- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
Yaşım belki ondan ufaktır diye kuramadım ben bu cümleyi. Benim de aynen içimden bu geçmişti. Tercüman olduğun için kendi adıma da teşekkür ederim...
Kardeşinizin dogum gunünü neşe icinde kutlamanız, onu güçlü ediyordur! Ne güzel ve iyi bir ailesiniz!çok güzel anlatmışsın. çok acı külleniyor ama sönmüyor hiç. için için yanıyor daha da derinlere giderek yanıyor hem de. yaşanmışlıklarınız var hatırlıyor anıyorsun. videoları var sanki canlı gibi. kardeşimin doğum gününü hep neşeyle kutlarız şimdi kardeşim 18 yaşında 25 martta 19 olacak way be koskoca 19 yıl. 19 yıl önce kaybettik annemi 25 martta. 19 yıl önce bizim köyde video diye bişey yokmuymuş neden çekmemişler sanki şöyle kızııım deyip bana sarılırken falan çekselermiş keşke. ben nerdeyse hiç hatırlamıyorum böyle bişey. bende çok kıskanırım anne kızları, anlamam birde ben annemi hatırlamadığımdan olsa gerek anneler neden bu kadar iyiler çocuklarına karşı.
1046 gün oldu
Öyle iyi anlıyorum ki acını, kavrulup yanıyor insan
Artık her gün ağlamıyorum, ölüme bakışlarım değişti, rüyama gelip seviyor beni, ne zaman üzülsem biliyor...
Anne acısı bir şeye benzemiyor, Rabbim nurlarda yatırsın hepimizin kini
İnsan kaç yaşına gelirse gelsin, annesi karşısında hep çocuk, 35 yaşımı deviriyorum ama yine de ona nazlanasım geliyor, sabır versin Rabbim.....
sana bişey anlatim belki ürperir için ama ben çok mutlu olmuştum. anlayacağın üzere kardeşimin doğumunda vefat etti annem. yani denildiğine göre şehit. bende inanıyorum buna. üniversitedeyken devlet yurdunda kaldım. oda arkadaşlarımın annesi babası olmadı ablası hergün arıyor günde 4 kere arayanı bile tanıyorum. beni de babam 2 haftada bir falan arıyo bazen ayda bir falan. bu durum bi gün o kadar canımı sıktı ki. 4 gün aralıksız ağladım gözlerim falan şişti. arkadaşlarıma çaktırmamaya çalışıyorum alerji oldum galiba falan diyorum, artık gözyaşları kendiliğinden gelemeye başlamıştı. bir gün dua ettim. sonrada anneme seslendim şehitler ölmez aramızda gezer derler ya. anne bişeyler yap nolur babam arasın dedim. gece saat 10. babam arasa bile akşam 5-6 gibi arardı. teelfonum çaldı. babam arıyo. açtım bişeymi oldu baba dedim. yok kızım misafirliğe gitmiştik orda aklıma sen geldin kalkıp eve geldim duramadım seni aradım dedi. o gün bu gündür annemin hep yanımda olduğunu düşünüyorum. çocukça bişey belki ama inanıyorum işte. sevgiler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?