Bir solukta mı alınır boşanma kararı???

Inanamiyorum, gercekten şoktayim, sanki bu konuyu ben yazdim, resmen benim aynimsin ve esin de esimin aynisi hatta ve hatta esinin ailesi de esimin ailesinin tipkisinin aynisi, eee bu durumda seni benden daha iyi kimse anlayamaz, su an cok iyi her sey esimle ama benim kafamda hala bosansam nasil olur dusuncesi var cunku aile duskunlugu bitmiyor, ailesinin de talepleri bitmiyor, inan ayni donemde ayni psikoloji de olmamiz bile denk gelmis, kaderdaşım benim

Neyse arkadasin konusunu benim konumla karistirdiniz daha cok konusunu karistirmayayim. Iyi gunler dilerim

Bunu sen mi diyorsun? Ne zamandan beri boyle dusunyorsun, bebekten sonra mi degisti dusuncelerin

Hmm yalniz kalamamaniz kotuymus. Onu bilmiyodum ama iyi dusunun yine de

Emek vermek karsilikli konuşarak anlaşma yollari arayarak olur. Aman kocam kizmasin kusmesin diye kv ye numara çekmek, onaylamadigin seyleri onaylamis gibi davranmak, kocam it gibi davranırken aman uzaklasmasin diye kendi evimde yatagimda gizli gizli aglamak emek değil bana göre, eziklik ve pasifliktir .
Çünkü erkekler ve kv ler öyle bencil ki gelin susup iyi davrandıkca vicdan yapmıyorlar aksine ezik olduğunu düşünüp daha çok eziyorlar .
Bizim kadinlarimiz emek vermekle ezilmeyi karıştırıyor N nazarela cim .

Sema Maraşlının okumadığım kitabı kalmadı
Ama kendiside boşandığı için kaldırıp atın kitaplarımı çöpe demiş

Hani önce tatil sonra ailene gitme planiniz var ya tatil kismini iptal edip uygulanir mi diye düşündüm. Belki esin blöf olmadığını anlayınca tutusurdu.
Tatilden kastım canım
Benim bir şehirde kongrem var
Kongre dışında gezeceğiz biraz
Onu erteleme gibi bir imkanım yok

Bilmiyorum ki havalardan mı acaba
Eee ben 1,5 yıldır hep öyleydim
Mutluyken bile bu adam yine birşey yapacak yine başa döneceğiz derdim
Tabi hiç zaman kaybetmezdi eşim
Bence evlilik 1 hafta iyi 2 hafta kötü olarak gidecek birşey değil
İyi günler kötü günleri geçmeli

Psikologtan randevu aldım
Gideceğim bugün
Hangi bir olayı anlatayım bilmiyorum
Aslında utanıyorumda bir yandan

Orada da hiç birşeye dokundurmuyorlar
Anlıyorum bu , yapılarının böyle olduğunu gösterir ama bu sizin evinizde ki tavırlarına mazeret değil . Oğlumuzun evi , bizim evimiz düşüncesini değiştirmeleri gerek . Bu da eşinizin gayreti ile olabilir ancak . Ailesinin size saygı duyması ve o evde 1 değil 2 kişinin yaşadığı ve söz hakkı olduğu gerçeğini kabul etmeliler . Temel sıkıntı bunun gözardı edilmesinden kaynaklı gözüküyor bana göre .

Çabaladığını görüyorum
Ama baş edemiyor
Söylediğini duyuyorum ama
Aldırış etmiyorlar
Bu konuda hiç birşey yapmıyor diyemem

Çabaladığını görüyorum
Ama baş edemiyor
Söylediğini duyuyorum ama
Aldırış etmiyorlar
Bu konuda hiç birşey yapmıyor diyemem
Çok güzel . O zaman eşinize zaman verin , kolay değil ailesine bu durumu kabullendirmek . Hala anlamazlarsa evliliğinizi kurtarmak için mecbur yalana başvurabilirsiniz . Geliyoruz dediklerinde evde yatılı misafirimiz var deyin mesela . Tabii bu sizin ailenizden biri değilde arkadaş olsun mesela ya da ne bileyim daha resmi birileri de olabilir . ( gelinin ailesi geliyor bizde gideriz diye daha fazla hırslanmasınlar diye )

2-3 kez böyle bahanelerle belki farkına varırlar .

Ya bilmiyorum
Eşim güçlü bir kişilikte değil hani dayanamıyor
Ama kaynım gittikten sonra yoğunlaşmam gereken bir sınavım var
Bu bile aslında gelmemeleri için
Bahane bile değil gerçek

Ya bilmiyorum
Eşim güçlü bir kişilikte değil hani dayanamıyor
Ama kaynım gittikten sonra yoğunlaşmam gereken bir sınavım var
Bu bile aslında gelmemeleri için
Bahane bile değil gerçek
Karşınızda ki insanların zihniyeti farklı , haklı olarak anlamakta zorlanıyorsunuz bu nedenle ilk zamanlar tepki vermediğinizi düşünüyorum . Onları değiştiremezsiniz ama zor da olsa size , aile mahreminize saygı duymalarını sağlayabilirsiniz tabii eşinizle ortak hareket ederek .

Tek sorun oğlan bizim ev bizim . Böyle tanıdığım aileler var maalesef . Eşiniz huzurlu bir evlilik istiyorsa önce kendi değişecek sonra ailesine bunu kabul ettirecek . Bu değişim için de zamana ihtiyaç var , sizin de biraz daha dişinizi sıkıp sabretmeniz gerek . Bu süreçte misafir almamaya çalışın tabii .

Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
Kabul ediyormuş ailesine de ettirecekmiş
Bakalım ne kadar dayanabilcek
Kendisi de aileside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…