- 1 Ocak 2025
- 977
- 263
- 18
- 27
İnanılmaz belimm sırtım ağrıyor yaa dayanamıyorum gerçekten bazen diyorum ki adet olacaksam olsaydım da ilaç içseydimBen bugün kan verdim siz yapın ben yapamicam sjsjsjsj hepinizi çarşamba sabahı heyecanla bekliyorum kızlar
Benimde sağ göğsüm ama koltuk altı kısmına doğru olan kısım ağrımaya başladı adet olucam sanırımİnanılmaz belimm sırtım ağrıyor yaa dayanamıyorum gerçekten bazen diyorum ki adet olacaksam olsaydım da ilaç içseydim
Valla karnıma da adet ağrıları giriyor misafirlikteyim de çok kötüyüm şuan karnım belim ağrıyor bacaklarım ağrıyor eve zor atacam kendimiBenimde sağ göğsüm ama koltuk altı kısmına doğru olan kısım ağrımaya başladı adet olucam sanırımgeçen ay da tam orası ağrımıştı
Canım adet ağrısı olduğuna emin misin ya kaç gün vardı unuttum benValla karnıma da adet ağrıları giriyor misafirlikteyim de çok kötüyüm şuan karnım belim ağrıyor bacaklarım ağrıyor eve zor atacam kendimi
Bugün bitti zaten 2 gün kaldı hayatım. Adet ağrısı gibi aslında böyle giriyor geçiyor uzun sürmüyor ama sırtım çok ağrıyor karnım geçti bile şuan. Regl geldi gibi zannettiren akıntım oluyor diken üstündeyimCanım adet ağrısı olduğuna emin misin ya kaç gün vardı unuttum ben
Canım senin çok erken zaten negatif çıkması aşırı normalSağlı ocağında verdim doktor gebelik yok dedi hala sonuç yansımadı e nabıza. Regl olmama 8-9 gün var bir de.
Kızlaar benim sat 25 temmuz 31 temmuzda bitti. 31-1-2-3-4-5 değerlendirdim. Yumurtlama günümde ve sonrasında kayınvalidemin rahatsızlığı sebebiyle şehir dışına çıkmak durumunda kaldık haliyle olmadı hiç bişey. Ama yumurtlama günümden beri sağ tarafımda bir sancı belimde ağrı ben anlamadım sizin bi yorumunuz var mıCanım senin çok erken zaten negatif çıkması aşırı normal
Günümüz aynı sizinleSağlı ocağında verdim doktor gebelik yok dedi hala sonuç yansımadı e nabıza. Regl olmama 8-9 gün var bir de.
Ya değerlendirdiğin günler iyi baya bakalım vardır inşallahKızlaar benim sat 25 temmuz 31 temmuzda bitti. 31-1-2-3-4-5 değerlendirdim. Yumurtlama günümde ve sonrasında kayınvalidemin rahatsızlığı sebebiyle şehir dışına çıkmak durumunda kaldık haliyle olmadı hiç bişey. Ama yumurtlama günümden beri sağ tarafımda bir sancı belimde ağrı ben anlamadım sizin bi yorumunuz var mı
Nasıl yani tutma ihtimali var mıYa değerlendirdiğin günler iyi baya bakalım vardır inşallah
Hshshsh bende yasak elma izliyorum ona sarmış durumdayımİç sıkıntısından muhteşem yüzyıl açtım 1. Bölümden, dün finali izlemiştim Allah beni iflah etsin
Yumurtlama öncesi önemli son ilişki günü yumurtlamadan hemen öncesi ise ihtimal var tabii kiNasıl yani tutma ihtimali var mıyani yumurtlama günümü değerlendiremedim ya ben içerde yalayan sperm varsa tutmuş olabilir miiii ahhhh inşallah ağzın bal yesin bacııııımmm baacıııımmm
Aaa olmazz hemen başla ödev sanaHshshsh bende yasak elma izliyorum ona sarmış durumdayımmuhteşem yüzyılı izlemedim hiç
Tabi kii bende o ihtimalle duruyorum canım çatlama günü olmadı çatlama sonrası gece ilişki olmadı. Öncesinde olan ilişkiyle bir umut bekliyorumNasıl yani tutma ihtimali var mıyani yumurtlama günümü değerlendiremedim ya ben içerde yalayan sperm varsa tutmuş olabilir miiii ahhhh inşallah ağzın bal yesin bacııııımmm baacıııımmm
Hiç sevecekmişim gibi hissetmiyorum o diziyi yaa hep bi ön yargım vardı ona karşıAaa olmazz hemen başla ödev sanabırakamazsın bir kere sarınca
Tam ümidimi kesmiştimYumurtlama öncesi önemli son ilişki günü yumurtlamadan hemen öncesi ise ihtimal var tabii ki
Aynıyız yaaaaTabi kii bende o ihtimalle duruyorum canım çatlama günü olmadı çatlama sonrası gece ilişki olmadı. Öncesinde olan ilişkiyle bir umut bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?