Bir solukta mı alınır boşanma kararı???

Ailesi yüzünden çok yanımı yaktı
Aileside kapılarının önlerinden köpek geçse
Bizi aradılar ağlayarak
İlgilenme dediğim bu kadar saçma konular işte

Bak benim eşimde öyle ve aksine bu beni Mutlu ediyor. Şöyle ki atıyorum annem içli köfte yapr harika Malatyalı damarı. Yedik doyduk ortada 3-4 tane kaldı yiyen yok mesela. Eşim der ki yemiyorsanız anneme götüreyim çünkü kv çok sever içli köfte. Bu çok basit bi örnek anladın mı. Ama şu da var yaz tatilimiz için annemler ablamlar ve biz villa kiraladık ve eşim benden hevesli. İki ailede onun için çok çok önemli ve bu eşimin aile kavramının önemini bildiğini gösterir. Ki kendisi harika bi babadır. Eşiminde öfke kontrolü zayıf ama sinirlenmemek için elinden geleni yapar ve ben damarına basmazsam sakin kalır. Ama ben bazen durmuyorum damarına basıyorum sonra kavga kıyamet. Ama tek taraflı mı hata asla değil

çoğu türk erkeği böyle be canım, aile zaafı çoğunda var
bunlar boşanma sebebi değil bana göre
dışardan baktığımda evine bakan kötü huyu olmayan birinden bahsediyosun,
boşansan zaafsız birini bulabileceğin kesin mi?
bak o çok şeyde kendini düzeltmiş sen de biraz düzeltmeye çalış boşanmak çok zor

Insanın midesi bulanınca aklı boşanmaya gidiyor,ayrılık kararı cidden zor alınıyor.

Ama her sinirlendiğinde kötü sözler söyleyip kırıyorsa bitirmek gerekebilir.

Bu boşanma fikri yerleşince insanın aklından çok çıkmıyor

Varsın ailesine zaafı olsun, varsın herşeylerine koşsun illa siz gidin sürekli görüşün demiyormuş ki. Anlattığınız iyi yönleri çoğu erkekte olmayan özellikler. Erkekler ailelerine bağlıdır yapacak bir şey yok erkek evlat bu konuda kendini sorumlu görüyor. Sizin ailenize de aynı şekildeymiş ve şöyle düşünün diyelim ayrıldınız ailesi ile fazla içli dışlı olmayan biriyle evlendiniz ama bu sefer kendiniz değer görmüyorsunuz bu daha mı iyi.

Bu konuyu ben mi actim ya haberim olmadan?
Sizin ayninizdan bizim evde de bir kadin bir erkek var ama baya birebir ayni. Kac gundur konu acicam acamiyorum.
Evet, ben de biraz alttan almayi ogrensem, bir seyleri idare edebilsem daha iyi olacak ama onun ailesinin her hareketi o kadar batiyor ki anlatamam...

ailesine olan zaafı derken açar mısınız biraz?yani her akşam gidelim mi diyor,ailesine para mı veriyor,ya da ailesi aranızı mı bozuyor?
öfke kontrolü sorunu çözülebilir bir mesele.yani çok yıpratıcı tek başına bile evliliği bitirmeye yeterlidir.ben yaşaıdm biliyorum.ama çözülebilir diyorum ,eşim tedavi oldu 2 senedir ilacına da devam ediyor.çok şükür inanılmaz farketti.evililiğimiz kurtuldu.
bir de karşı taraftan anlayış beklerken kendini de düzetlmek gerekli.

Eşiniz eğer sizin için ve huzurunuz için değişim gösterdi ise, kendinize ve eşinize bir şans vermelisiniz.
Aileye olan zaaf evet en zor olanı, fakat aşılamayacak birşey değil.
Zamanla tüm taşlar yerine oturacaktır.
eğer eşiniz sizin için değişimi seçmeseydi (maddelerde bahsettiğiniz üzere) hiç değişmez, aynen devam ederdi.

Bende sizin gibiyim, kimsenin direktifi ile yaşayamam. Kendi ayaklarım üzerinde durmuşum hep ve öyle olmaya devam ediyor. Fazla özgür ruhlu olmak malesef bizi zedeliyor en çok. Karşı tarafında bunu anlamaması çok normal, çünkü onlar aynı şeyi yaşamadıkları için bilmiyorlar.

Sadece zaman diyorum.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Fevri davranmayın sakın...

Ya bilmiyorum sanki çok abartıyor ailesini mesela 4 aydır kardeşi bizdeydi (terörden ve annesi sahip çıkmadığı için dersaneye yazdırdık)
1,5 ayda annesigil (terör olaylarından dolayı)
Hani onlar gitti yalnızca 1 hafta yalnız kaldık onun sonunda da
Hamile kardeşi bize yakın bir şehre gelmişti
Onu neden çağırmadığımız için benimle tartıştı
Kardeşinin sorunlu bir hamileliği var
Erken doğum bekleniyor ki Allah var sıkıntısı olmasa çağırırdım
Ama öyle deyince attı benim tepem
Ben hiç doğurmadım doğurtturmadım da kimseyi ben burada rahatsızlansa birşeyden anlamam
Ama yok sen anlarım diyorsan çağır dedim
Bizimki biraz abartı

Ahh ben biraz şu inadımı dik kafalılığı bıraksam
Düzelebilir herşey
Belki o zaman ailesi gözüme bu kadar batmaz bile çok batıyor
Adları geçince elim terliyo titriyor o derece
Ha Allah var onlarda tamam saygı ne bilmiyor ama burda okuduğum bazı kv ler gibi asla değil

bak canım ben de ayrıldım ama biz de dayak,kumar,hakaret,küfür anlayacağın hersey vardı,ailesine düşkünlüğü cabası onu saymıyorum bile.. bu kadar nedenim varken zor geldi ayrılmak alışmak yeni hayatıma.. sen de bunlar yok kimsenin evliliği dört dörtlük değil ki sen de dört dörtlük olmadığını söylüyosun.. sakın fevri davranma geri dönüşü olmayan yollara girme

şimdi böyle yazınca hatırladım sizi...
evliliğin başından beri yıprandınız ama bence artık kaymak yeme zamanı geliyor.eşiniz annesini kardeşini eve gönderdi.size haklısın dedi.yani adamı zor da olsa yonttunuz biraz.
artık siz de sakinleşmelisiniz bence.

Ya bilmiyorum sanki çok abartıyor ailesini mesela 4 aydır kardeşi bizdeydi (terörden ve annesi sahip çıkmadığı için dersaneye yazdırdık)
1,5 ayda annesigil (terör olaylarından dolayı)
Hani onlar gitti yalnızca 1 hafta yalnız kaldık onun sonunda da
Hamile kardeşi bize yakın bir şehre gelmişti
Onu neden çağırmadığımız için benimle tartıştı
Kardeşinin sorunlu bir hamileliği var
Erken doğum bekleniyor ki Allah var sıkıntısı olmasa çağırırdım
Ama öyle deyince attı benim tepem
Ben hiç doğurmadım doğurtturmadım da kimseyi ben burada rahatsızlansa birşeyden anlamam
Ama yok sen anlarım diyorsan çağır dedim
Böyle abarttığı için takıntı haline getirdim
Zaten biz bir hafta sonra gidecektik görecektik yani
Yok efendim ben 7 aydır kardeşimi görmedim diyor
Bende 4 aydır ailemin yanına gidemedim
Onu da bu kadar düşündün mü dedim
Hani desem ki canım rahatsız zaten biz gidip görelim
Hamile hamile yol çekmesin desem sıkıntı olmayacak
ama ben hemen veriyorum cevabı

Ya ütü yapan erkeğe her zaman bir şans daha verilmeli

Evliliğinde bence ayrılık çanı çaldıracak bir durum yok . Biraz törpülenmesi gereken huylar var , karşılıklı.

O zaaflarından vazgeçmese de senin gözüne sokmadan işi kıvırmayı , sen her şeyin senin komutanda da ilerlemeyeceğini kavradın mı tamamdır

Evet yerleşti
Eşimde diyor ki sen bu fikirle yol alıyorsun
Bu evliliği elbet bir gün bitireceğim diye baktığın için böylesin diyor
Ben ondan daha çok söylüyorum inanın
Oda ben seninle baş edemiyorum diyor haklı olarak

Haklısınız elbet
Fakat destek almam gerek
Ailesi çok gelip gitti
O yüzden bende bu hale geldim
Takıntım oldular resmen

Dert ikiyizdir belkide
Galiba desteğe ihtiyacım var benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…