- 18 Mart 2025
- 491
- 170
- 18
Aynen öyle canım hayırlısı belki de fazla zorluyoruz bilemiyorum oluruna bırakmak lazımÜzülüyorum ya vallahi kendim için sizin için hepimiz için üzülüyorum ama hayırlısını istiyorum hepmutlaka bizim bilmediğimiz bir hayr vardır
Aynen öyle canım hayırlısı olsun bakalımAynen öyle canım hayırlısı belki de fazla zorluyoruz bilemiyorum oluruna bırakmak lazım
Canım başka bir test daha mı denesen adete kaç gün kaldıBen de yaptım tertemiz dün gördüğüm kuruma cizgisiymis..
Kız ama sivilcelenme de hamilelikte belirtisi yazıyorlar hep niye öyle düşünüyorsun benim de çenemde sivilce çıkmış vallahi ahahahhahaÜzülüyorum ya vallahi kendim için sizin için hepimiz için üzülüyorum ama hayırlısını istiyorum hepmutlaka bizim bilmediğimiz bir hayr vardır
Sanmıyorum canım zaten çokta umutlu yapmamıştım testi. Normalde adet öncesi sivilcem çıkar dün çenemde çıktı yine. O sivilce her ay benim umudumu kırar zaten. Yine öyle oldu
Benim de alnımda kdkskdld ya biz neden full kadro gece gündüz fark etmez buradayız hep fkkdkdKız ama sivilcelenme de hamilelikte belirtisi yazıyorlar hep niye öyle düşünüyorsun benim de çenemde sivilce çıkmış vallahi ahahahhaha
Ay kız bilmiyorum adet olsak dağılacağız da adet de olamıyoruz dhdhhdhdhd benim 26. Gün yarınmış ya üffffBenim de alnımda kdkskdld ya biz neden full kadro gece gündüz fark etmez buradayız hep fkkdkd
Valla adet olsak olaysız dağılıcaz dkdkdk yok adet belirtisi diye demedim, belki hepimiz hamileyizAy kız bilmiyorum adet olsak dağılacağız da adet de olamıyoruz dhdhhdhdhd benim 26. Gün yarınmış ya üffffsivilcelenme adet belirtisi mi kesin
Kuzum senin dün pembe akıntın oldu. Eğer bugün adetin gelmezse testini hazır et sabah kalk ilk işin test olsun hemenBenim bugün bat artık, bugün de olmazsam yarını beklicem yarın da baktım olmuyor ertesi gün test
Daha 4 gun var da işte erkenden çıkmayınca negatif gibi hissediyor insanCanım başka bir test daha mı denesen adete kaç gün kaldı
Canım hayır tabiki bak bende 5 gün öncesinde kanda negatif gördüm ama sonra araştırdım öyle olup çıkan öyle çok ki. Hatta dün bile biri yazmış bir topiğe adet günü kan değeri 10 çıkmış. Bence hala umut var umudunu yitirmeDaha 4 gun var da işte erkenden çıkmayınca negatif gibi hissediyor insan
İnşallah canım ya olsun artık insan tükeniyor her ayCanım hayır tabiki bak bende 5 gün öncesinde kanda negatif gördüm ama sonra araştırdım öyle olup çıkan öyle çok ki. Hatta dün bile biri yazmış bir topiğe adet günü kan değeri 10 çıkmış. Bence hala umut var umudunu yitirme
Valla aşko bana göre bu adetimin en büyük belirtisidir sizi bilemeemmKız ama sivilcelenme de hamilelikte belirtisi yazıyorlar hep niye öyle düşünüyorsun benim de çenemde sivilce çıkmış vallahi ahahahhaha
Ahaha geçmiş olsunBenim de alnımda kdkskdld ya biz neden full kadro gece gündüz fark etmez buradayız hep fkkdkd
Yaa adet olunca da dağılmayalım ben bu ekibi çok sevdiimmAy kız bilmiyorum adet olsak dağılacağız da adet de olamıyoruz dhdhhdhdhd benim 26. Gün yarınmış ya üffffsivilcelenme adet belirtisi mi kesin
Ben değilim demişti dersinizValla adet olsak olaysız dağılıcaz dkdkdk yok adet belirtisi diye demedim, belki hepimiz hamileyiz
Bence sen hamilesin yaaBenim bugün bat artık, bugün de olmazsam yarını beklicem yarın da baktım olmuyor ertesi gün test
Yaa ağzından bal damlıyorBence sen hamilesin yaa
Ahahhahahahahahahahha Off ya bence de dağılmayalım valla birbirimize umut oluruzDağılmayız dağılmayız eylül hamilelik bekleyenler grubundan devam bu ekip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?