Ya benim akıntı sulu ama rengi kırmızı işte maalesef ki iki arada bir derede çaresiz bekliyorumKızlar bu arada akıntı ile alakalı chatgbt bana çok güzel bir tablo gönderdi sizde bir bakın isterseniz
@Melkit Y YorgunruhumMalones A adenim0011
Eki Görüntüle 3629019
Buna göre hamileyimKızlar bu arada akıntı ile alakalı chatgbt bana çok güzel bir tablo gönderdi sizde bir bakın isterseniz
@Melkit Y YorgunruhumMalones A adenim0011
Eki Görüntüle 3629019
Ayy inşallahBuna göre hamileyim
Yaa bu kadar güzel tabirler yapmayı nasıl başarıyorsun gülmekten çatladımmGöğüslerim de öyle bir şişti ki enginlere sığmıyor taşıyorama hassasiyeti de arttı ben iki tabloya da giriyorum
Kız nerdeeee bu günü sayma 2 güne gelir adet oldum yazarımAyy inşallah
Hala kırmızı mı geliyorYa benim akıntı sulu ama rengi kırmızı işte maalesef ki iki arada bir derede çaresiz bekliyorum
Kız sorsana adete 4 gün kala parmak ucu kadar kahverengi leke yerleşme midir 3 gün kala test negatifHepimiz hamileyiz kızlar hayırlı olsun işte bak tüm tabloyu tutturduk ahahahahahahahahhaha
A adenim0011 Y YorgunruhumMalones
Su içecektim bardağı ağzıma götürmemle kikirdeyerek gülüp indirmem bir oldu hala kırmızı mı geliyorHala kırmızı mı geliyor
Yokk kahve oldu şimdi de valla eğleniyo benleHala kırmızı mı geliyor
Hepimizi toplayınca bir hamile ediyor hayırlı olsun dkkekdkeHepimiz hamileyiz kızlar hayırlı olsun işte bak tüm tabloyu tutturduk ahahahahahahahahhaha
A adenim0011 Y YorgunruhumMalones
Yaaa çokk iyiymişş bende bilmiyordumm kahverengine döndü diyosun bakk hala umut var demektirUmutlarımı yeşertmeye ne hakkın vardı chat gpt
Ayy ben bayılıcamm galibaaa çokk iyisinn çookkHepimizi toplayınca bir hamile ediyor hayırlı olsun dkkekdke
Hahahahha bence tam tersi hepimiz toplanıp yine de bir hamile edemiyoruzHepimizi toplayınca bir hamile ediyor hayırlı olsun dkkekdke
İnanır mısın bu ay aynı kararı bende aldım bacım ama regl olmama 9 gün var bugün gittim kan verdim sjsjsjsjsj keşke az istikrarlı olsak da dayanabilsekBen bi karar aldım. Gelecek ay yok beyaz akıntım geldi yumurtlama oldu yok sulu oldu çatladı yok kahverengi geldi rafadan oldu bakmayacağım. Akışına saldım. Adet günü gelmeden de test mest yok
Hahahah zararın neresinden dönülse kardır şimdi sal kendiniİnanır mısın bu ay aynı kararı bende aldım bacım ama regl olmama 9 gün var bugün gittim kan verdim sjsjsjsjsj keşke az istikrarlı olsak da dayanabilsek
Salamıyorum shshshsh ben istesem sosyal medyada keşfetim izin vermiyo sjsjsjsjHahahah zararın neresinden dönülse kardır şimdi sal kendini
Ahahaha bu daha mantıklıymış şurda kaç tane kadınız bir hamile kadın edemedikHahahahha bence tam tersi hepimiz toplanıp yine de bir hamile edemiyoruzregl olacak neredeyse testte tık yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?