- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
İnşaallah iyi gelirEşinize ben biraz düşüneyim diyerekten ailenizin yanına gittiğinizi söylemeyin bence.
Aile ziyareti gayet normal.
İyi gelir bence.
Ailesi yüzünden çok yanımı yaktıben kadınların refah ve mutluluğunu çok önemseyen biri olarak diyorum ki eşin boşanılacak birisi değil.
sanırım uzun yıllık değil evliliğiniz. zamanla herşey yerine oturuyor inanın. biraz akışına bırakın. ben sizde de takıntı olduğunu düşünüyorum. ailesine çok taktınız. bırakın ilgilensin ailesi sonuçta.
şu an çocuk yok sanıyorum. o yüzden sürekli eşinize ihtiyacınızda yok. o ailesi ile ilgilenirken siz de kendi ailenize zaman ayırın. gezin tozun. dinlenin.
çocuk falan olunca hiç aile falan kalmıyor. o minikler insanın aklını alıyor yani.
yalnız öfke kontrolü için terapi alırsa onun ve sizin için çok iyi olur.
Bak benim eşimde öyle ve aksine bu beni Mutlu ediyor. Şöyle ki atıyorum annem içli köfte yapr harika Malatyalı damarı. Yedik doyduk ortada 3-4 tane kaldı yiyen yok mesela. Eşim der ki yemiyorsanız anneme götüreyim çünkü kv çok sever içli köfte. Bu çok basit bi örnek anladın mı. Ama şu da var yaz tatilimiz için annemler ablamlar ve biz villa kiraladık ve eşim benden hevesli. İki ailede onun için çok çok önemli ve bu eşimin aile kavramının önemini bildiğini gösterir. Ki kendisi harika bi babadır. Eşiminde öfke kontrolü zayıf ama sinirlenmemek için elinden geleni yapar ve ben damarına basmazsam sakin kalır. Ama ben bazen durmuyorum damarına basıyorum sonra kavga kıyamet. Ama tek taraflı mı hata asla değilAilesine olan zaafı ve öfke kontrolü
birazda bencillik bunu unutmuşum
Yok ya bende de hata çok var
Ben sussam bazı yerlerde olacak gibi
Bende sinirlenince sen ailene şunu yapıyorsun bunu yapıyorsun diyorum
Ama aslında onlara yaptığının on katını benim aileme yapıyor
O zaman oda yaparım onlar benim ailem diyor
Haklı olarak
İnşaallah iyi gelir
Bilmiyorum biraz ayrı kalmaya ihtiyacımız var
Ya bilmiyorum sanki çok abartıyor ailesini mesela 4 aydır kardeşi bizdeydi (terörden ve annesi sahip çıkmadığı için dersaneye yazdırdık)Bak benim eşimde öyle ve aksine bu beni Mutlu ediyor. Şöyle ki atıyorum annem içli köfte yapr harika Malatyalı damarı. Yedik doyduk ortada 3-4 tane kaldı yiyen yok mesela. Eşim der ki yemiyorsanız anneme götüreyim çünkü kv çok sever içli köfte. Bu çok basit bi örnek anladın mı. Ama şu da var yaz tatilimiz için annemler ablamlar ve biz villa kiraladık ve eşim benden hevesli. İki ailede onun için çok çok önemli ve bu eşimin aile kavramının önemini bildiğini gösterir. Ki kendisi harika bi babadır. Eşiminde öfke kontrolü zayıf ama sinirlenmemek için elinden geleni yapar ve ben damarına basmazsam sakin kalır. Ama ben bazen durmuyorum damarına basıyorum sonra kavga kıyamet. Ama tek taraflı mı hata asla değil
tamam pekiEvet ihtiyacınız var ama ayrılıkmış imajı vermeyin ailenize gitmenizi.
Ahh ben biraz şu inadımı dik kafalılığı bıraksamçoğu türk erkeği böyle be canım, aile zaafı çoğunda var
bunlar boşanma sebebi değil bana göre
dışardan baktığımda evine bakan kötü huyu olmayan birinden bahsediyosun,
boşansan zaafsız birini bulabileceğin kesin mi?
bak o çok şeyde kendini düzeltmiş sen de biraz düzeltmeye çalış boşanmak çok zor
şimdi böyle yazınca hatırladım sizi...Ya bilmiyorum sanki çok abartıyor ailesini mesela 4 aydır kardeşi bizdeydi (terörden ve annesi sahip çıkmadığı için dersaneye yazdırdık)
1,5 ayda annesigil (terör olaylarından dolayı)
Hani onlar gitti yalnızca 1 hafta yalnız kaldık onun sonunda da
Hamile kardeşi bize yakın bir şehre gelmişti
Onu neden çağırmadığımız için benimle tartıştı
Kardeşinin sorunlu bir hamileliği var
Erken doğum bekleniyor ki Allah var sıkıntısı olmasa çağırırdım
Ama öyle deyince attı benim tepem
Ben hiç doğurmadım doğurtturmadım da kimseyi ben burada rahatsızlansa birşeyden anlamam
Ama yok sen anlarım diyorsan çağır dedim
Bizimki biraz abartı
Ya bilmiyorum sanki çok abartıyor ailesini mesela 4 aydır kardeşi bizdeydi (terörden ve annesi sahip çıkmadığı için dersaneye yazdırdık)ailesine olan zaafı derken açar mısınız biraz?yani her akşam gidelim mi diyor,ailesine para mı veriyor,ya da ailesi aranızı mı bozuyor?
öfke kontrolü sorunu çözülebilir bir mesele.yani çok yıpratıcı tek başına bile evliliği bitirmeye yeterlidir.ben yaşaıdm biliyorum.ama çözülebilir diyorum ,eşim tedavi oldu 2 senedir ilacına da devam ediyor.çok şükür inanılmaz farketti.evililiğimiz kurtuldu.
bir de karşı taraftan anlayış beklerken kendini de düzetlmek gerekli.
Evet yerleştiInsanın midesi bulanınca aklı boşanmaya gidiyor,ayrılık kararı cidden zor alınıyor.
Ama her sinirlendiğinde kötü sözler söyleyip kırıyorsa bitirmek gerekebilir.
Bu boşanma fikri yerleşince insanın aklından çok çıkmıyor
Haklısınız elbetVarsın ailesine zaafı olsun, varsın herşeylerine koşsun illa siz gidin sürekli görüşün demiyormuş ki. Anlattığınız iyi yönleri çoğu erkekte olmayan özellikler. Erkekler ailelerine bağlıdır yapacak bir şey yok erkek evlat bu konuda kendini sorumlu görüyor. Sizin ailenize de aynı şekildeymiş ve şöyle düşünün diyelim ayrıldınız ailesi ile fazla içli dışlı olmayan biriyle evlendiniz ama bu sefer kendiniz değer görmüyorsunuz bu daha mı iyi.
Dert ikiyizdir belkideBu konuyu ben mi actim ya haberim olmadan?
Sizin ayninizdan bizim evde de bir kadin bir erkek var ama baya birebir ayni. Kac gundur konu acicam acamiyorum.
Evet, ben de biraz alttan almayi ogrensem, bir seyleri idare edebilsem daha iyi olacak ama onun ailesinin her hareketi o kadar batiyor ki anlatamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?