Yarın erken gebelik testi alıp denesem mi diyorum ama zaten adet günüme 2 gün kaldı onu bekleyeyim diyorum bir yandan kararsız kaldım çok kızzzz10 dpoya kadar yerlesebiliyor bebis yani en gec ihtimali düşünelim eğer bebek varsa artık yerleşmiş olmalı salı günü sabah kanda cikar dusuk betayi algılayan guvenilir bir testte bile çıkar
2 gun once kan vermemiş olsaydın bak derdim ama bence salıyı bekle en azından 3 gun geçsin canım ahhh bu sabirsizligimiz yaaaaYarın erken gebelik testi alıp denesem mi diyorum ama zaten adet günüme 2 gün kaldı onu bekleyeyim diyorum bir yandan kararsız kaldım çok kızzzz
Kızlarrr lütfen yardımKızlar selam öncekikle inşallah bu ay her şey gönlümüze göre olurbenim reglime 5 gün kaldı diye tahmin ediyorum ( geçen ay kimyasalda ötürü gecikti o yüzden net kestiremiyorum) beyaz süt gibi akıntım var göğsümde şişkinlik ve damarlarda belirginleşme var bunlar gebelik belirtisi olabilir mi bir de Ovulasyon 2 sinde pik oldu ama 4 ünde çatlama oldu. Salı sabah yani 12 Ağustos tatil için yola çıkacağım gebelik testinde çıkar mı varsa veya kan testinde yoksa çok mu erken olur
Canım 4 temmuzda catladigina eminsen salı günü çık ihtimali çok düşük en erken carsamba gibi kanda çıkabilir o da düşük bir ihtimalKızlarrr lütfen yardım
2 gun once kan vermemiş olsaydın bak derdim ama bence salıyı bekle en azından 3 gun geçsin canım ahhh bu sabirsizligimiz yaaaa
Canım bak chate şimdi baştan bi konuştuklarımızı tara dedim nöyle yazmışCanım 4 temmuzda catladigina eminsen salı günü çık ihtimali çok düşük en erken carsamba gibi kanda çıkabilir o da düşük bir ihtimal
Canım ben şuan chate sordum mesela kendim için yumurtlamadan sonraki 10 güne kadar beta kana karışmayabilir diyorKızlarrr lütfen yardım
Canım bakar mısın sence hangi gün çatlamışCanım 4 temmuzda catladigina eminsen salı günü çık ihtimali çok düşük en erken carsamba gibi kanda çıkabilir o da düşük bir ihtimal
Senin 1 dpo ya 1 ağustos ya 2 agustos canım ovulasyon kullanmadigim için net bir şey söylemek zor 2 3 tane guvenilir test alsan aslında yarın başlayıp 3 gun üst üste varsa da koyulasmayi takip edersinCanım bak chate şimdi baştan bi konuştuklarımızı tara dedim nöyle yazmış
Sanki iki kere mi pik olmuş 14. Gun sabah pik gibi ama 16. Gunde pik gibiCanım bakar mısın sence hangi gün çatlamış
2 gün daha bekleyeceğim eğer adet olmazsam hemen koşup test alıcam kız valla teşekkür ederim hakkını helal etSenin 1 dpo ya 1 ağustos ya 2 agustos canım ovulasyon kullanmadigim için net bir şey söylemek zor 2 3 tane guvenilir test alsan aslında yarın başlayıp 3 gun üst üste varsa da koyulasmayi takip edersin
Canlı da o şekilde ben de anlamadım valla kesin olsun diye 16. Günü baz alıyorum ben ama 14 te de olmuş olabilir değil miSanki iki kere mi pik olmuş 14. Gun sabah pik gibi ama 16. Gunde pik gibiemin olamadım canım canli daha net goruyorsundur
Kızlarr günooo2 gün daha bekleyeceğim eğer adet olmazsam hemen koşup test alıcam kız valla teşekkür ederim hakkını helal et
Helal olsun canım benim ne demek2 gün daha bekleyeceğim eğer adet olmazsam hemen koşup test alıcam kız valla teşekkür ederim hakkını helal et
Evet canım ikiside olabilir sen geç olanı baz alCanlı da o şekilde ben de anlamadım valla kesin olsun diye 16. Günü baz alıyorum ben ama 14 te de olmuş olabilir değil mi
Ben de yaptım tertemiz dün gördüğüm kuruma cizgisiymis..Awox erken gebelik testi yaptım yine yok. Tek çizgi...
Daha adetine 3 gün vardı diye hatırlıyorum belki henüz yükselmemiştirAwox erken gebelik testi yaptım yine yok. Tek çizgi...
Üzülüyorum ya vallahi kendim için sizin için hepimiz için üzülüyorum ama hayırlısını istiyorum hepBen de yaptım tertemiz dün gördüğüm kuruma cizgisiymis..
Üzülüyorum ya vallahi kendim için sizin için hepimiz için üzülüyorum ama hayırlısını istiyorum hepBen de yaptım tertemiz dün gördüğüm kuruma cizgisiymis..
Sanmıyorum canım zaten çokta umutlu yapmamıştım testi. Normalde adet öncesi sivilcem çıkar dün çenemde çıktı yine. O sivilce her ay benim umudumu kırar zaten. Yine öyle olduDaha adetine 3 gün vardı diye hatırlıyorum belki henüz yükselmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?