Bir sorum var

Kız ama sivilcelenme de hamilelikte belirtisi yazıyorlar hep niye öyle düşünüyorsun benim de çenemde sivilce çıkmış vallahi ahahahhaha

Kız ama sivilcelenme de hamilelikte belirtisi yazıyorlar hep niye öyle düşünüyorsun benim de çenemde sivilce çıkmış vallahi ahahahhaha
Benim de alnımda kdkskdld ya biz neden full kadro gece gündüz fark etmez buradayız hep fkkdkd

Benim de alnımda kdkskdld ya biz neden full kadro gece gündüz fark etmez buradayız hep fkkdkd
Ay kız bilmiyorum adet olsak dağılacağız da adet de olamıyoruz dhdhhdhdhd benim 26. Gün yarınmış ya üffff sivilcelenme adet belirtisi mi kesin

Ay kız bilmiyorum adet olsak dağılacağız da adet de olamıyoruz dhdhhdhdhd benim 26. Gün yarınmış ya üffff sivilcelenme adet belirtisi mi kesin
Valla adet olsak olaysız dağılıcaz dkdkdk yok adet belirtisi diye demedim, belki hepimiz hamileyiz

Benim bugün bat artık, bugün de olmazsam yarını beklicem yarın da baktım olmuyor ertesi gün test

Daha 4 gun var da işte erkenden çıkmayınca negatif gibi hissediyor insan
Canım hayır tabiki bak bende 5 gün öncesinde kanda negatif gördüm ama sonra araştırdım öyle olup çıkan öyle çok ki. Hatta dün bile biri yazmış bir topiğe adet günü kan değeri 10 çıkmış. Bence hala umut var umudunu yitirme

İnşallah canım ya olsun artık insan tükeniyor her ay

Dağılmayız dağılmayız eylül hamilelik bekleyenler grubundan devam bu ekip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…