- Konu Sahibi senbensema
daha önce de yazmıştım, eşimle son 1 yıldır baya sorunlarımız olmuştu, özellikle eşim son işyerinde çalışmaya başladıktan sonra 5-6 ay hayatı bana zindan etti ve çok problemler yaşadık, çok değil1-2 hafta öncesine kadar eşim işten bir bayanla çok sık tel.de görüştüğü için beni aldattığını düşünmüş ve sizinle de paylaşmıştım. sonrasında ben bu düşüncelerimden aniden sıyrıldım, sebebini ben de bilmiyrum ama sanırım eşimin öyle bişey olmadına dair ısrarlı yeminleri, bana tavırlarının düzelmesi, eşimin ve benm çok kafaya taktığımız bir sebep olan işimden başka bir işe atamamın olması... gibi sebeplerden birden bire eşimin böyle bişey yapmadığına ve yapmayacağına inanıverdim. 5-10 gündür rahatım,tel.den o bayanla da hiç görüşmüyor sanırım rahatlamamda bunun da etkisi var.
neyse uzatmadan esas konuya geleyim; dün gece eşimin teli karıştırırken "downloads" bölümüne girdim, orda 1 haziranda indirilmiş bir şarkı gördüm; NAZAN ÖNCEL, BENİ BU KOCA ŞEHİRDE YALNIZ BIRAKMA... Sorun şu ki, benm eşim kolay kolay türkçe müzik dinlemez, dinlese de nazan öncel, sezen aksu gibi isimleri asla dinlemez. hatta ben n.önceli çok severim ama arabada fln bana da dinletmezdi. bu arada slow şarkı da dinlediğini hiç duymadım.1 haziran tarihine bakınca; eşimel aramızın kötü olduu ve o bayanla çok konuştuu tarihlerin o günlere denk geldiği konusunda eminim. bu adam neyi düşünerek bu şarkıyı indirdi, şu an ankarada yaşıyoruz, onu kimin bu koca şehirde yalnız bırakmasını istemiyor. haa bu arada eşim dinlediği türkçe şarkılara hep bi mana yükler. mesela evlenmeden önce bana k.doğulunun bi şarkısı var "gel gelinim" diye hep onu söylerdi, tesadüfen otobüste yanıma gelirken duymuş o zaman ve ben aklına geliyomuşum... çok kıllandım. galiba eşim 3-5 ay kadar bedenen olmasa da ruhen beni aldattı
şu anda ise böyle bişey yok diye düşünüyorum. saçma gelebilir size ama paylaşmak istedim, bugün şarkıyı elli kez dinledim, çok içim acıdı. bi de şu 6.his mevzuu var ya
eşim ne zaman benden gizli iş çevirse hep hissettim ve doğru çıktı. bunu daha fazla kurcalamıycam ama taktım işte.
neyse uzatmadan esas konuya geleyim; dün gece eşimin teli karıştırırken "downloads" bölümüne girdim, orda 1 haziranda indirilmiş bir şarkı gördüm; NAZAN ÖNCEL, BENİ BU KOCA ŞEHİRDE YALNIZ BIRAKMA... Sorun şu ki, benm eşim kolay kolay türkçe müzik dinlemez, dinlese de nazan öncel, sezen aksu gibi isimleri asla dinlemez. hatta ben n.önceli çok severim ama arabada fln bana da dinletmezdi. bu arada slow şarkı da dinlediğini hiç duymadım.1 haziran tarihine bakınca; eşimel aramızın kötü olduu ve o bayanla çok konuştuu tarihlerin o günlere denk geldiği konusunda eminim. bu adam neyi düşünerek bu şarkıyı indirdi, şu an ankarada yaşıyoruz, onu kimin bu koca şehirde yalnız bırakmasını istemiyor. haa bu arada eşim dinlediği türkçe şarkılara hep bi mana yükler. mesela evlenmeden önce bana k.doğulunun bi şarkısı var "gel gelinim" diye hep onu söylerdi, tesadüfen otobüste yanıma gelirken duymuş o zaman ve ben aklına geliyomuşum... çok kıllandım. galiba eşim 3-5 ay kadar bedenen olmasa da ruhen beni aldattı

Son düzenleme: