sanırım senin konundu cnm :)aynen sözlerine katılıyorum olmadık yerde yapıyor belki hayat şartları belki bilmediğimiz gizli şeker belki b12 eksikliği bunlara neden olan.önceleri pişman olurdu ama şimdi üste çıkıp beni suçlu çıkarıyor dilim sivriymiş nafımı bilmiyormuşum.arayı düzeltti yine benim sayemde ne yapıyorsun sen dedim böyle çocukmusun sen tabi yine kavga ettik yine aynı laflar falan baktım ertesi gün geldi eve iyi davranıyor hatta ben yemek yemediğimi söylemiştim yumurta falan kırmış oturttu beni zorla barış çubuğu diyor banmış yumurtaya ekmeği bana uzatıyor
tutamadım kendimi güldüm tatile çıkalım falan deyincede yelkenler indi çok şükür şimdi iyiyiz hatta dedim ordaki tavrında haklımıydın hayır ama diyor kaç kere gelme işime konsanre olamıyorum geriliyorum dedim diyor.aslında bir önceki gündende ufak bi vukuatımız olmuştu ama kavgasız geçmişti belkide patlama oldu.aminnn allah hatalarını anlamalarını nasip etsin bizede bol bol sabır versin.sende karşılık verirmisin öyle durumlarda aklıma geldi