- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi gunduzgece123
sizce evlilik icin kac ay gorusulmeli kardesim icin soruyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25den buyukKardeşin kaç yaşında? Bir de 25ten küçükse evlenmesin. Evlilik çok aceleye getirilecek bir şey değil.
canım ben iş yerinde tanışmıştım nişanlımla 1.5 yıl oldu asker şimdi o ve gün gün değiştiğinin farkındayım acaba benimkinin yaşı küçük ondan mı büyüyor mu kiYa evlilik bambaska birsey.. ne kadar cikarsan cik, istersen yillarca cik sonra evlen.. yine evlendikten sonra hersey degisiyor.. kucuk de olsa hayal kirikligina ugruyorsun..
O kac yasinda? Askerlik farkli bir pisikoloji ya.. allah onada sanada bol sabir versin..canım ben iş yerinde tanışmıştım nişanlımla 1.5 yıl oldu asker şimdi o ve gün gün değiştiğinin farkındayım acaba benimkinin yaşı küçük ondan mı büyüyor mu ki![]()
aramızda 2 yaş var ben 87 model
![]()
düğün inş geldikten 6 ay sonra ama bilmiyorum tam zamanı çünkü o agustos 5 gibi gelecek bana diyo kasım gibi ama kış düğününü de bende sevmiyorum saçım başım gelinliğim hortuma yakalanmış gibi olacağım yaaYa dedigim gibi askerlik zordur.. huy degistirmesi de normal.. hergun neler goruyor nelerle karsilasiyor yazik.. anlayisli ve destek ol derim
Dugun ne zaman kismetse?![]()
Bencede baharda olsun.. yesil yesil mis kokulu bahar.. bembeyaz gelinliginle super olurdüğün inş geldikten 6 ay sonra ama bilmiyorum tam zamanı çünkü o agustos 5 gibi gelecek bana diyo kasım gibi ama kış düğününü de bende sevmiyorum saçım başım gelinliğim hortuma yakalanmış gibi olacağım yaabende baharda diye düşünüyorum