• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir soru?

zeynep_tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
191
2
96
Almanya
bi sevgiliniz var. ona cok güveniyorsunuz onu seviyorsunuz. simdiye kadar hic yalan söylemedi size ve 1 yildir berabersiniz. sizin daha önce hic kimseyle cinsel iliskiye girmediginizi biliyor ama kendisi sizden önce birisiyle birlikte olmus ama siz hic kimseyle olmadiginiz icin o bunu size söylemeye cesaret edememis.. yani belki ondan ayrilirsiniz diye falan ve size yalan söylemis bende kimseyle birlikte olmadim diye. bir gün geliyor ve diyorki ben cok pismanim. sana yalan söyledim. artik bunu sana söylemek istiyorum. daha fazla tasiyamam bunu. uzun zamandir söylemek istiyorudm ama cesaret edemedim. ben sana yalan söyledim senden önce birisiyle birlikte oldum. ama beni reddeceginden korktugum icin seni kaybetmek istemedigim icin söyleyemedim. nolur beni affet.
tepkiniz ne olurdu? affedermiydiniz?

bi arkadas sormustu bize birgün otururken bu soruyu..
merak ettim siz olsaydiniz ne yapardiniz?

eee napcam erkek sonucta olmustur mutlaka oldugu için deil ama yalan söyledigi için kızabilirim

olabilir derdim.. o zaman ben yoktum hayatında.. varliğimi bile bilmiyordu.. ben kimsenin geçmişini sorgulayıp yargılayamam.. aynı şekilde kimse de benim geçmişimi sorgulayıp yargılayamaz.. ama keşke en başta söyleseydin derdim o ayrı..

benden öncesi beni hiç ilgilendirmez
ben eğer kimseyle birlikte olmamışsam bunu kendi değerlerim için yapmışımdır
onun için değil.
o yüzden ben kimseyle olmadın o nasıl yapar bunu gibi manasız bi kıyasa girmem bile

ne var bunda, zaten yetişkin bi kadın bunu problem etmez, ama bu çift ergenlik çağındaysa bilemicem:hulya:

İnsanın sevdiği kişinin tenine kendinden önce başka bir ten dokunması, hatta sevgilinin önceden de olsa başka biriyle cinsel ilişkiye girip o anı yaşaması gerçekten hafif bişey değil...

Ben bunu duyduğumda gülüp geçemedim. Aklıma geldikçe kalbimdeki acıyı hissederim...

Fakat sevgilim bundan pişmansa ki benimle birlikte olduğu için aslında ilki de benim olmamı isterdi,ben buna inanıyorsam eğer yapacak bişey yok...

Geçmişte yaşanılanlar için geleceği mahvetmek ne kadar doğru olabilir ki? :delphin:

Tabi bunu önceden söylemesi daha iyi olurdu... :kahve:

Back
X