• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir soru evlilik

Taraflara bağlı. Karakterlere bağlı.

Net bir zaman dilimi vermek ne derece dogru bilemiyorum ama..
Kısacası şartlara bağlı.

Kardeşin kaç yaşında? Bir de 25ten küçükse evlenmesin. Evlilik çok aceleye getirilecek bir şey değil.

bunun için kişi yer zaman önemli,

20li yaşlarla 30lu yaşlar bir mi ?

ben 10 yıl görüştükten sonra evlendim bidaha evlensen esra erola giderim

biz üç ay çıktık evlendik bizim biraz paldır küldür oldu.bana kalırsa 6-8 ay normal.

Karsıda ki insanı tanımasına baglı ben 7 ay görüştüm nısanlandım sorunlar cıktı ayrıldık keske acele etmeseydım dedım :(

Ben 1 ay içinde karar verdim 1 yıl çıktık 3.5 yıllık evliyim.27de çıkmaya başladık

ne kadar görüşürsen görüş evlilikle sevgililik dönemi bir olmaz zaten çoğu insan bi oyun peşinde saklıyor gerçek kimliğini

Ya evlilik bambaska birsey.. ne kadar cikarsan cik, istersen yillarca cik sonra evlen.. yine evlendikten sonra hersey degisiyor.. kucuk de olsa hayal kirikligina ugruyorsun..

Ya evlilik bambaska birsey.. ne kadar cikarsan cik, istersen yillarca cik sonra evlen.. yine evlendikten sonra hersey degisiyor.. kucuk de olsa hayal kirikligina ugruyorsun..
canım ben iş yerinde tanışmıştım nişanlımla 1.5 yıl oldu asker şimdi o ve gün gün değiştiğinin farkındayım acaba benimkinin yaşı küçük ondan mı büyüyor mu ki :KK51: :paramızda 2 yaş var ben 87 model :KK47:

O kac
canım ben iş yerinde tanışmıştım nişanlımla 1.5 yıl oldu asker şimdi o ve gün gün değiştiğinin farkındayım acaba benimkinin yaşı küçük ondan mı büyüyor mu ki :KK51: :paramızda 2 yaş var ben 87 model :KK47:
O kac yasinda? Askerlik farkli bir pisikoloji ya.. allah onada sanada bol sabir versin..

Ya dedigim gibi askerlik zordur.. huy degistirmesi de normal.. hergun neler goruyor nelerle karsilasiyor yazik.. anlayisli ve destek ol derim :KK56:
Dugun ne zaman kismetse?:KK76:

Ya dedigim gibi askerlik zordur.. huy degistirmesi de normal.. hergun neler goruyor nelerle karsilasiyor yazik.. anlayisli ve destek ol derim :KK56:
Dugun ne zaman kismetse?:KK76:
düğün inş geldikten 6 ay sonra ama bilmiyorum tam zamanı çünkü o agustos 5 gibi gelecek bana diyo kasım gibi ama kış düğününü de bende sevmiyorum saçım başım gelinliğim hortuma yakalanmış gibi olacağım yaa:cool: bende baharda diye düşünüyorum

düğün inş geldikten 6 ay sonra ama bilmiyorum tam zamanı çünkü o agustos 5 gibi gelecek bana diyo kasım gibi ama kış düğününü de bende sevmiyorum saçım başım gelinliğim hortuma yakalanmış gibi olacağım yaa:cool: bende baharda diye düşünüyorum
Bencede baharda olsun.. yesil yesil mis kokulu bahar.. bembeyaz gelinliginle super olur :KK50::21:

Back
X