şaşırıyorum.

bir ilişkinin temeli karşılıklı dürüstlüğede dayanır sizi olduğunuz gibi kabul etmeli vede gerçekten sigara kötü bir alışkanlık ve bunu o bu istedi diye değil kendiniz istediğiniz için vazgeçiyorsanız vazgeçin
aksi başkası için yaşamak olur

Benim ev arkadaşım çok saçma şekilde sigara içtiğini benden gizliyordu. Aylarca sakladığını sandı, en son içiyorum dedi. Iyi de biliyorum dedim şok oldu. Icenler gerçekten küllük gibi kokuyor. Icmeyen bi insanın eğer koku alma duyusunda bi sorun yoksa anlamama ihtimali sıfır. Ki kokuyu geçtim, uzun süredir kullanan insanın, 'ten rengi, diş rengi otomatik belli ediyor

Anlamıştır söyleyin .
Sigara içmiyorum apartmandan yada asandörden sigara içmeden içiçi biri geçtiyse bile kokuyooooooooooooorrrr.
Çoookkkk feenaaaaaaaa
Eşimde içmiyor yanında içirtmez bugün üstün kokuyor desem içip içip yanıma geliyorlar der .

Ben saklayamazdim herhalde eşimden. Ki illaki anlaşılır. Eşim sigara içen birinin yanından geldiyse bilirim kokar bildiğin. Bence sizi de biliyordur sevgiliniz.

İradesiz olmayım derken gözünde yalancı olacaksınız daha mı iyi?

Anlamamasına imkan yok. O koku teninize nefesinize işliyor öyle bir saat önceden içmeyi kesmekle olmaz.
Anlıyor da sabrediyor bence.

Gizlemeye ne gerek var ki? Böyle yapmanız daha incitici çünkü ilerde size hep şüpheyle yaklaşacak. Bana yapmam dedi ama ya yapıyorsa diye düşünüp güvenemeyecek %100.

Malesef içmeyen insanlar gerçekten kokuyu alıyor inanın eşim içiyor kokusu bana siniyor o koku malesef yok olmuyor o yüzden güven ayna gibidir bi kere kırıldı mı hep çizik gösterir o yüzden tez zamanda söyleyin kaybeden siz olmayın..

Kandırılmak çok kötü. Biri bana yalan söylüyorsa zekamı hafife alıyor demektir. Güvenimi kullanıyor demektir. Çok kötü çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…